Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda123
    12. Travanj 2017. 12:18

Da li si je neka od vas davala injekciju brevactida? To si trebam dati veceras, a bojim se da ne prolijem sadrzaj one bocice...pa ne znam, da idem na hitnu? A rekli su mi kako mi to netko mora bocnut u guzu, a suprug bas i ne voli igle. 

Panda123
    12. Travanj 2017. 12:21

Naime, u petak imam prvu punkciju u prirodnom ciklusu te se folikul lijepo razvio, iako je dr. ako se sjecate odjednom izjavio kako su mi jajnici policisticni.

Sophie
    12. Travanj 2017. 12:28

Vesnic, nije ti nis komplicirano stvarno! Mi smo sami uspjeli s tim da se kao daje u guzu ili ruku, a dr mi je rekao da moze i u trbuh da onda ne boli, al dobro..al to tek kasnije kad sam na punkciji pitala jel ok u ruku 🤦🏼‍♀️

Sophie
    12. Travanj 2017. 12:29

Imaš i na YouTube-u dosta videa pa si malo pogledaj 

Panda123
    12. Travanj 2017. 12:33

Sophie

Imaš i na YouTube-u dosta videa pa si malo pogledaj

ok, hvala ti. u biti ako sam ih dobro shvatila s rozom iglom trebam izvuc otopinu i pomijesat ju s prahom te kasnije zelenom iglom si to upiknut...ako nisam pobrkala igle.

Zoja31
    12. Travanj 2017. 12:56

Vesnic bolje ako se muž boji odite na hitnu da te piknu, koliko ja znam brevactid ide strogo u mišić a ne potkožno. Ako ti je i dr,rekao u mišić poslušaj ga. 

Sophie
    12. Travanj 2017. 14:30

Definitivno, Odi na hitnu ako te frka...
    Ne slažem se za ovo strogo jer do sada nisam niti jednom posumnjala u svog doktora pa ne znam zašto bi kad je u pitanju davanje injekcija 😊 

12. Travanj 2017. 15:16

Evo curke gotovo...
    Opca anestezija je zakon...Doktorica kaze da je sve ok proslo i da je sve u redu da cemo kasnije jos popricati valjda o detaljima.ne boli..tu i tamo koji grc kao menstrualni nista strasno...
    Hvala sto mislite na mene❤

waithing

Zoja31
    12. Travanj 2017. 16:08

Waithing eto hvala bogu da je sve prošlo, sad oporavak i mali odmor od svega. Sophie kada sam rekla ovo strogo mislila sam na pikanje, znači ako je doktor rekao u mišić onda ne može u trbuh. A brevactid koliko ja znam ide u mišić.

Panda123
    12. Travanj 2017. 16:15

Zoja31

Vesnic bolje ako se muž boji odite na hitnu da te piknu, koliko ja znam brevactid ide strogo u mišić a ne potkožno. Ako ti je i dr,rekao u mišić poslušaj ga.

Da, rekli su mi u misic, u straznjicu. Ako muzu bude panika oko toga otic cemo na hitnu. Uh...cim sam u postupku odmah vise nisam sva svoja, pa makar bio prirodan...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.