E da, kad sam bila prošli tjedan na humanoj, došle su dvije žene da pokažu dr. J. nalaz bete koja je bila pozitvna, a obje su bile kod Škvorca
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Dana22, transfer ti je potpuno bezbolan, nećeš imati nikakvih problema.
Nemoj misliti da ovoga puta ivf neće uspjeti, misli da hoće i da ćeš se u sljedećim mjesecima širiti
Loše iskustvo ne mora se ponoviti kod druge stimulacije. Samo se moraš odmoriti, kako emocionalno, tako i fizički. Dobro je uzeti dva-tri mjeseca pauzu. Ja sad do veljače iduće godine ne idem nigdje.
Sretno i javi nam se
katarinaa, s doktorom se možeš dogovoriti... ja sam do sada uvijek birala kad ću doći, još me nikada nije stavio rano ujutro (osim punkcije i transfera) da ne moramo baš ustajati u 5 da bi došli tamo..
Mare0208, kad skupiš nalaze reći će ti doktor što i kako dalje.. on ti preporučuje kod koga da ideš, ali naravno sve dalje je Vaš izbor! ja sam isto putovala svaki puta kad je trebalo, uzimala sam slobodne dane i put pod noge.. probaj se malo raspitati, mislim da iz zg imaš jako česte autobuse za Samobor! ja znam curu koja je bila u Petrovoj na postupku, prezadovoljna svime.. tako da, sve ostaje na vama..
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Da javim odgadjamo ciklus jer sam trebala 5.11 na uzv prije menstruacije da vidimo jel ima cisti i zamislite menga dosla dns na 20dc to mi se nikad nije desilo...zvala sam Škvorca rekao je da mozemo u postupak ali da nebi bio kvalitetan pa smo se dog da ga ipak odgodimo i od dns najkasnije sutra pocet pit jasmin 21d i doci 20.11 na uzv pa cemo dalje krenut iskreno bila sam bas uzrujana kako je dosla ranije ali opet izgleda sve ima svoje razloge nista ajmo dalje....odoh sad u Bosnu po lijekove
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
anchyca, moji ciklusi nisu normalni, prosli mjesec sam dobila 28dc sto mi se valjda nikada nije dogodilo, iz istog razloga pijem yasmin, jos imam dvije tablete, Bogu hvala! I prosli postupak sam ih pila, i nije bilo cisti, vjerujem da nece ni ovaj put.. Samo hrabro, ispij ih i bit ce sve super!!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Drage moje, glupa menga je došla, tako da ću ovih dana nazvati Škvorca i naručiti se na konzultacije, malo da skupim hrabrosti .... Može glupo pitanje? Zašto pijete yasmin?
Sortiraj odgovore
Najstariji