Ma znate kaj, prvi macici se u vodu bacaju tak da Waithing tvoji zilavi macici tek budu dosli.
Sad si me bas nasmijala😅😅😅
waithing
Draga Waiting,
jako mi je zao ! Stvarno ti zelim puno srece iduci put !!!!!! Valjda je tako moralo biti !
Ja sam bila dns kod dokt.R. Rekao mi je da trebam napraviti histeroskopiju. Sumnja na priraslice od tih silnih kiretaza i nesto je cak vidljivo na uzv, kao neke pregrade, tj.nije jednako zadebljan endometrij nego je na dijelovima manji a na nekim veci. Mislim da cu privatno obaviti, da li je netko od vas bio, kakav je postupak, bolan??
Jel Dolores danas imala uzv?ne javlja se 😕
Ej, da imala sam uzv.Za sada sve ok.nema hematoma, vidi se genestacijska, zumanjcana i plod.
Aa super😊cestitam ti☺ja idem sutra..
Mina0709
waithingnažalost eto da si barem mogla izbjeći kiretažu kad je već sve tako išlo krivo. Od srca ti želim što brži oporavak i neka sve prođe što bezbolnije.
Hvala draga😘😘😙
Spontani sam po njenom.imala sinoc jer sam se probudila u lokvi krvi i boolovima jakom..trajali su dva sata i sve se ocistilo jer nema vise ni gast.ni zumanjcane no nazalost ostao je dio posteljice od svega pa mi ga moraju kiretirati…pitala me dal zelim pricekat no ne zelim vise nista cekat jer i sama kaze da posteljiva rijetko kome se sama ocisti da je gastacijska ili zimanjcana ok ali posteljica ne..i ne bi mogla jod u strahu bit s komadicem posteljice u sebi dovoljno sam se nastrahovala ovih dana…
Bit ce bolje❤
Draga prezao mi je sto nije uspjelo😑drzi se,budi hrabra ko i do sada i sretno dalje 😘😘
Mina0709
Jel Dolores danas imala uzv?ne javlja se 😕
Ej, da imala sam uzv.Za sada sve ok.nema hematoma, vidi se genestacijska, zumanjcana i plod.
Aa super😊cestitam ti☺ja idem sutra..
Javi.
Waithingdraga mislimo na tebe 💜💜
Hvala draga...evo lezim u sobi i cekam red😣👄👄
waithing
Waithingdraga mislimo na tebe 💜💜
Hvala draga…evo lezim u sobi i cekam red😣👄👄
Waithing, mislim na tebe.. izdrzi 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji