Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2017. 15:41

Beba

Draganna

Hm hm. Imam hashimoto, tsh mi je 2.43. Al mi je prolaktin povisen, cak 708. Ja nekako i racunam da prije jeseni necu mozda uspjet do prvog tog neceg ceg god 😂. Taman ce me zakacit godisnji vjerojatno. Tako da taman stignem poravnat kaj oni misle da bu trebalo.

Meni je tsh 2.7 i dr je rekla da sve ispod 3 je ok, valjda to ovisi i o dr,ovaj put nije bilo moje dr jer je bila na godišnjem i ovaj drugi je digo cijelu frku oko te krvne slike i poslao me mojoj dr opće prakse koja je rekla da je ta ista ks sasvim ok, osim što ne zna što je tim trombocitima 😀

Ja sam negdje cak citala da je pozeljno do 1.5ths za zacece. E sad ne znam dal se to mozda odnosi na regularis puteve, a ne ove nase mpo vode 🤔. Al ako je tebi tako bilo, onda se nadam da ce i meni bit ok sto se tsh tice. A za trombocite ne znam, jel to mozda nes vezano za zgrusavanje krvi? Ak sam dobro procitala negdje na forumu da se zna davat andol za takve situacije, da nije nista strasno 

13. Svibanj 2017. 16:00

Draganna

waithing

Draganna

Boze moj jedva cekam tu m, ko bi rekao da cu ju tolko zeljno icekivat😅. Sad ce se sigurno maksimalno oduzit

Da tako je to kad ju cekamo onda nikad docekatu.
    A u kojoj si bolnici..jesi li vec bila na prvom razgovoru..odmah idete na ivf ili…?

Javila sam se na VV, pa cekam 1dc (za nekih tjedan dana) da se narucim za prvi dolazak. Tako da jos nista ne znam, samo brojim dane 😄.

Ja sam na vv i tamo ti sve ide dosta brzo..ne znam imas li sve potrebne pretrage no uglavnom ide tako da ces 8dc ici na ultrazvuk i tad ce te pogledati i reci ti da li i koje jos pretrage moras obaviti i vec s iducom mengom mozes u postupak, tako je kod mene bilo

waithing

13. Svibanj 2017. 16:18

waithing

Draganna

waithing

Draganna

Boze moj jedva cekam tu m, ko bi rekao da cu ju tolko zeljno icekivat😅. Sad ce se sigurno maksimalno oduzit

A u kojoj si bolnici..jesi li vec bila na prvom razgovoru..odmah idete na ivf ili…?

Javila sam se na VV, pa cekam 1dc (za nekih tjedan dana) da se narucim za prvi dolazak. Tako da jos nista ne znam, samo brojim dane 😄.

Ja sam na vv i tamo ti sve ide dosta brzo..ne znam imas li sve potrebne pretrage no uglavnom ide tako da ces 8dc ici na ultrazvuk i tad ce te pogledati i reci ti da li i koje jos pretrage moras obaviti i vec s iducom mengom mozes u postupak, tako je kod mene bilo

Ja imam papu, briseve. imam i rh faktor i krvnu grupu . Sve ostalo cu morat, ali test na hiv, hepatitis i markeri-skuzila sam, se brzo obavi u petrovoj . Jedino taj hsg mi zadaje vrtoglavicu jer ne znam dal cu njega morat. Al bum vidla ubrzo sto trebam

13. Svibanj 2017. 18:57

Draganna

waithing

Draganna

waithing

Draganna

Ja imam papu, briseve. imam i rh faktor i krvnu grupu . Sve ostalo cu morat, ali test na hiv, hepatitis i markeri-skuzila sam, se brzo obavi u petrovoj . Jedino taj hsg mi zadaje vrtoglavicu jer ne znam dal cu njega morat. Al bum vidla ubrzo sto trebam

Vjerojatno ćeš morati hsg jer to im je nekako protokol, da vide ovisno o ostalim nalazima odakle krenuti s liječenjem ako još nemate jasan uzrok neplodnosti.. Inače osim markera još moraš izvaditi kod njih spolne hormone i muž spermiogram jer iz ostalih bolnica to ne priznaju...

waithing

13. Svibanj 2017. 21:28

waithing

Draganna

waithing

Draganna

waithing

Draganna

Vjerojatno ćeš morati hsg jer to im je nekako protokol, da vide ovisno o ostalim nalazima odakle krenuti s liječenjem ako još nemate jasan uzrok neplodnosti.. Inače osim markera još moraš izvaditi kod njih spolne hormone i muž spermiogram jer iz ostalih bolnica to ne priznaju…

Eh da, imam i spolne izvadjene kod njih. Muzu je prosli spermio bio asthenozoo..sad cemo vidjet dal je jos uvijek. Za petrovu se za krv narucuje putem maila ili telefonski? Imam feeling da se na to duze ceka

• In@
    14. Svibanj 2017. 08:39

JelenaZG

In@, zanimljiva terapija…baš ti svašta kombiniraju.. Možda baš taj koktel bude uspješan :)

Ja se nadam 😊😊😊

• In@
    14. Svibanj 2017. 08:58

Ja sam imala problema sa drugim hormonima, lh, fsh, bas su mi divljali proslih mjeseci, al ovaj ciklus su normalni... Tako sto se tiče hormona oni mogu oscilirati iz mjeseca i mjesec. Meni je receno da nista vise ne vadim nego kad se odlucim da samo dodem. Tako sam i napravila i evo ga ovaj mjesec je bilo ok. Samo sto mene glivice muce, svaki stres i cokolada su mi ubitacna kombinacija...

• Andrea123
    15. Svibanj 2017. 20:13

Pozdrav cure, tražeći odgovor na svoj problem naišla sam na ovaj forum i vidim da ste pune iskustva pa mi možda možete pomoći. Naime, u prošlu nedjelju sam išla na inseminaciju te mi je svaki dan prisutna blaga bol s desne strane trbuha. Pitala sam svoju dr.opće prakse i ona kaže da je moguća reakcija na utrogestan. Jučer i danas je bol puno oštrija te me boli donji dio leđa s iste te strane. Je li se ikoja od vas susrela sa sličnim?

• Tencii
    15. Svibanj 2017. 22:32

Hej cure! 
    Dal je netko od vas koristio Euthyrox i kako ste reagirale na njega?
    Ja sam ljuta, razocarana i najradje bi odustala.
    Moj Tsh je bio normalan 2,9. Dr mi je rekla da bi ga trebalo spustati na 2.
    Ljuta sam i izvan sebe sto nitko(iako sam pitala) nije smatrao da ju treba prekontrolirati nakon sto sam ga pocela piti. Dok sam ga pila odradila sam inseminaciju i jedan ivf.Drugi ivf smo dogovarali za 6 mj. Nakon sto mi je moj drzavni gin rekao da sad moram to prekontrolirati iako su u bolnici valjda mislili da ne, sok. Umjesto na 2 da je palo-skocilo je na 5,4.Mislim da sam skuzila zasto se cudno osjecam. Naduto, jedem stalno i vrti mi se vec neko vrijeme. Najradje bi promjenila bolnicu, a opet mi je tu lakse ostati. Ljuta sam jer me skoro poslala u 3 postupak koji sigurno nebi uspio sa ovakvim rezultatom. Sama je priznala da je lako moguce da mi je to bio i uzrok neuspjeha u ovom postupku. Da su oni bar u stanju shvatiti kako sa gluposti zajebu nekoga. Sad moram endokrinologu sto ranije i trpati jos vece kolicine tog sranja da padne. I kazu, trebam biti sretna ako se unormali i ako mi se ne dogodi da zbog ovog budem morala stalno biti na tabletama. Da ne pricam da gubim najmanje 3-4 mj zbog toga. Ultrazvuk mi nitko nije napravio da vide da nemam cistu, moja gin ne zeli jer ima guzvu i kaze odi u bolnicu.
    Stvarno me vise strah toga svega i novih greski i kako ce to na mene utjecati

• Kengurica
    15. Svibanj 2017. 23:01

Koje sr.nje Tencii. Da li si ga prije terapije samo jednom vadila? Meni je doktor rekao da voli imati barem dvije vrijednosti jer zna on varirati nekome. Ne znam ti pomoci jer je moj ispod dva dva puta bio. Cudno mi je da bi ti od euthyroxa narastao, ali mozda od stimulacije. I ovo sve sto pises je sarlatanski. Mozda da ipak odes na jos neke konzultacije na drugo misljenje. Znam da ti se ne da, ali...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.