Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    29. Listopad 2015. 20:36

id20 i anchyca i ja sam iz istog grada :) Ne mogu vjerovati, svratim sad tu na forum, te vidim da spominjete dr J. :) Eto, ja sam kod njega od 3. mj. Pokušali s klomifenom i ciljanim odnosima, završilo izvanmaterničnom u 9. mj. Sad skupljamo sve nalaze koje je rekao da bi trebalo obaviti i krećemo za zg. Nisam još s njim razgovara o detaljima, kako sve ide dalje, al eto sad mi je lakše kad vidim da ste i vas dvije odavdje.. Meni je spomenu Škvorca kao mogući izbor. Al mi se još predomišljamo. Super je što sve ide brže nego u bolnicama. Al opet, Samobor nam se nekako ne čini na ruku. Mi imamo smještaj u ZG, ali bi bili tamo bez auta. Kako ste se vi snalazile? Jeste cijelo vrijeme tamo dok traje postupak?

anchyca2
    30. Listopad 2015. 06:18

Mare0208

id20 i anchyca i ja sam iz istog grada :) Ne mogu vjerovati, svratim sad tu na forum, te vidim da spominjete dr J. :) Eto, ja sam kod njega od 3. mj. Pokušali s klomifenom i ciljanim odnosima, završilo izvanmaterničnom u 9. mj. Sad skupljamo sve nalaze koje je rekao da bi trebalo obaviti i krećemo za zg. Nisam još s njim razgovara o detaljima, kako sve ide dalje, al eto sad mi je lakše kad vidim da ste i vas dvije odavdje.. Meni je spomenu Škvorca kao mogući izbor. Al mi se još predomišljamo. Super je što sve ide brže nego u bolnicama. Al opet, Samobor nam se nekako ne čini na ruku. Mi imamo smještaj u ZG, ali bi bili tamo bez auta. Kako ste se vi snalazile? Jeste cijelo vrijeme tamo dok traje postupak?

Ja nisam bila tamo nego sam svaki drugi dan isla iz Broda za Samobor ali ovaj puta cu biti kod prijateljice u Zg ona ima auto pa cemo tako jer ja nemam posto mi muz mora na posao...mi smo isto isli s ciljanim kod njega 5mj ali nije bilo uspjeha...ja mu bas vjerujem i osjecam se sigurno

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Mare0208
    29. Listopad 2015. 20:43

E da, kad sam bila prošli tjedan na humanoj, došle su dvije žene da  pokažu dr. J. nalaz bete koja je bila pozitvna, a obje su bile kod Škvorca

anchyca2
    30. Listopad 2015. 06:22

Mare0208

E da, kad sam bila prošli tjedan na humanoj, došle su dvije žene da  pokažu dr. J. nalaz bete koja je bila pozitvna, a obje su bile kod Škvorca

Joj sto volim cuti ovakve price odmah se vise nadam bas mi bude drago i nadam se da cemo napokon ovog Bozica i mi imati veliku betu pod borom 
    Iskreno to svima vama zelim od 

8/15 IUI nista beta=0
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Bety
    29. Listopad 2015. 21:35

Dana22, transfer ti je potpuno bezbolan, nećeš imati nikakvih problema.
    Nemoj misliti da ovoga puta ivf neće uspjeti, misli da hoće i da ćeš se u sljedećim mjesecima širiti 
    Loše iskustvo ne mora se ponoviti kod druge stimulacije. Samo se moraš odmoriti, kako emocionalno, tako i fizički. Dobro je uzeti dva-tri mjeseca pauzu. Ja sad do veljače iduće godine ne idem nigdje.
    Sretno i javi nam se

id20
    30. Listopad 2015. 09:51

katarinaa, s doktorom se možeš dogovoriti... ja sam do sada uvijek birala kad ću doći, još me nikada nije stavio rano ujutro (osim punkcije i transfera) da ne moramo baš ustajati u 5 da bi došli tamo.. 
    Mare0208, kad skupiš nalaze reći će ti doktor što i kako dalje.. on ti preporučuje kod koga da ideš, ali naravno sve dalje je Vaš izbor! ja sam isto putovala svaki puta kad je trebalo, uzimala sam slobodne dane i put pod noge.. probaj se malo raspitati, mislim da iz zg imaš jako česte autobuse za Samobor! ja znam curu koja je bila u Petrovoj na postupku, prezadovoljna svime.. tako da, sve ostaje na vama.. 

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

anchyca2
    31. Listopad 2015. 16:35

Da javim odgadjamo ciklus jer sam trebala 5.11 na uzv prije menstruacije da vidimo jel ima cisti i zamislite menga dosla dns na 20dc to mi se nikad nije desilo...zvala sam Škvorca rekao je da mozemo u postupak ali da nebi bio kvalitetan pa smo se dog da ga ipak odgodimo i od dns najkasnije sutra pocet pit jasmin 21d i doci 20.11 na uzv pa cemo dalje krenut iskreno bila sam bas uzrujana kako je dosla ranije ali opet izgleda sve ima svoje razloge nista ajmo dalje....odoh sad u Bosnu po lijekove

8/15 IUI nista beta=0
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

id20
    31. Listopad 2015. 21:17

anchyca, moji ciklusi nisu normalni, prosli mjesec sam dobila 28dc sto mi se valjda nikada nije dogodilo, iz istog razloga pijem yasmin, jos imam dvije tablete, Bogu hvala! I prosli postupak sam ih pila, i nije bilo cisti, vjerujem da nece ni ovaj put.. Samo hrabro, ispij ih i bit ce sve super!!

anchyca2
    02. Studeni 2015. 08:36

Nadam se samo nek ih ne bude i nek se desi Bozicno cudo 

8/15 IUI nista beta=0
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI