Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    21. Srpanj 2017. 19:09

Ahahahaaahaha, ajme Jadranka moja, ajde bar si me utjesila da nisam jedina s ludim snovima... 
    Iako su moji vise trauma od drage mi J.
    Sanjala sam kako sam u bolnici, odem na wc, i pricam s curom koja sjedi na istoj skoljci kraj mene, i kazem kako me strah da krvarim... dignem se sa skoljke, a ono krv u skoljci i na ulosku... probudim se i u plac, vjerojatno ni ne skuzim da sam zaspala, kao jos sam budna nakon tog sna, idem na wc provjerit ulozak i ono krv opet... opet se probudim i onda sam se isla razbudit da ne bi opet ubrzo zaspala i nastavila s nocnim morama... 

mono1111
    21. Srpanj 2017. 21:09

Ajmr MiuaMau, grozno !
    Ja sam isto vise puta sanjala krv, da sam prokrvarila, to je valjda najgora nocna mora koju mi mozemo sanjati !!

mono1111
    21. Srpanj 2017. 21:11
    Evo ih ! Cekaju me ! Dns sam 5komada kupila da ne trebam svaki dan !
    Evo ih ! Cekaju me ! Dns sam 5komada kupila da ne trebam svaki dan !

MiuMau
    21. Srpanj 2017. 21:35

Kraljice, a di je cikla? Heheheee 
    Meni je muz u bolnicu tjedan dana donosio lubenicu, nemrem ju sad vidjet... Stvarno svaka cast sto vise ananas mozes stavit u usta... sad ce se to sve isplatit, neces ga morat pogledat vise 

mono1111
    21. Srpanj 2017. 22:02

Da li stvarno mislis da nema cikle?? Evo i nje, ali pijem ju u umjerenim kolicinama, cca pola l dnevno !

s0102
    21. Srpanj 2017. 22:04

Jadranka …. bas si me nasmijala...
    Ajmee koliko toga pijes... ja sam se jedva natjerala 2dcl cikle popiti.... 😐😐😐 a ti sve... cikla... ananas...
    Ma mora endo biti dobar...
    Waihting…. kako si ti... ? 

mono1111
    21. Srpanj 2017. 22:13

E a koliko to samo kosta??! Pa uzas !
    Cikla 0,50 l 10 kn i ananas 10 kn minimalno!
    To je minimalno 20 kn dnevno...i to sam pocela od 8 dc, i jos vitamin E koji sam kupila...pa to moras biti bogat, hahahh, mislim salim se...ali ajde da se bar isplati...pa ne bi rijec rekla.
    Ali da, hahahhahahahaga

s0102
    21. Srpanj 2017. 22:40

mono1111

To je minimalno 20 kn dnevno…i to sam pocela od 8 dc, i jos vitamin E koji sam kupila…pa to moras biti bogat, hahahh, mislim salim se…ali ajde da se bar isplati…pa ne bi rijec rekla.
    Ali da, hahahhahahahaga

Vitamin D treba piti ....  
    To ce biti kljuc mog uspjeha u 9tom mj 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

mono1111
    21. Srpanj 2017. 22:53

s0102

mono1111

To je minimalno 20 kn dnevno…i to sam pocela od 8 dc, i jos vitamin E koji sam kupila…pa to moras biti bogat, hahahh, mislim salim se…ali ajde da se bar isplati…pa ne bi rijec rekla.
    Ali da, hahahhahahahaga

Vitamin D treba piti ….
    To ce biti kljuc mog uspjeha u 9tom mj 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ma pila sam i to ! A sad uzmem kad se sjetim !:))))))

21. Srpanj 2017. 22:56

Jeste me nasmijale😅😅😅😅
    Bila sam kod frendice koja se eto razvela sad makon sto su uz dvogodisnju muku (prirodno) dobili dijete pa smo se malo jadale.... e zivote...
    I gledam ju sad..sama s prekrasnom djevojcicom.a jedva ju dobili...i sto rec...
    Ja sam onako...trudim se bit ok..nemam nikakvih nuspojava kao da ni nisam bila na transferu jer nikome nisam nista ni rekla pa se tako i ponasam...
    Radim sve normalno..u pon.piskim test i bit ce kako mora biti..ako treba  biti novi  zivot- biti ce...ako nece- nece..i ja to nicim ne mogu promjeniti...
    Pusaaaa

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.