Prijavljujem 11.dan nakon transfera beta 119.9
Cestitam😊Sretno😚
Mina0709
Cure, sretan Uskrs i zelim vam puuuno kvalitetnih jaja! Neka zecici donesu plodnost :)
Cure, sretan Uskrs i zelim vam puuuno kvalitetnih jaja! Neka zecici donesu plodnost :)
Hvala puno! Tebi, svim curama i svima vama dragim ljudima, Sretan Uskrs i svako dobro!
Sretan Uskrs djevojke
Jel mozda koja zna nesto o godisnjima na VV? Razmisljala sam o sljedecem postupku u 7 mj, da si spojim s godisnjim pa smanjim stres... Al mi je sad palo na pamet da mozda ne rade, nesto mi zvone da spajaju...
Sretan Uskrs djevojke
Jel mozda koja zna nesto o godisnjima na VV? Razmisljala sam o sljedecem postupku u 7 mj, da si spojim s godisnjim pa smanjim stres… Al mi je sad palo na pamet da mozda ne rade, nesto mi zvone da spajaju…
MiMau,
Kako si?? Ima kakvih novosti? Jesi bila na postupku???
Ej Mono, ma bili u 1. mj i nista, od 3 oplodene, jedna izdrzala do transfera, i to morula (a trebala je bit blastocista)... Ipak su ju odlucili stavit, al nije se primila... Onda sam se odlucila apsolutno maknut od svega jer mi je bilo jako tesko... Sad razmisljamo o sljedecem postupku na ljeto, da to sa sto manje stresa uz godisnji prevalimo.. pa sad ispitujem sve da ne bude iznenadenja
A ti? Jel se pomaklo sta s onoga zadnjeg sto smo se cule?
Ej Mono, ma bili u 1. mj i nista, od 3 oplodene, jedna izdrzala do transfera, i to morula (a trebala je bit blastocista)… Ipak su ju odlucili stavit, al nije se primila… Onda sam se odlucila apsolutno maknut od svega jer mi je bilo jako tesko… Sad razmisljamo o sljedecem postupku na ljeto, da to sa sto manje stresa uz godisnji prevalimo.. pa sad ispitujem sve da ne bude iznenadenja
A ti? Jel se pomaklo sta s onoga zadnjeg sto smo se cule?
Zao mi je sto se nije primilo ! Zelim puno srece na drugom postupku!
Moram na histeroskopiju, to cu privatno obaviti i onda opet planiramo uz stimulaciju neku ali prirodno opet !
Sortiraj odgovore
Najstariji