Id20, ja sam se nakon Škvorca odlučila za Maribor. Prošla sam jedan stimulirani ciklus, dobila 3 blastice, no oba transfera, nažalost, s negativnom betom.
Čula sam da mnogi trudnoću ostvaruju nakon dva-tri ciklusa pa eto, nadam se i nadalje
Pozitivna iskustva čula sam u za Prag, zaoravo još i više nego za Maribor.
Dana, sretni!
anchyca poslala sam ti privatnu poruku..
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
http://www.poslovni.hr/hrvatska/ovo-su-najbolji-lijecnici-u-hrvatskoj-304490
Evo i dr Škvorc je na listi najboljih zasluzuje to definitivno
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
kod nas teče sve ok, bit će puno folikula i sad se već pribojavam barem nekog oblika hiperstimulacije, ali izdržat ću.. još u subotu na folikulometriju i sljedeći tjedan, ponedjeljak ili utorak punkcija!!
anchyca, kad ti ideš?
kod nas teče sve ok, bit će puno folikula i sad se već pribojavam barem nekog oblika hiperstimulacije, ali izdržat ću.. još u subotu na folikulometriju i sljedeći tjedan, ponedjeljak ili utorak punkcija!!
anchyca, kad ti ideš?
Ja idem 19.11 na uzv da vidimo jel ima cisti ako nema pokupit lijekove i cekat mengu jos pijem yasmin imam jos 9 tableta
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Bok cure!
imam jedno pitanje...da li koja od vas ima iskustva sa prof. Kasumom iz petrove?
ja sam na prvom IVF-u u 4 mj bila kod njega, i nismo uspjeli.
čini mi se da mi je dobro odredio terapiju, ali kod transfera je bio koma... i nije baš nešto pričljiv i komunikativan.
inače MM i ja pokušavamo već 3 god i ništa...do nedavno je MM imao nalaz astheno, a sada mu je normoozospermia (što je super), a ja sam prije 5 god imala dermoidnu cistu u kijevom jajniku koja je izvađena, te jajnik opet radi.
23.11. idemo sa novim spermiogramom na dogovor za ponovnu oplodnju, a iskreno nisam sigurna u njega...
hvala vam!
sretno svima!!!!
Pozz,ja se vodim kod Dr.Baumana na Sv.Duhu i stvarno je odličan.,.posto Dr odlazi u Irsku probajte se naručiti kod Dr.Alenke Sirovec ili Dr Turudic,kod njih sam bila na folikulometriji.i one su ok
Pozdrav ,prije dva tjedna sam bila na inseminaciji sa doniranim sjemenom(spermom) u Pronatalu u Pragu,znaci 1.11.2015 je bio taj postupak.moja ginekologica mi je jučer rekla da test onaj st onaj kućni mogu napraviti tek 15 a betu 18.,povremeno me boli trbuh ko kad trebam dobiti Dane u mjesecu,a povremeno me pritišće u jajnicima.jedem sve do čega dođem pogotovo bombone iz Milera ono veliko pakiranje haribo bombona.strah me i napraviti test
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji