Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bety
    05. Studeni 2015. 11:39

Katarina, ne treba ti mamografija, napravi samo običan utz grudi, tvoj liječnik ti može izdati uputnicu za bolnicu, a možeš to napraviti i bilo gdje privatno.
    Sretno!

anchyca2
    05. Studeni 2015. 12:58

Ja imam 24g nije me trazio ni uzv ni mamografiju mozda zbog godina pojma nemam 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

id20
    06. Studeni 2015. 11:46

Dana, kako si ti?? u kojoj ste fazi vi sada??!  jel ti imaš pcos pa je završilo hiperstimulacijom ili?? 

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

dana22
    06. Studeni 2015. 14:10

id20 da, imam pcos i zato je doslo do hipera.. Ja se sad oporavljam jos uvijek i kad prodje menga onda ultrazvuk i transfer.. Negdje kraj ovog i pocetak iduceg mjeseca bi trebao biti transfer i ne mogu docekat :) ako mi ne uspije ovaj puta razmisljala sam mozda u Zg, ali ne znam gdje bi??

dana22
    06. Studeni 2015. 15:38

Pa da rijetki su slucajevi, ali eto dogodilo se. Rekao mi je dr da nije samo zbog pcos, ja sam imala dosta slabu stimulaciju ali dobro bilo pa proslo. Trenutno sam u Os u kbc, htjela bi preko hzzo jer privatno mogu uvijek. Samo sto cu sljedeci puta u Zg.. A gdje si ti? Sve mi se pomijesalo pa vise ne znam gdje je tko :)

dana22
    07. Studeni 2015. 00:08

Kad sam kretala u postupak i ja sam cula sve najgore, ali zapravo nije bas tako. Znam iz pouzdanih izvora da su ove godine u Lipnju tri zene ostale trudne iz prvog pokusaja.. S obzirom da sam iz okolice Os htjela sam prvo tamo pokusat, al dobro bit ce kako bude. Na netu sam dosta pohvala procitala za tog dr, svako svog dr hvali pa tako da uopce ne znam kod koga bi :)

Bety
    07. Studeni 2015. 19:52

Id20, ja sam se nakon Škvorca odlučila za Maribor. Prošla sam jedan stimulirani ciklus, dobila 3 blastice, no oba transfera, nažalost, s negativnom betom.
    Čula sam da mnogi trudnoću ostvaruju nakon dva-tri ciklusa pa eto, nadam se i nadalje 
    Pozitivna iskustva čula sam u za Prag, zaoravo još i više nego za Maribor.

Dana, sretni!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.