Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    21. Srpanj 2017. 18:20

Waiting,
    Po dva su zaledjena, mislim da je velika sansa da ovaj drugi ako ga ostavim da ne prezivi vise....tako su mi nesto pricali...
    Ajojj, dobro da si mi to rekla ! Sto onda?? Da u pon trazim uzv?? Ne znam hoce li mi ga raditi?? Mislim svakako bi htjela prije transfera uzv !
    Prosli put sam isla na uzv prije ali nisu jos zaledjeni bili.
    Samo moram ispricati sto sam sanjala !!!
    Mislim prestrasno ! Sad popodne !
    Bila sam u Petrovoj na serklazi, vratili su mi embrij star 6 tjedana i vec mu je srce kucalo, promijenili su mi ime u Jadranka - dobila sam napismeno bas, legalno i tako sam se zvala, ofarbali su mi auto u crvenu boju - inace je srebrni !
    Eto sto mi Petrova psihicki radi, ahhahahahahahahaha

MiuMau
    21. Srpanj 2017. 19:09

Ahahahaaahaha, ajme Jadranka moja, ajde bar si me utjesila da nisam jedina s ludim snovima... 
    Iako su moji vise trauma od drage mi J.
    Sanjala sam kako sam u bolnici, odem na wc, i pricam s curom koja sjedi na istoj skoljci kraj mene, i kazem kako me strah da krvarim... dignem se sa skoljke, a ono krv u skoljci i na ulosku... probudim se i u plac, vjerojatno ni ne skuzim da sam zaspala, kao jos sam budna nakon tog sna, idem na wc provjerit ulozak i ono krv opet... opet se probudim i onda sam se isla razbudit da ne bi opet ubrzo zaspala i nastavila s nocnim morama... 

mono1111
    21. Srpanj 2017. 21:09

Ajmr MiuaMau, grozno !
    Ja sam isto vise puta sanjala krv, da sam prokrvarila, to je valjda najgora nocna mora koju mi mozemo sanjati !!

mono1111
    21. Srpanj 2017. 21:11
    Evo ih ! Cekaju me ! Dns sam 5komada kupila da ne trebam svaki dan !
    Evo ih ! Cekaju me ! Dns sam 5komada kupila da ne trebam svaki dan !

MiuMau
    21. Srpanj 2017. 21:35

Kraljice, a di je cikla? Heheheee 
    Meni je muz u bolnicu tjedan dana donosio lubenicu, nemrem ju sad vidjet... Stvarno svaka cast sto vise ananas mozes stavit u usta... sad ce se to sve isplatit, neces ga morat pogledat vise 

mono1111
    21. Srpanj 2017. 22:02

Da li stvarno mislis da nema cikle?? Evo i nje, ali pijem ju u umjerenim kolicinama, cca pola l dnevno !

s0102
    21. Srpanj 2017. 22:04

Jadranka …. bas si me nasmijala...
    Ajmee koliko toga pijes... ja sam se jedva natjerala 2dcl cikle popiti.... 😐😐😐 a ti sve... cikla... ananas...
    Ma mora endo biti dobar...
    Waihting…. kako si ti... ? 

mono1111
    21. Srpanj 2017. 22:13

E a koliko to samo kosta??! Pa uzas !
    Cikla 0,50 l 10 kn i ananas 10 kn minimalno!
    To je minimalno 20 kn dnevno...i to sam pocela od 8 dc, i jos vitamin E koji sam kupila...pa to moras biti bogat, hahahh, mislim salim se...ali ajde da se bar isplati...pa ne bi rijec rekla.
    Ali da, hahahhahahahaga

s0102
    21. Srpanj 2017. 22:40

mono1111

To je minimalno 20 kn dnevno…i to sam pocela od 8 dc, i jos vitamin E koji sam kupila…pa to moras biti bogat, hahahh, mislim salim se…ali ajde da se bar isplati…pa ne bi rijec rekla.
    Ali da, hahahhahahahaga

Vitamin D treba piti ....  
    To ce biti kljuc mog uspjeha u 9tom mj 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

mono1111
    21. Srpanj 2017. 22:53

s0102

mono1111

To je minimalno 20 kn dnevno…i to sam pocela od 8 dc, i jos vitamin E koji sam kupila…pa to moras biti bogat, hahahh, mislim salim se…ali ajde da se bar isplati…pa ne bi rijec rekla.
    Ali da, hahahhahahahaga

Vitamin D treba piti ….
    To ce biti kljuc mog uspjeha u 9tom mj 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ma pila sam i to ! A sad uzmem kad se sjetim !:))))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI