Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    14. Travanj 2017. 21:21

Juje

Prijavljujem 11.dan nakon transfera beta 119.9

Juje čestitam 

Mina0709
    16. Travanj 2017. 01:47

Juje

Prijavljujem 11.dan nakon transfera beta 119.9

Cestitam😊Sretno😚

Mina0709

Juje
    16. Travanj 2017. 14:36

Beta super a ja se razbolila ugušit će me kašalj 

• Kengurica
    16. Travanj 2017. 16:16

Cure, sretan Uskrs i zelim vam puuuno kvalitetnih jaja! Neka zecici donesu plodnost :)

Panda123
    16. Travanj 2017. 17:00

Kengurica

Cure, sretan Uskrs i zelim vam puuuno kvalitetnih jaja! Neka zecici donesu plodnost :)

Hvala puno! Tebi, svim curama i svima vama dragim ljudima, Sretan Uskrs i svako dobro!

mono1111
    16. Travanj 2017. 17:37

Sretan Uskrs !!

MiuMau
    17. Travanj 2017. 12:21

Sretan Uskrs djevojke 

Jel mozda koja zna nesto o godisnjima na VV? Razmisljala sam o sljedecem postupku u 7 mj, da si spojim s godisnjim pa smanjim stres... Al mi je sad palo na pamet da mozda ne rade, nesto mi zvone da spajaju... 

mono1111
    17. Travanj 2017. 13:37

MiuMau

Sretan Uskrs djevojke

Jel mozda koja zna nesto o godisnjima na VV? Razmisljala sam o sljedecem postupku u 7 mj, da si spojim s godisnjim pa smanjim stres… Al mi je sad palo na pamet da mozda ne rade, nesto mi zvone da spajaju…

MiMau,
    Kako si?? Ima kakvih novosti? Jesi bila na postupku???

MiuMau
    17. Travanj 2017. 15:54

Ej Mono, ma bili u 1. mj i nista, od 3 oplodene, jedna izdrzala do transfera, i to morula (a trebala je bit blastocista)... Ipak su ju odlucili stavit, al nije se primila... Onda sam se odlucila apsolutno maknut od svega jer mi je bilo jako tesko... Sad razmisljamo o sljedecem postupku na ljeto, da to sa sto manje stresa uz godisnji prevalimo.. pa sad ispitujem sve da ne bude iznenadenja 

A ti? Jel se pomaklo sta s onoga zadnjeg sto smo se cule? 

mono1111
    17. Travanj 2017. 21:12

MiuMau

Ej Mono, ma bili u 1. mj i nista, od 3 oplodene, jedna izdrzala do transfera, i to morula (a trebala je bit blastocista)… Ipak su ju odlucili stavit, al nije se primila… Onda sam se odlucila apsolutno maknut od svega jer mi je bilo jako tesko… Sad razmisljamo o sljedecem postupku na ljeto, da to sa sto manje stresa uz godisnji prevalimo.. pa sad ispitujem sve da ne bude iznenadenja

A ti? Jel se pomaklo sta s onoga zadnjeg sto smo se cule?

Zao mi je sto se nije primilo ! Zelim puno srece na drugom postupku!
    Moram na histeroskopiju, to cu privatno obaviti i onda opet planiramo uz stimulaciju neku ali prirodno opet !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.