Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda123
    11. Studeni 2017. 13:54

Sad dosla s punkcije, lezim, osjecam kao neki pritisak dolje. Imamo 8 oocita, ali je mm i ovaj put, kao i u prvom stimuliranom dva puta morao davati uzorak, jer je prvi bio recimo skoro neupotrebljiv. Zbog takvog spermiograma uvijek sumnjam kako do oplodnje nece ni doci. Sutra moramo zvati.
    Prvi put smo imali 11 oocita, 6 oplodenih. Cura koja je sad lezala do mene imala 18 :-)

m.girl6
    11. Studeni 2017. 16:31

Cvjetic

Evo mene cure,bila danas na folikulom.i imam preko 10 jajnih stanica i prijeti mi hiperstimulacija
    Boli me trbuh,idem odmarat,sutra ponovo pa cemo vidjet sta ce bit.

Ej cvjeticu, nista se nemoj bojati, ja sam imala sa klomifenom 16, a sa ovaleapom 11 folikula. Samo odmaraj i nista tesko nemoj dizati i bit ce to ock. I meni je prijetio hiper, ali hvala Bogu bila sam oprezna i sve je bilo ock tak da do hipera nije doslo.

Noa 💙

m.girl6
    11. Studeni 2017. 16:36

Panda123

Sad dosla s punkcije, lezim, osjecam kao neki pritisak dolje. Imamo 8 oocita, ali je mm i ovaj put, kao i u prvom stimuliranom dva puta morao davati uzorak, jer je prvi bio recimo skoro neupotrebljiv. Zbog takvog spermiograma uvijek sumnjam kako do oplodnje nece ni doci. Sutra moramo zvati.
    Prvi put smo imali 11 oocita, 6 oplodenih. Cura koja je sad lezala do mene imala 18 :-)

Ajmee super, ma ne brini bit ce ock. I od mm sp nije bas super, pa nas 2 blastice cekaju, a sad ko zna jel ce se bar jedna primiti. 💖💖
    Samo odmaraj, ja sam bila napuhnuta kojih 5 dana. Javi sutra 😊😊

Noa 💙

Panda123
    11. Studeni 2017. 16:44

Cvjetic

Evo mene cure,bila danas na folikulom.i imam preko 10 jajnih stanica i prijeti mi hiperstimulacija

Ja sam imala u prvom stimuliranom 24 folikula, prijetila mi hiper...ali na kraju je sve bilo ok.

m.girl6
    11. Studeni 2017. 16:44

Anchy30

m.girl6

Anchy i panda, totalno ste u pravu i slazem se s vama. Slusam komentare od ljudi na poslu i poznanika, tipa: joj ono dijete ti je iz umjetne oplodnje zato je tak slabo i bolezljivo i takve neke gluposti. Muz i ja smo odlucili da necemo nikom reci zato jer ne zelimo da nam netko dijete gleda drugacije (jer nazslost ljudi nemaju pojma o tome) i da slusam komentare jel je to umjetno ili te fore. Uzasno mi je to. Nece nitko osim moje i muzeve mame znati i to je to. Ma daj molim te sa tim primitivnim komentarima. Jezim se od toga. Moja kolegica uvijek nesto skomentira na tu temu. Da, nasa djeca iz pomognute su "cudna" odnosno slabija i bolesnija, a kad se netko napije ili napusi trave i onda u takvom stanju napravi dijete nekoj curi koju je prvi puta vidio, to je skroz ok, zato jer je to kakti prirodno. Halooo ljudi, pa kaj nismo u 21.a ne u 18.st???
    Cim manje ljudi zna za tvoje planove, visr njih ce ti se ostvariti. 😊😉💖

Ljudi će uvijek gurati nos u tuđi život i uvijek će imati nešto za reći…zato mi i ne govorimo…to je naša intima…ja nikome a niti muž nije rekao da njegov nalaz sper.nije baš dobar!To je naša intima,naš život!Ja sam se šokirala kad je rekla da to nije s božje strane!!Rekla sam joj da meni je i tu je razg.bio završen!!Ja ću napraviti sve da imamo bebicu a vjerujem i sve mi ovdje!!Nemaju oni pojma šta mi moramo prolaziti i što prolazimo,zato bolje neka začepe!!😡😥A to da su bolesnija,čista glupost!!Kažem ja tebi ako nema ništa pametnije za reći,neka šuti!U potpunosti se slažem s tobom,što manje njih zna za to,to smo i sretnije!!

Ma tak je. Pojma oni nemaju, to dobro kazes. A bolje da sute ako nemaju nesto pametno za reci. A ti komentari da je netko bolesniji, ajde molim te. Samo s time pokazuju koliko su primitivni! 😈 
    Da, da nije s Bozje strane? Nego s cije je? Majmuni glupi 😠
    Samo no sikiriki. Imamo svo cilj i briga nas za druge. 💋

Noa 💙

• Cvjetic
    11. Studeni 2017. 18:39

m.girl6

Cvjetic

Ej cvjeticu, nista se nemoj bojati, ja sam imala sa klomifenom 16, a sa ovaleapom 11 folikula. Samo odmaraj i nista tesko nemoj dizati i bit ce to ock. I meni je prijetio hiper, ali hvala Bogu bila sam oprezna i sve je bilo ock tak da do hipera nije doslo.

Evo lezim cijeli dan..pijem puno vode.vidjet cemo sta ce sutra rec,nadam se da ce bit ok.javim se sutra.

• Cvjetic
    11. Studeni 2017. 18:40

Panda123

Sretno,bit ce sve ok;-))

mono1111
    11. Studeni 2017. 18:43

Anchii,
    0 djece ! Trudna sam trenutno 4.put

malimaj
    11. Studeni 2017. 22:07

Panda123

Panda123

I moj mm nije imao dobar uzorak i odmah su nam radili ICSI. Ali nama je to bio treci pokusaj, drugi stimulirani i mogla sam se dogovoriti s doktorom vezano za metodu jer smo isli kod privatnika ali preko HZZOa. Drzim fige na najjace

Panda123
    11. Studeni 2017. 22:43

malimaj

Panda123

Panda123

I moj mm nije imao dobar uzorak i odmah su nam radili ICSI. Ali nama je to bio treci pokusaj, drugi stimulirani i mogla sam se dogovoriti s doktorom vezano za metodu jer smo isli kod privatnika ali preko HZZOa. Drzim fige na najjace

Hvala ti :-) od pocetka znamo da mozemo samo icsi...vidjet cemo sutra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.