Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • In@
    17. Svibanj 2017. 13:49

Ja sam privatno kod dr Lucingera, on nema anesteziologa, radi samo sa lokalnom anestezijom, a a ja imam 4 folikula samo na desnom jajniku, pa su mi rekli da ce me mozda vise boljeti dok me anestezira nego sama punkcija. Pa se zbog toga mislim...

• JelenaZG
    17. Svibanj 2017. 14:36

Ma samo slušaj upute In@. prilikom prolaska igle se nakašlješ a aspiraciju skoro da i ne osjetiš. Stvarno se može izdržati i nije tako strašno (govori ti osoba koja se boji i vađenja krvi). Probaj se opustit i slušaj upute, kasnije popij tbl protiv bolova ako trebaš.

JelenaZG

Sophie
    17. Svibanj 2017. 14:57

In@, ja sam ti u trećem mj bila kod njega na punkciji. Imala sam šest folikula i bolilo je poprilično jer nisam ništa popila prije...tako da ti predlažem da prije popiješ npr ketonal ili sl. Eventualno jos normabel.
    Ali bez obzira na bol brzo prođe i brzo zaboraviš. 
    Samo hrabro i sretno 😊

17. Svibanj 2017. 15:19

Možeš si slobodno popiti nešto prije punkcije, ja sam uz njihov koktelčić sama popila dva rapidola i normabel, mislim da za četiri folikula ne bi trebalo biti nešto prebolno, ako ništa brzo će biti gotovo, meni su mojih 13 izvadili za čas, mislim da više traje sama priprema (pranje)  nego postupak...

waithing

• In@
    17. Svibanj 2017. 17:14

Cure hvala vam puno, sad sam puno mirnija, zaista me bilo strah toga, jer sam se svega naslusala i nacitala... Mislim da cu i ja uzeti ibuprofen i normabel pa sto Bog da ☺

Sophie
    18. Svibanj 2017. 13:36

Cure, ima koja iskustva sa dr Škrgatić iz Petrove? 
    Danas smo bili kod nje i sa sljedećim ciklusom krećemo prvo sa blagom stimulacijom pa ako dobijemo zametak cemo smrznut obzirom sam bila na kiretaži prije dva tjedna..
    Također me zanima kakva su vaša iskustva ili mišljenja vezano za jako nisku rezervu js i trudnoću? Pitam jer dr kaže da je do missed ab došlo zbog niske rezerve. Nekako mislim da se preolako poigrala s tim riječima..

• Mama90
    18. Svibanj 2017. 13:55

Sophie

Danas smo bili kod nje i sa sljedećim ciklusom krećemo prvo sa blagom stimulacijom pa ako dobijemo zametak cemo smrznut obzirom sam bila na kiretaži prije dva tjedna..
    Također me zanima kakva su vaša iskustva ili mišljenja vezano za jako nisku rezervu js i trudnoću? Pitam jer dr kaže da je do missed ab došlo zbog niske rezerve. Nekako mislim da se preolako poigrala s tim riječima..

ne razumijem sta bi mislila pod time da je do abortusa doslo zbog niske rezerve?? kakve to ima veze? rezerva ti ukzuje upravo to - koliko imas js i kakve su ti sanse za trudnocom. meni je rezerva bila na blagoj nulici da je doktorica mislila me slati u prag na donaciju js. Na kraju ostade trudna. Dok god imas išta jajnih stanica, dobro je. Bit ce oke, drzim fige i sretno :)

• In@
    18. Svibanj 2017. 14:41

Sophie

Mislim da nije uopce svjesna sto je rekla... Jer to nema nikakve veze jedno sa drugim... A sto se tice rezerve jajnih stanica u mene je AMH 0.63 imam 30 god i jedan mi je jajnik ful ostecen pri operaciji, tako da uopce ne radi, a dr mi je rekao da polaze sve nade u to sto sam jos uvjek relativno mlada. Pa cemo vidjeti, punkcija mi je u sub jutro, a veceras ide stoperica...

• Mama90
    18. Svibanj 2017. 15:02

In@

Sophie

Mislim da nije uopce svjesna sto je rekla… Jer to nema nikakve veze jedno sa drugim… A sto se tice rezerve jajnih stanica u mene je AMH 0.63 imam 30 god i jedan mi je jajnik ful ostecen pri operaciji, tako da uopce ne radi, a dr mi je rekao da polaze sve nade u to sto sam jos uvjek relativno mlada. Pa cemo vidjeti, punkcija mi je u sub jutro, a veceras ide stoperica…

Sretno Ina. i ja sam isto 30 god, amh 0.78, desni jajnik nije davao uopce odgovor na terapiju, unisten od endometrioze iako je fizicki tu. na lijevom smo dobili dva folikula, oba su imala js, obje js se oplodile, obje vracene, jedna se primila. Tako da  bez brige. Meni je dr rekla da je ok sto jos nemam puno godina, na vrijeme smo se poceli liječiti i da su js jos uvijek jako dobre kvalitete :)

Suncokretica
    19. Svibanj 2017. 09:08

Sophie

Ja sam bila kod dr. Škrgatić i imam samo riječi hvale. Ovo što je rekla, to ti ne bi znala odgovoriti, možda je time mislila da je lošija kvaliteta jajnih stanica jer je manja rezerva? Trebala si ju priupitati. Nisam baš stručna
    Doktorica je susretljiva, pričljiva, imam osjećaj da se osobno znamo i kao da sam kod privatnika, osim kada je tolika gužva da se svi osjećamo kao na traci, ali to je stvar sustava, a ne nje. Žena se stvarno trudi i evo vodim sada trudnoću kod nje!
    Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.