Pozdrav cure,nisam se neko vrijeme javljala,ali vas pratim svakodnevno.nisam se javljala jer i nije bilo ništa za prijavite.Uglavnom imam sad jedno pitanje gin me stavila na duphaston od 11.-25 dana ciklusa i ja sad po prvi put ovaj mjesec otkad trakicama pratim nisam imala o. Da li neko ima iskustava s tim?
Duphastone inace moze sprijeciti O…
Zato se pije inace nakon O….
A mozda je potpuno slucajno izostala O ovaj mjesec.
Nekako sumnjam da je slučajno jer je dr crta taman počela tamnit kad sam ga počela pit a onda je posvijetlila, pokušat ću nazvati gin ako ne uspijem pricat sa njom počet ću ga pit tek nakon o.hvala na brzom odgovoru
Meni lh trakice iz dana u dan nikad nisu postepeno tamnile, nego doduse cak dan prije nego ce trakica biti poz.je bila jakoo jako svijetla....
Pozdrav cure,nisam se neko vrijeme javljala,ali vas pratim svakodnevno.nisam se javljala jer i nije bilo ništa za prijavite.Uglavnom imam sad jedno pitanje gin me stavila na duphaston od 11.-25 dana ciklusa i ja sad po prvi put ovaj mjesec otkad trakicama pratim nisam imala o. Da li neko ima iskustava s tim?
Duphastone inace moze sprijeciti O…
Zato se pije inace nakon O….
A mozda je potpuno slucajno izostala O ovaj mjesec.
Nekako sumnjam da je slučajno jer je dr crta taman počela tamnit kad sam ga počela pit a onda je posvijetlila, pokušat ću nazvati gin ako ne uspijem pricat sa njom počet ću ga pit tek nakon o.hvala na brzom odgovoru
Meni lh trakice iz dana u dan nikad nisu postepeno tamnile, nego doduse cak dan prije nego ce trakica biti poz.je bila jakoo jako svijetla….
Pratila sam svejedno ja svaki dan sve dok nije nestala dr crta,ali nije uopće bilo nikakvih dr simptoma,sluzi ovaj mjesec uopće nije bilo,osjećam se tako čudno bez svega toga
url=https://lilypie.com]
DANTE
LolaZ …Ja sadcekam slj.mjesec da procurim i da javim se dokt.,pa onda 3-i dan vaditi hormone i na uzv!!Strah me toga uzv najvise jer se radi dok curim😣I ti si obavila,kako je tebi bilo?Jel se mogu orije uzv-a recimo obrisati vl.maramicama??Dali da stavim ulozak ili tampon?!😥😟Muz tek drugi pon.ide dati sp.jer sad u pon.radi ujutro…kad prikupim nalaze onda se narucujem…a taman cu i briseve obaviti…Kakav ti je dokt.Šijanović??Tencii bas sam neki dan pricala s njom i super je…sve mi objasnila i jos se i raspricala!Zena je super…dugo nisam naletjela na dobru!
Hej ja sam pisala za sestru Maru da zena je super.Za Šijanovića neam pojma kakav je mislim da je isto dobar,ali Popović je super i ako ne radi taj dan dolazi od kuće praviti uzv tako je bar meni nikad me nitko drugi nije gledao na uzv osim njega stvarno što se toga tiče to mi je super.Budeš sve vidjela i ja čekam mengu da mu se javim.Jel ti dao broj svog mob. ili da nazoveš na odijel,ja mu pošaljem poruku i on odgovori.Sretno svim curama
Da,dao mi broj moba i kad vidim da je M krenila moram mu poslati poruku…Sad joj se veselim kao nikad😂😂Samo da i to prodje!Kad ti trebas dobiti M?!Moja 10-og treba doci…Sta ti dokt.rekao u vezi onih briseva?!Jesi vec obavila to ili?Meni rekao da cemo uzeti kad obavim uzv i hormone i kad dobijem nalaz od muza!
Tencii sorry ja sam sve pobrkala!😯
Ja sam sve to obavila sad samo cekam da dobijem da mu se javim da dodjem na uzv i ako je sve ok onda pikanje,moja bi trebala doci oko 5.11. i isto jedva cekam da dobijem da krenem u postupak.Ko bi reko da cemo se toliko veselit mengama😂
O jos malo pa ce i to doci....bar nam vrijeme prolazi brzo...muz obavlja svoje sad slj.tjedan....
Koliko se ceka taj nalaz sper.?!Mislim za koliko bude gotov?!A hormoni?!
Anchy30
LolaZ …Ja sadcekam slj.mjesec da procurim i da javim se dokt.,pa onda 3-i dan vaditi hormone i na uzv!!Strah me toga uzv najvise jer se radi dok curim😣I ti si obavila,kako je tebi bilo?Jel se mogu orije uzv-a recimo obrisati vl.maramicama??Dali da stavim ulozak ili tampon?!😥😟Muz tek drugi pon.ide dati sp.jer sad u pon.radi ujutro…kad prikupim nalaze onda se narucujem…a taman cu i briseve obaviti…Kakav ti je dokt.Šijanović??Tencii bas sam neki dan pricala s njom i super je…sve mi objasnila i jos se i raspricala!Zena je super…dugo nisam naletjela na dobru!
Hej ja sam pisala za sestru Maru da zena je super.Za Šijanovića neam pojma kakav je mislim da je isto dobar,ali Popović je super i ako ne radi taj dan dolazi od kuće praviti uzv tako je bar meni nikad me nitko drugi nije gledao na uzv osim njega stvarno što se toga tiče to mi je super.Budeš sve vidjela i ja čekam mengu da mu se javim.Jel ti dao broj svog mob. ili da nazoveš na odijel,ja mu pošaljem poruku i on odgovori.Sretno svim curama
Da,dao mi broj moba i kad vidim da je M krenila moram mu poslati poruku…Sad joj se veselim kao nikad😂😂Samo da i to prodje!Kad ti trebas dobiti M?!Moja 10-og treba doci…Sta ti dokt.rekao u vezi onih briseva?!Jesi vec obavila to ili?Meni rekao da cemo uzeti kad obavim uzv i hormone i kad dobijem nalaz od muza!
Ja sam sve to obavila sad samo cekam da dobijem da mu se javim da dodjem na uzv i ako je sve ok onda pikanje,moja bi trebala doci oko 5.11. i isto jedva cekam da dobijem da krenem u postupak.Ko bi reko da cemo se toliko veselit mengama😂
O jos malo pa ce i to doci….bar nam vrijeme prolazi brzo…muz obavlja svoje sad slj.tjedan….
Koliko se ceka taj nalaz sper.?!Mislim za koliko bude gotov?!A hormoni?!
Bude ti gotov za nekih 3 dana,a hormoni mislilm budu gotovi odmah 2 dan.Joj baš sam nestrpljiva,bili smo si uzeli pauzicu od godinu dana pa sad sve ispočetka
Mono Uh nadam se da je do ovog implantacijskog
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Joj pričaj mi o M ja ovaj mjesec uopće nisam procurila, sad kad mi treba nema je, valjda ju trema...hahaha. Danas muž ponavlja nalaz za bakterije i bris, pa ako su nalazi negativni moram ih nosit dr.Šijanoviću i onda se dogovaramo za dalje. Tako da nisam još radila taj uzv treći dan M. To ću vjerojatno onda sa sljedećom M (nadam se da ću je dobit). Nije mi još dao Šijanović svoj broj, al je zadnji put uzeo moj broj moba i zvao gore na odjel da me pišu za 12mj.i da upišu moj broj.
Reko je da će mi sve detaljnije objasnit kad dođem sljedeći put, daljnji postupak, budući sam u čitanju foruma i ostalog totalno pogubljena u svim ovim informacijama oko tableta, štoperica, hormona, nalaza itd.
Beta 40, 13 dnt... jel to ok??? Pomagajtee
*2021. Stigao 💙👶
Beta 40, 13 dnt… jel to ok??? Pomagajtee
Hm.....blastica je vracena??
Pa.meni se cini mozda kao niza beta, ali i iz takvih beta je na kraju dobra T ispala...
Stvarno je tesko ovako reci, moras ju svakako ponoviti ! Za dva dana ! Ako se podupla, onda je vjerovatno sve ok, ako ne, nazalost je biokemijska.
Nastavi terapiju i drzim figeeee ! Javiiiiii
bila sam kod dok. rekla je da je to dobro, niska ali tu je.. narucila me za pregled za 2tjedna.
*2021. Stigao 💙👶
bila sam kod dok. rekla je da je to dobro, niska ali tu je.. narucila me za pregled za 2tjedna.
Student13ica
Svakako ju provjeri za dva dana da vidis da li se pravilno dupla.
Sortiraj odgovore
Najstariji