Draga moja S0102najtezi, najbolniji ali nadamo se zadnji i najuspjesniji. Drzim ti fige od srca da ti je ovo zadnji na koji si isla 😘😘. Bila si stvarno hrabra, prosla si stvarno bolnu punkciju i zasluzujes da beta ovaj put bude ko kuca 😃😃.
Hvalaaa... nadam se najboljem...a vidjet cemo ☺
s0102 ti isto kao i ja ..13stanica (bez anestezije😅😅)
i 5 blastica..
Samo neka tebi donesu vise srece nego meni☺.
Ja se nadam da je moja zadnja dobitna..tak me i muz tjesi😅😥😥
A meni je jukicka rekla jesti u krevetu😅😅😅da se ponasam kao da sam u bolnici samo krevet-wc..
Ali nisam jer me nije nist boljelo.
sretnoooo😉❤❤
waithing
i 5 blastica..
A meni je jukicka rekla jesti u krevetu😅😅😅da se ponasam kao da sam u bolnici samo krevet-wc..
sretnoooo😉❤❤
Mahh.. vjerovatno bi se i ja normalnije ponasala.. manje lezala ali me boli jajnik😅
Samo da bude dobitno...
ti.. zoja i ja starosjedioci ovdje😂😂barem se ja tako osjecam... tako da se nadam da sve tri uskoro odlazimo s ovog foruma 😍
i 5 blastica..
sretnoooo😉❤❤
Mahh.. vjerovatno bi se i ja normalnije ponasala.. manje lezala ali me boli jajnik😅
Samo da bude dobitno…
ti.. zoja i ja starosjedioci ovdje😂😂barem se ja tako osjecam… tako da se nadam da sve tri uskoro odlazimo s ovog foruma 😍
Uff.. stvarno bi bilo vrijeme vise😅
waithing
Da, vjerojatno od uzbuđenja i anestezije sam krivo razumijela. Nadam se da će bit sve ok, da neće bit problema tijekom ET, i da ako prođe sve uredu, da se to lijepo i uhvati.
Hvala na dobrodošlici :)
Hahaha S0102 bome svi nam se razbjezali, ostale nas tri i dolazi pomalo nova ekipa. Pa ja cu se ranit 😂😂😂😂. Ne smijem ni razmisljat o tome jee mi odmah dode da se 🔫🔫🔫🔫
Nas tri kad konacno zatrudnimo moramo na cugu negdje da taj dogadjaj proslavimo..nece to biti mala stvar😅😅😅
waithing
Nas tri kad konacno zatrudnimo moramo na cugu negdje da taj dogadjaj proslavimo..nece to biti mala stvar😅😅😅
Ha ha ha... dogovoreno... 😃
s0102 to su super vjesti, zaista se nadam da ce ti uspjeti, drzi se i zelim ti betu do neba 😊😊😊
Cure starosjedioci, niste jedine, ja nisam jos uvijek ni do postupka dosla pa eto bar da znate da ima i gorih ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji