Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    13. Lipanj 2017. 14:01

Zoja31

Draga moja S0102najtezi, najbolniji ali nadamo se zadnji i najuspjesniji. Drzim ti fige od srca da ti je ovo zadnji na koji si isla 😘😘. Bila si stvarno hrabra, prosla si stvarno bolnu punkciju i zasluzujes da beta ovaj put bude ko kuca 😃😃.

Hvalaaa... nadam se najboljem...a vidjet cemo ☺

13. Lipanj 2017. 14:15

s0102 ti isto kao i ja ..13stanica (bez anestezije😅😅)
    i 5 blastica..
    Samo neka tebi donesu vise srece nego meni☺.
    Ja se nadam da je moja zadnja dobitna..tak me i muz tjesi😅😥😥
    A meni je jukicka rekla jesti u krevetu😅😅😅da se ponasam kao da sam u bolnici samo krevet-wc..
    Ali nisam jer me nije nist boljelo.
    sretnoooo😉❤❤

waithing

s0102
    13. Lipanj 2017. 14:43

waithing

i 5 blastica..
    A meni je jukicka rekla jesti u krevetu😅😅😅da se ponasam kao da sam u bolnici samo krevet-wc..
    sretnoooo😉❤❤

Mahh.. vjerovatno bi se i ja normalnije ponasala.. manje lezala ali me boli jajnik😅
    Samo da bude dobitno...
     ti.. zoja i ja starosjedioci ovdje😂😂barem se ja tako osjecam... tako da se nadam da sve tri uskoro odlazimo s ovog foruma 😍

13. Lipanj 2017. 14:44

s0102

waithing

i 5 blastica..
    sretnoooo😉❤❤

Mahh.. vjerovatno bi se i ja normalnije ponasala.. manje lezala ali me boli jajnik😅
    Samo da bude dobitno…
    ti.. zoja i ja starosjedioci ovdje😂😂barem se ja tako osjecam… tako da se nadam da sve tri uskoro odlazimo s ovog foruma 😍

Uff.. stvarno bi bilo vrijeme vise😅

waithing

lala2412
    13. Lipanj 2017. 15:01

Da, vjerojatno od uzbuđenja i anestezije sam krivo razumijela. Nadam se da će bit sve ok, da neće bit problema tijekom ET, i da ako prođe sve uredu, da se to lijepo i uhvati.
    Hvala na dobrodošlici :)

Zoja31
    13. Lipanj 2017. 18:41

Hahaha S0102 bome svi nam se razbjezali, ostale nas tri i dolazi pomalo nova ekipa. Pa ja cu se ranit 😂😂😂😂. Ne smijem ni razmisljat o tome jee mi odmah dode da se 🔫🔫🔫🔫

13. Lipanj 2017. 19:46

Nas tri kad konacno zatrudnimo moramo na cugu negdje da taj dogadjaj proslavimo..nece to biti mala stvar😅😅😅

waithing

s0102
    13. Lipanj 2017. 20:55

waithing

Nas tri kad konacno zatrudnimo moramo na cugu negdje da taj dogadjaj proslavimo..nece to biti mala stvar😅😅😅

Ha ha ha... dogovoreno... 😃

• In@
    13. Lipanj 2017. 21:05

s0102 to su super vjesti, zaista se nadam da ce ti uspjeti, drzi se i zelim ti betu do neba 😊😊😊

• Kengurica
    13. Lipanj 2017. 21:55

Cure starosjedioci, niste jedine, ja nisam jos uvijek ni do postupka dosla pa eto bar da znate da ima i gorih ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.