Waithing jesam ti reklaaaa, jeeeeej
Bome se i dobro vidi crtica, bembuli se zgnjezdila dobrano
Pa i ja se zbunila peti dan i ono jedno deset puta sam prije testa bila na wc-u...
No...korak po korak,,,,ali je pomak da
waithing
A gle, kod nas je sve korak po korak i stalno strepimo... mene je i dalje strah reci da sam trudna... a da ne pricam o nocnim morama i zivcima dan prije svakog pregleda... ali uspjet cemo i proci ce to sve...
Waiting neka ovaj paketic blastica bude onaj s kojim ces se druziti cijeli zivot.
Waiting neka ovaj paketic blastica bude onaj s kojim ces se druziti cijeli zivot.
Jednu blasticu su mi vratili....zadnju od tri paketica sto sam imala☺
Hvala ti puno.... bilo bi to lijepo😙
waithing
Mono u srijedu idem... kad ti napadas, u utorak ili i sutra ides? Znam da si nes spominjala da bi prije otisla provjerit endic, ak se dobro sjecam?
Drzim fige da sve bude po rasporedu pa da napokon obavis transfer
MiuMau,
Sutra vadim p4, a traziti cu ih da mi i uzv naprave jer ovako i onako moram po internu uputnicu otici na humanu za p4. U uto bi kakti trebao biti transfer !
Ali ce po progesteronu vidjeti i mozda se kao pomakne.
Waiting, znaci prekjucer ssm pocela s Clexanom, i tako sam se lijepo upiknula u trbuh, a jucer i dns koma !! Pa boli me na tom mjestu i plavo mi je. Koja je tajna da mi trbuh ne bude sav plav ??
MiuMau,
Sutra vadim p4, a traziti cu ih da mi i uzv naprave jer ovako i onako moram po internu uputnicu otici na humanu za p4. U uto bi kakti trebao biti transfer !
Ali ce po progesteronu vidjeti i mozda se kao pomakne.
Waiting, znaci prekjucer ssm pocela s Clexanom, i tako sam se lijepo upiknula u trbuh, a jucer i dns koma !! Pa boli me na tom mjestu i plavo mi je. Koja je tajna da mi trbuh ne bude sav plav ??
Haha..ne znam eto meni nista....
Ja nadognem kozu ispustm zrak u sprici i polakkoooo ispustam otopinu a kako ispustam tako i pustim kozu dakle nadignem samo dok ne upiknem...evo ni traga nema sve mi i samoj cudno...ispraksirala sam se valjda
waithing
Znaci istiskujes zrak?? Ali u pravilu se ne treba istiskivati kod tih gotovih injekcija??
Ali pod kutem od 30 stupnjeva upiknes?? Da li s gornje strane ili s donje strane upiknes?? Ako me kuzis sto zelim reci?? Hehe
Znaci istiskujes zrak?? Ali u pravilu se ne treba istiskivati kod tih gotovih injekcija??
Ali pod kutem od 30 stupnjeva upiknes?? Da li s gornje strane ili s donje strane upiknes?? Ako me kuzis sto zelim reci?? Hehe
S gornje strane a na kut iskreno uopce ne pazim..kak mi pase kako koji put..i svaki dan s druge strane tebuha malo vislje pa malo nize...
I ja sam citala svakakve teorije o tom zraku jedni kazu treba drugi ne treba..a dok sam utiskivala i zrak kao da sam u ratu bila sam imala masnice..mislim logicki- a cemu zrak ubrizgavat bitno da sadrzaj udje....
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji