Waiting,
Po dva su zaledjena, mislim da je velika sansa da ovaj drugi ako ga ostavim da ne prezivi vise....tako su mi nesto pricali...
Ajojj, dobro da si mi to rekla ! Sto onda?? Da u pon trazim uzv?? Ne znam hoce li mi ga raditi?? Mislim svakako bi htjela prije transfera uzv !
Prosli put sam isla na uzv prije ali nisu jos zaledjeni bili.
Samo moram ispricati sto sam sanjala !!!
Mislim prestrasno ! Sad popodne !
Bila sam u Petrovoj na serklazi, vratili su mi embrij star 6 tjedana i vec mu je srce kucalo, promijenili su mi ime u Jadranka - dobila sam napismeno bas, legalno i tako sam se zvala, ofarbali su mi auto u crvenu boju - inace je srebrni !
Eto sto mi Petrova psihicki radi, ahhahahahahahahaha

Ahahahaaahaha, ajme Jadranka moja, ajde bar si me utjesila da nisam jedina s ludim snovima...
Iako su moji vise trauma od drage mi J.
Sanjala sam kako sam u bolnici, odem na wc, i pricam s curom koja sjedi na istoj skoljci kraj mene, i kazem kako me strah da krvarim... dignem se sa skoljke, a ono krv u skoljci i na ulosku... probudim se i u plac, vjerojatno ni ne skuzim da sam zaspala, kao jos sam budna nakon tog sna, idem na wc provjerit ulozak i ono krv opet... opet se probudim i onda sam se isla razbudit da ne bi opet ubrzo zaspala i nastavila s nocnim morama...

Ajmr MiuaMau, grozno !
Ja sam isto vise puta sanjala krv, da sam prokrvarila, to je valjda najgora nocna mora koju mi mozemo sanjati !!

Kraljice, a di je cikla? Heheheee
Meni je muz u bolnicu tjedan dana donosio lubenicu, nemrem ju sad vidjet... Stvarno svaka cast sto vise ananas mozes stavit u usta... sad ce se to sve isplatit, neces ga morat pogledat vise

Da li stvarno mislis da nema cikle?? Evo i nje, ali pijem ju u umjerenim kolicinama, cca pola l dnevno !

Jadranka …. bas si me nasmijala...
Ajmee koliko toga pijes... ja sam se jedva natjerala 2dcl cikle popiti.... 😐😐😐 a ti sve... cikla... ananas...
Ma mora endo biti dobar...
Waihting…. kako si ti... ?
E a koliko to samo kosta??! Pa uzas !
Cikla 0,50 l 10 kn i ananas 10 kn minimalno!
To je minimalno 20 kn dnevno...i to sam pocela od 8 dc, i jos vitamin E koji sam kupila...pa to moras biti bogat, hahahh, mislim salim se...ali ajde da se bar isplati...pa ne bi rijec rekla.
Ali da, hahahhahahahaga

To je minimalno 20 kn dnevno…i to sam pocela od 8 dc, i jos vitamin E koji sam kupila…pa to moras biti bogat, hahahh, mislim salim se…ali ajde da se bar isplati…pa ne bi rijec rekla.
Ali da, hahahhahahahaga
Vitamin D treba piti ....
To ce biti kljuc mog uspjeha u 9tom mj 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
To je minimalno 20 kn dnevno…i to sam pocela od 8 dc, i jos vitamin E koji sam kupila…pa to moras biti bogat, hahahh, mislim salim se…ali ajde da se bar isplati…pa ne bi rijec rekla.
Ali da, hahahhahahahaga
Vitamin D treba piti ….
To ce biti kljuc mog uspjeha u 9tom mj 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ma pila sam i to ! A sad uzmem kad se sjetim !:))))))

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji