Katarina, ne treba ti mamografija, napravi samo običan utz grudi, tvoj liječnik ti može izdati uputnicu za bolnicu, a možeš to napraviti i bilo gdje privatno.
Sretno!
Ja imam 24g nije me trazio ni uzv ni mamografiju mozda zbog godina pojma nemam
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Dana, kako si ti?? u kojoj ste fazi vi sada??! jel ti imaš pcos pa je završilo hiperstimulacijom ili??
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
id20 da, imam pcos i zato je doslo do hipera.. Ja se sad oporavljam jos uvijek i kad prodje menga onda ultrazvuk i transfer.. Negdje kraj ovog i pocetak iduceg mjeseca bi trebao biti transfer i ne mogu docekat :) ako mi ne uspije ovaj puta razmisljala sam mozda u Zg, ali ne znam gdje bi??
id20 da, imam pcos i zato je doslo do hipera.. Ja se sad oporavljam jos uvijek i kad prodje menga onda ultrazvuk i transfer.. Negdje kraj ovog i pocetak iduceg mjeseca bi trebao biti transfer i ne mogu docekat :) ako mi ne uspije ovaj puta razmisljala sam mozda u Zg, ali ne znam gdje bi??
imam i ja pcos, ali dobro mi je odrađena stimulacija i nisam imala nikakvih problema.. sad sam u novom postupku i sjetila sam se tebe i tvojih problema kad sam dobila lijekove.. nadam se da će opet biti dobro, jer pričajući s liječnikom kaže da je mali postotak teškog hipera kakav si očito ti imala da si završila u bolnici sa svime što ti se događalo!! a gdje ste sada?? planiraš privatno ili i dalje preko hzzo-a?
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Pa da rijetki su slucajevi, ali eto dogodilo se. Rekao mi je dr da nije samo zbog pcos, ja sam imala dosta slabu stimulaciju ali dobro bilo pa proslo. Trenutno sam u Os u kbc, htjela bi preko hzzo jer privatno mogu uvijek. Samo sto cu sljedeci puta u Zg.. A gdje si ti? Sve mi se pomijesalo pa vise ne znam gdje je tko :)
Pa da rijetki su slucajevi, ali eto dogodilo se. Rekao mi je dr da nije samo zbog pcos, ja sam imala dosta slabu stimulaciju ali dobro bilo pa proslo. Trenutno sam u Os u kbc, htjela bi preko hzzo jer privatno mogu uvijek. Samo sto cu sljedeci puta u Zg.. A gdje si ti? Sve mi se pomijesalo pa vise ne znam gdje je tko :)
Da, ni ja ne popamtim bas sve.. 🙊🙈 moram priznati da nisam cula dobro o Os kbc-u sto se tice mpo! Meni je doktor preporucio dr.Škvorca u samoboru, preko hzzo-a je, zadovoljna sam, pogotovo sto je privatnik pa je sve lakse i pristupacnije nego u bolnici, barem mislim da je tako..
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Kad sam kretala u postupak i ja sam cula sve najgore, ali zapravo nije bas tako. Znam iz pouzdanih izvora da su ove godine u Lipnju tri zene ostale trudne iz prvog pokusaja.. S obzirom da sam iz okolice Os htjela sam prvo tamo pokusat, al dobro bit ce kako bude. Na netu sam dosta pohvala procitala za tog dr, svako svog dr hvali pa tako da uopce ne znam kod koga bi :)
Kad sam kretala u postupak i ja sam cula sve najgore, ali zapravo nije bas tako. Znam iz pouzdanih izvora da su ove godine u Lipnju tri zene ostale trudne iz prvog pokusaja.. S obzirom da sam iz okolice Os htjela sam prvo tamo pokusat, al dobro bit ce kako bude. Na netu sam dosta pohvala procitala za tog dr, svako svog dr hvali pa tako da uopce ne znam kod koga bi :)
Ja cu pohvaliti doktora, osoblje i pristup.. Iako su meni svi rekli da idem u bolnicu, ovo mi se cinilo jednostavnije.. Nedavno sam vadila prolaktin u Os KBC-u, i u cekaonici se neka zena raspricala i nije imala dobre rijeci.. Ja ne znam, i zato necu suditi.. Ali opet sam tvrdnje da treba nesto pokusati, pa ako ne valja prekriziti! U mojoj blizini jako je puno ljudi koji odlaze za Maribor i vrlo brzo ostvaruju trudnocu.. I meni vec ta musica zuji u glavi!!
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji