Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Srpanj 2017. 16:22

MiuMau

Waithing jesam ti reklaaaa, jeeeeej
    Bome se i dobro vidi crtica, bembuli se zgnjezdila dobrano

Pa i ja se zbunila peti dan i ono jedno deset puta sam prije testa bila na wc-u...
    No...korak po korak,,,,ali je pomak da

waithing

MiuMau
    23. Srpanj 2017. 17:02

A gle, kod nas je sve korak po korak i stalno strepimo... mene je i dalje strah reci da sam trudna... a da ne pricam o nocnim morama i zivcima dan prije svakog pregleda... ali uspjet cemo i proci ce to sve... 

mono1111
    23. Srpanj 2017. 18:31

MiuMau,
    Kad imas uzv??

• Kengurica
    23. Srpanj 2017. 19:01

Waiting neka ovaj paketic blastica bude onaj s kojim ces se druziti cijeli zivot.

23. Srpanj 2017. 19:17

Kengurica

Waiting neka ovaj paketic blastica bude onaj s kojim ces se druziti cijeli zivot.

Jednu blasticu su mi vratili....zadnju od tri paketica sto sam imala☺
    Hvala  ti puno.... bilo bi to lijepo😙

waithing

MiuMau
    23. Srpanj 2017. 19:37

Mono u srijedu idem... kad ti napadas, u utorak ili i sutra ides? Znam da si nes spominjala da bi prije otisla provjerit endic, ak se dobro sjecam? 
    Drzim fige da sve bude po rasporedu pa da napokon obavis transfer 

mono1111
    23. Srpanj 2017. 20:05

MiuMau,
    Sutra vadim p4, a traziti cu ih da mi i uzv naprave jer ovako i onako moram po internu uputnicu otici na humanu za p4. U uto bi kakti trebao biti transfer !
    Ali ce po progesteronu vidjeti i mozda se kao pomakne.

Waiting, znaci prekjucer ssm pocela s Clexanom, i tako sam se lijepo upiknula u trbuh, a jucer i dns koma !! Pa boli me na tom mjestu i plavo mi je. Koja je tajna da mi trbuh ne bude sav plav ??

23. Srpanj 2017. 20:08

mono1111

MiuMau,
    Sutra vadim p4, a traziti cu ih da mi i uzv naprave jer ovako i onako moram po internu uputnicu otici na humanu za p4. U uto bi kakti trebao biti transfer !
    Ali ce po progesteronu vidjeti i mozda se kao pomakne.

Waiting, znaci prekjucer ssm pocela s Clexanom, i tako sam se lijepo upiknula u trbuh, a jucer i dns koma !! Pa boli me na tom mjestu i plavo mi je. Koja je tajna da mi trbuh ne bude sav plav ??

Haha..ne znam eto meni nista....
    Ja nadognem kozu ispustm zrak u sprici i polakkoooo ispustam otopinu a kako ispustam tako i pustim kozu dakle nadignem samo dok ne upiknem...evo ni traga nema sve mi i samoj cudno...ispraksirala sam se valjda

waithing

mono1111
    23. Srpanj 2017. 20:16

Znaci istiskujes zrak?? Ali u pravilu se ne treba istiskivati kod tih gotovih injekcija??
    Ali pod kutem od 30 stupnjeva upiknes?? Da li s gornje strane ili s donje strane upiknes?? Ako me kuzis sto zelim reci?? Hehe

23. Srpanj 2017. 20:21

mono1111

Znaci istiskujes zrak?? Ali u pravilu se ne treba istiskivati kod tih gotovih injekcija??
    Ali pod kutem od 30 stupnjeva upiknes?? Da li s gornje strane ili s donje strane upiknes?? Ako me kuzis sto zelim reci?? Hehe

S gornje strane a na kut iskreno uopce ne pazim..kak mi pase kako koji put..i svaki dan s druge strane tebuha malo vislje pa malo nize...
    I ja sam citala svakakve teorije o tom zraku jedni kazu treba drugi ne treba..a dok sam utiskivala i zrak kao da sam u ratu bila sam imala masnice..mislim logicki- a cemu zrak ubrizgavat bitno da sadrzaj udje....

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.