Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    11. Studeni 2015. 12:21

anchyca poslala sam ti privatnu poruku..

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

anchyca2
    11. Studeni 2015. 13:04

http://www.poslovni.hr/hrvatska/ovo-su-najbolji-lijecnici-u-hrvatskoj-304490

Evo i dr Škvorc je na listi najboljih zasluzuje to definitivno 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

id20
    12. Studeni 2015. 07:49

kod nas teče sve ok, bit će puno folikula i sad se već pribojavam barem nekog oblika hiperstimulacije, ali izdržat ću.. još u subotu na folikulometriju i sljedeći tjedan, ponedjeljak ili utorak punkcija!!  
    anchyca, kad ti ideš?

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• Tiolina
    12. Studeni 2015. 16:12

Bok cure!
    imam jedno pitanje...da li koja od vas ima iskustva sa prof. Kasumom iz petrove?
    ja sam na prvom IVF-u u 4 mj bila kod njega, i nismo uspjeli.
    čini mi se da mi je dobro odredio terapiju, ali kod transfera je bio koma... i nije baš nešto pričljiv i komunikativan.

inače MM i ja pokušavamo već 3 god i ništa...do nedavno je MM imao nalaz astheno, a sada mu je normoozospermia (što je super), a ja sam prije 5 god imala dermoidnu cistu u kijevom jajniku koja je izvađena, te jajnik opet radi.

23.11. idemo sa novim spermiogramom na dogovor za ponovnu oplodnju, a iskreno nisam sigurna u njega...

hvala vam!
    sretno svima!!!! 

renata0102
    12. Studeni 2015. 21:13

Pozdrav ,prije dva tjedna sam bila na inseminaciji sa doniranim sjemenom(spermom) u Pronatalu u Pragu,znaci 1.11.2015 je bio taj postupak.moja ginekologica mi je jučer rekla da test onaj st onaj kućni mogu napraviti tek 15 a betu 18.,povremeno me boli trbuh ko kad trebam dobiti Dane u mjesecu,a povremeno me pritišće u jajnicima.jedem sve do čega dođem pogotovo bombone iz Milera ono veliko pakiranje haribo bombona.strah me i napraviti test

Bety
    12. Studeni 2015. 21:20

Renata, na tvom mjestu bih pričekala betu iz krvi. Znam da ti je frka, ali samo ćeš se unaprijed iznervirati ako je kućni test negativan. No, to ne znači da beta neće biti pozitivna... Sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.