Pozdrav cure,
Ja sam radila krvne pretrage ponovno i sad je sve ok osim trombocita koji su 610.Da li neko ima sa tim iskustva?.Moja dr me poslala hematologu , drugi dr kaže da je to za internistu,uglavnom ne mogu dalje sa postupkom dok to ne riješim,a imam osjećaj da sam otvorila Pandorinu kutiju,stalno neki novi problemi. Za mene bi sad uspjeh bio ući u postupak😀
url=https://lilypie.com]
DANTE
Anin, zao mi je, drzim fige za uspjeh iduceg puta!
Vezano za post od Bebe.. zapravo nisam ni razmisljala o tome sto moze u pretragama dovest do toga da se uopce ne moze u postupak? Jer meni su spolni hormoni malo zbrckani, znaci da se pripremim na puno odgode do prvog postupka?
Vezano za post od Bebe.. zapravo nisam ni razmisljala o tome sto moze u pretragama dovest do toga da se uopce ne moze u postupak? Jer meni su spolni hormoni malo zbrckani, znaci da se pripremim na puno odgode do prvog postupka?
Ne znam što da ti kažem ,nisam ni ja to očekivala,ali sve je to individualno,uglavnom moraš bit zdrava😆
Neke cure su ,koliko sam ja shvatila brzo ušle u postupak.
DANTE
Ne moras se brinuti za odgodu postupka ako su ti hormoni malo zbrckani jer oni nama terapijom ionako 'poporavljaju ' stvar jedino ako ti je npr. TSH bas iznad 2.5 tad mozda mozes ocekivati da ce ti dati terapiju pa ces ici kad se snizi...
Nije da moramo biti potpuno zdrave no neke stvari odgadjaju postupak poput primjera radi nekih upala ,bakterija ,cisti ...
waithing
In@, zanimljiva terapija...baš ti svašta kombiniraju.. Možda baš taj koktel bude uspješan :)
JelenaZG
Hm hm. Imam hashimoto, tsh mi je 2.43. Al mi je prolaktin povisen, cak 708. Ja nekako i racunam da prije jeseni necu mozda uspjet do prvog tog neceg ceg god 😂. Taman ce me zakacit godisnji vjerojatno. Tako da taman stignem poravnat kaj oni misle da bu trebalo.
Boze moj jedva cekam tu m, ko bi rekao da cu ju tolko zeljno icekivat😅. Sad ce se sigurno maksimalno oduzit
Boze moj jedva cekam tu m, ko bi rekao da cu ju tolko zeljno icekivat😅. Sad ce se sigurno maksimalno oduzit
Da tako je to kad ju cekamo onda nikad docekatu.
A u kojoj si bolnici..jesi li vec bila na prvom razgovoru..odmah idete na ivf ili...?
waithing
Hm hm. Imam hashimoto, tsh mi je 2.43. Al mi je prolaktin povisen, cak 708. Ja nekako i racunam da prije jeseni necu mozda uspjet do prvog tog neceg ceg god 😂. Taman ce me zakacit godisnji vjerojatno. Tako da taman stignem poravnat kaj oni misle da bu trebalo.
Meni je tsh 2.7 i dr je rekla da sve ispod 3 je ok, valjda to ovisi i o dr,ovaj put nije bilo moje dr jer je bila na godišnjem i ovaj drugi je digo cijelu frku oko te krvne slike i poslao me mojoj dr opće prakse koja je rekla da je ta ista ks sasvim ok, osim što ne zna što je tim trombocitima 😀
DANTE
Da tako je to kad ju cekamo onda nikad docekatu.
A u kojoj si bolnici..jesi li vec bila na prvom razgovoru..odmah idete na ivf ili…?
Javila sam se na VV, pa cekam 1dc (za nekih tjedan dana) da se narucim za prvi dolazak. Tako da jos nista ne znam, samo brojim dane 😄.
Sortiraj odgovore
Najstariji