Danas 9.dnt od juče bolovi baš menstrualni,iscjedak rozi juče ujutro i danas ujutro. Ali tako sam se prehladilaa i kašljem nenormalno. Juče je trebala doči vještica ali mislim da je utrogestani sprječavaju.u petak beta ako je docekam .
Jel Dolores danas imala uzv?ne javlja se 😕
Ej, da imala sam uzv.Za sada sve ok.nema hematoma, vidi se genestacijska, zumanjcana i plod.
Aa super😊cestitam ti☺ja idem sutra..
Mina0709..kako je prosao uzv?
Waiting,
Drago mi je da je sve proslo super ! Koju kiretazu su ti radili??
Klasicnu ili mozda vakumsku??
Waiting,
Vakumsku...ne znam ni koja je razlika...
waithing
Danas 9.dnt od juče bolovi baš menstrualni,iscjedak rozi juče ujutro i danas ujutro. Ali tako sam se prehladilaa i kašljem nenormalno. Juče je trebala doči vještica ali mislim da je utrogestani sprječavaju.u petak beta ako je docekam .
Mozda je implantacija?
Waiting,
Vakumsku…ne znam ni koja je razlika…
Nisam jos imala cast bavit se s kiretazama a nadam se da necu vise ni morati iako nije nista strasno i nista me ne boli...za dva tj.po phd nalaz kaze mi doktorica da vec za mj.dva mogu opet ...
Haha...ovo me dotuklo vise nego nule...psihicki odmor trebam od svega ovoga..
waithing
Mozda je implantacija?
Zar nije kasno za implataciju?
Mozda je implantacija?
Zar nije kasno za implataciju?
Ja sam bas citala da je kod nekih cura bila 9 dan...
Waiting,
Super ti.je ta vakumska jer je puno manje invazivna, nista ti ne struzu nego vakumom izvlace preostalo dio posteljice u tvom slucaju, usisavaju !
Ne struzu ti endo i puno je brzi oporavak.
Ja sam zadnji put radila takvu kiretazu i, vec drugi dan sam bila potpuno normalno.
M bi trebala dobiti kroz 4 do 6 tjedana, posto si prokrvarila.i tijelo je dobilo signal da nema vise T, vjerovatno ces dobiti za ravno mjesec dana.
I vec nakon prve M mozes ponovno planirati, u tvom slucaju na transfer.
Vjerujem da ti je grozno, i meni je bilo prvi put, sad onak sam se vec navikla na sve to..
Nadam se i drzim ti fige da iduci put uspije, da se uhvati i da to bude to !
Waiting,
Super ti.je ta vakumska jer je puno manje invazivna, nista ti ne struzu nego vakumom izvlace preostalo dio posteljice u tvom slucaju, usisavaju !
Ne struzu ti endo i puno je brzi oporavak.
Ja sam zadnji put radila takvu kiretazu i, vec drugi dan sam bila potpuno normalno.
M bi trebala dobiti kroz 4 do 6 tjedana, posto si prokrvarila.i tijelo je dobilo signal da nema vise T, vjerovatno ces dobiti za ravno mjesec dana.
I vec nakon prve M mozes ponovno planirati, u tvom slucaju na transfer.
Vjerujem da ti je grozno, i meni je bilo prvi put, sad onak sam se vec navikla na sve to..
Nadam se i drzim ti fige da iduci put uspije, da se uhvati i da to bude to !
Hvala ti draga...ma mene je boljelo nekih sat vr.dok sam se probudila onako kao menga tu i tamo koji grc...nakon tog vise nista..nimalo...sve mi cudno i stalno cekam da pocne boljeti ...kao da nisam nigdje ni bila...
Jos mi bilo cudno kad mi doktorica rekla da tako brzo mogu ponovno na transfer...hvala na pojasnjenju
Mogu ti reci da sam u neku ruku i odahnula jer je ovo sve od pocetka bilo trganje zivaca...iduci put neka bude kako treba ili nikako...
No sad malo ljetnog odmora od te price...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji