Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Srpanj 2017. 22:56

Jeste me nasmijale😅😅😅😅
    Bila sam kod frendice koja se eto razvela sad makon sto su uz dvogodisnju muku (prirodno) dobili dijete pa smo se malo jadale.... e zivote...
    I gledam ju sad..sama s prekrasnom djevojcicom.a jedva ju dobili...i sto rec...
    Ja sam onako...trudim se bit ok..nemam nikakvih nuspojava kao da ni nisam bila na transferu jer nikome nisam nista ni rekla pa se tako i ponasam...
    Radim sve normalno..u pon.piskim test i bit ce kako mora biti..ako treba  biti novi  zivot- biti ce...ako nece- nece..i ja to nicim ne mogu promjeniti...
    Pusaaaa

waithing

Zoja31
    21. Srpanj 2017. 22:57

Cure ja cu upijati sve sto ste vi koristile i idem spremna u proljece po bebaca 😃. Nadam se da cete do tada sve vec biti trudnice 😃😃

mono1111
    22. Srpanj 2017. 00:05

Waiting,
    Tako je ! Sto bude, biti cee !
    Navijam !!!!!!!
    Zojaaa, navijam i za tebeeee !

23. Srpanj 2017. 12:10

waithing

23. Srpanj 2017. 12:11

Peti dan nakon transfera
    Popodnevni urin....nesto se dogadja a sad sta vidjet cemo....beta ce bit deseti dan

waithing

mono1111
    23. Srpanj 2017. 12:19

Waiting,,
    Jejjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! Odlicnooooooo !!!
    Bas mi je dragooo !
    Navijam da beta bude velika i da bude normalna skolska trudnocaaaaaa

Zoja31
    23. Srpanj 2017. 13:53

Waithing zelim ti svu srecu ovog svijeta ovaj put. Neka ova mrva ostane kod svoje mame zauvijek 😍😍😘

Sophie
    23. Srpanj 2017. 14:09

Waithing držim fige 😍

23. Srpanj 2017. 14:13

Hvala vam drage curke!😙😙😙
    Uf a sad  treba docekati bete joj jojjjj....😮😥😥

waithing

• Magdica
    23. Srpanj 2017. 15:19

waithing

Hvala vam drage curke!😙😙😙
    Uf a sad treba docekati bete joj jojjjj….😮😥😥

Sretno😃😊😄😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI