Waiting,
Super ti.je ta vakumska jer je puno manje invazivna, nista ti ne struzu nego vakumom izvlace preostalo dio posteljice u tvom slucaju, usisavaju !
Ne struzu ti endo i puno je brzi oporavak.
Ja sam zadnji put radila takvu kiretazu i, vec drugi dan sam bila potpuno normalno.
M bi trebala dobiti kroz 4 do 6 tjedana, posto si prokrvarila.i tijelo je dobilo signal da nema vise T, vjerovatno ces dobiti za ravno mjesec dana.
I vec nakon prve M mozes ponovno planirati, u tvom slucaju na transfer.
Vjerujem da ti je grozno, i meni je bilo prvi put, sad onak sam se vec navikla na sve to..
Nadam se i drzim ti fige da iduci put uspije, da se uhvati i da to bude to !
Hvala ti draga…ma mene je boljelo nekih sat vr.dok sam se probudila onako kao menga tu i tamo koji grc…nakon tog vise nista..nimalo…sve mi cudno i stalno cekam da pocne boljeti …kao da nisam nigdje ni bila…
Jos mi bilo cudno kad mi doktorica rekla da tako brzo mogu ponovno na transfer…hvala na pojasnjenju
Mogu ti reci da sam u neku ruku i odahnula jer je ovo sve od pocetka bilo trganje zivaca…iduci put neka bude kako treba ili nikako…
No sad malo ljetnog odmora od te price…
Tako je i meni bilo,.isto takvi bolovi, ali iduci dan sve je bilo super ! Nakon klasicne kiretaze mi je puno bolnije bilo i puno duze mi je trebalo da se oporavim.
To sam i ja rekla, zato radje ne bi ostala T dok to nije to, a ne, ostanem T, poveselim se naravno i mislim si ma sve ce biti ok ovaj put.jer mora i onda opet spontani bude.
Waiting,
Super ti.je ta vakumska jer je puno manje invazivna, nista ti ne struzu nego vakumom izvlace preostalo dio posteljice u tvom slucaju, usisavaju !
Ja sam zadnji put radila takvu kiretazu i, vec drugi dan sam bila potpuno normalno.
M bi trebala dobiti kroz 4 do 6 tjedana, posto si prokrvarila.i tijelo je dobilo signal da nema vise T, vjerovatno ces dobiti za ravno mjesec dana.
Vjerujem da ti je grozno, i meni je bilo prvi put, sad onak sam se vec navikla na sve to..
Hvala ti draga…ma mene je boljelo nekih sat vr.dok sam se probudila onako kao menga tu i tamo koji grc…nakon tog vise nista..nimalo…sve mi cudno i stalno cekam da pocne boljeti …kao da nisam nigdje ni bila…
Jos mi bilo cudno kad mi doktorica rekla da tako brzo mogu ponovno na transfer…hvala na pojasnjenju
Mogu ti reci da sam u neku ruku i odahnula jer je ovo sve od pocetka bilo trganje zivaca…iduci put neka bude kako treba ili nikako…
Tako je i meni bilo,.isto takvi bolovi, ali iduci dan sve je bilo super ! Nakon klasicne kiretaze mi je puno bolnije bilo i puno duze mi je trebalo da se oporavim.
To sam i ja rekla, zato radje ne bi ostala T dok to nije to, a ne, ostanem T, poveselim se naravno i mislim si ma sve ce biti ok ovaj put.jer mora i onda opet spontani bude.
Vjerujem da..no ja se nisam bas veselila jer kao da sam predosjecala ovakav kraj..i ova trudnoca mi je bila bas mucenje...strah od bete..strah od odlaska na wc...teske su bile i one nule ali ovo mi je psihicki bilo puno puno gore...
Vidim da si pitala za histeroskopiju..ja sam citala o njoj kao i o biopsiji endometrija...mislila sam to pitati prije ovog transfera da ju obavim.ali nisam...isto sam gledala za privatno jer ne znam dal bi lijecnici pristali..mislim da to ne bi bilo lose obaviti pogotovo nakon vise spontanih...
Ako ces ici sretno i bas me zanimaju rezultati...
waithing
Waiting,
Vjerujem da..no ja se nisam bas veselila jer kao da sam predosjecala ovakav kraj..i ova trudnoca mi je bila bas mucenje…strah od bete..strah od odlaska na wc…teske su bile i one nule ali ovo mi je psihicki bilo puno puno gore…
Vidim da si pitala za histeroskopiju..ja sam citala o njoj kao i o biopsiji endometrija…mislila sam to pitati prije ovog transfera da ju obavim.ali nisam…isto sam gledala za privatno jer ne znam dal bi lijecnici pristali..mislim da to ne bi bilo lose obaviti pogotovo nakon vise spontanih…
Ako ces ici sretno i bas me zanimaju rezultati…
Ici cu svakako na to. Privatno mislim jer tko ce docekati u Petrovoj i izgubiti 3 dana ! Cekam odgovor od Unique dodatnog osiguranja preko kojeg bi to napravila.
Svakako cu javiti !
Jel Dolores danas imala uzv?ne javlja se 😕
Ej, da imala sam uzv.Za sada sve ok.nema hematoma, vidi se genestacijska, zumanjcana i plod.
Aa super😊cestitam ti☺ja idem sutra..
Mina0709..kako je prosao uzv?
Evo gotova sam..srce kuca i sve je u redu☺kaze doktor da se opustim i uzivam u trudnoci...☺
Cure sretno svima..i da sto prije dodete do cilja😘😘
Mina0709
Ej, da imala sam uzv.Za sada sve ok.nema hematoma, vidi se genestacijska, zumanjcana i plod.
Evo gotova sam..srce kuca i sve je u redu☺kaze doktor da se opustim i uzivam u trudnoci…☺
Super.Kolko je tebi sad?
Evo gotova sam..srce kuca i sve je u redu☺kaze doktor da se opustim i uzivam u trudnoci…☺
Super.Kolko je tebi sad?
Pise 5tj i 5dana..tebi?
Mina0709
Super.Kolko je tebi sad?
Pise 5tj i 5dana..tebi?
Meni ne pise nista.
Waithing, pratila sam sve i zao mi je.
Bila sam jucer kod doktorice. Bila je stvarno ok, izdvojila je vremena i pricale smo o svim stvarima koje mogu utjecati i zabrinulo me kad je rekla da su i njima neke stvari neobjasnjive i kako je zapravo sve to manje vise sistem isprobavanja svacega, pogotovo ako ne otkriju konkretan problem.
Postoji sansa da mogu opet pocetkom 6 mj, pa cu vidjeti.
Rekla mi je da na pretrage za trombofiliju salje one koji su u obitelji imali duboku vensku trombozu, a da to ne treba ako su genetski prosirene vene. Jesu i vama koji ste to radili tako rekli?
Bila sam jucer kod doktorice. Bila je stvarno ok, izdvojila je vremena i pricale smo o svim stvarima koje mogu utjecati i zabrinulo me kad je rekla da su i njima neke stvari neobjasnjive i kako je zapravo sve to manje vise sistem isprobavanja svacega, pogotovo ako ne otkriju konkretan problem.
Rekla mi je da na pretrage za trombofiliju salje one koji su u obitelji imali duboku vensku trombozu, a da to ne treba ako su genetski prosirene vene. Jesu i vama koji ste to radili tako rekli?
Hvala Bogu da netko prizna da su im znanja o svemu ovome ograničena,ništa od ovoga svega nažalost nije egzaktna znanost zato i postoji idiopatska neplodnost ,mislim da se ne treba puno mučiti sa silnim pretragama jer često nakon svega čovjek opet bude na početku, u našoj je prirodi da pokušamo sve kontrolirati i objasniti,ali nam to često ne ide za rukom.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam rekla da mi mama ima mutacije na trombofiliju i da je imala jedan spontani i moj bivsi ginekolog mi je odmah dao uputnicu za Petrovu 3 da izvadim genetske faktore trombofilije.
Sortiraj odgovore
Najstariji