Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bety
    26. Listopad 2015. 13:54

Hvala vam, djevojke 

Ne znam je li vama ikada rečeno zašto ivf nije uspio. Meni nije. Svi samo kažu - bit će bolji drugi put. I eventualno ponove neke nalaze...

anchyca2
    27. Listopad 2015. 10:29

id20 onda te je Škvorcu Jandric poslao? Zanima me dali si dobila putni nalog?

Ja isla pitat u hzzo i oni kao ne znaju to nek dr odluci i naravno Vlajnic mi nije dao zadnji put sad idem po uputnicu pa cu trazit

Mozda se mi ovaj postupak i sretnemo 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

dana22
    27. Listopad 2015. 11:04

Ajme zao mi je zbog neuspjelog ivf, samo hrabro i biti ce bolje.. Evo danas izlazim iz bolnice, dobro je :) nakon menstruacije kontrola i onda transfer

• katarinaa
    27. Listopad 2015. 12:23

Bog curke !! Ja sam nova :-)
    Isto planiram kod Škvorca ali me šokiralo to da naplaćuje inseminacije... Zar nije i to mpo postupak?
    Ili je "potrošio " te postupke preko hzzo-a pa sad naplaćuje?! Da li onda od 1.1.16. ide novi ugovor pa će biti besplatnih inseminacija? Ako netko nešta zna.. pliz ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.