Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda123
    12. Travanj 2017. 16:15

Zoja31

Vesnic bolje ako se muž boji odite na hitnu da te piknu, koliko ja znam brevactid ide strogo u mišić a ne potkožno. Ako ti je i dr,rekao u mišić poslušaj ga.

Da, rekli su mi u misic, u straznjicu. Ako muzu bude panika oko toga otic cemo na hitnu. Uh...cim sam u postupku odmah vise nisam sva svoja, pa makar bio prirodan...

Juje
    12. Travanj 2017. 19:59

Danas 9.dnt od juče bolovi baš menstrualni,iscjedak rozi juče ujutro i danas ujutro. Ali tako sam se prehladilaa i kašljem nenormalno. Juče je trebala doči vještica ali mislim da je utrogestani sprječavaju.u petak beta ako je docekam .

• Dolores123
    12. Travanj 2017. 20:17

Mina0709

Dolores123

Mina0709

Jel Dolores danas imala uzv?ne javlja se 😕

Ej, da imala sam uzv.Za sada sve ok.nema hematoma, vidi se genestacijska, zumanjcana i plod.

Aa super😊cestitam ti☺ja idem sutra..

Mina0709..kako je prosao uzv?

mono1111
    12. Travanj 2017. 20:47

Waiting,
    Drago mi je da je sve proslo super ! Koju kiretazu su ti radili??
    Klasicnu ili mozda vakumsku??

12. Travanj 2017. 21:06

mono1111

Waiting,

Vakumsku...ne znam ni koja je razlika...

waithing

Panda123
    12. Travanj 2017. 21:08

Juje

Danas 9.dnt od juče bolovi baš menstrualni,iscjedak rozi juče ujutro i danas ujutro. Ali tako sam se prehladilaa i kašljem nenormalno. Juče je trebala doči vještica ali mislim da je utrogestani sprječavaju.u petak beta ako je docekam .

Mozda je implantacija?

12. Travanj 2017. 21:09

waithing

mono1111

Waiting,

Vakumsku…ne znam ni koja je razlika…

Nisam jos imala cast bavit se s kiretazama a nadam se da necu vise ni morati iako nije nista strasno i nista me ne boli...za dva tj.po phd nalaz kaze mi doktorica da vec za mj.dva mogu opet ...
    Haha...ovo me dotuklo vise nego nule...psihicki odmor trebam od svega ovoga..

waithing

Juje
    12. Travanj 2017. 21:12

Vesnic

Juje

Mozda je implantacija?

Zar nije kasno za implataciju?

Panda123
    12. Travanj 2017. 21:16

Juje

Vesnic

Juje

Mozda je implantacija?

Zar nije kasno za implataciju?

Ja sam bas citala da je kod nekih cura bila 9 dan...

mono1111
    12. Travanj 2017. 23:02

Waiting,

Super ti.je ta vakumska jer je puno manje invazivna, nista ti ne struzu nego vakumom izvlace preostalo dio posteljice u tvom slucaju, usisavaju !
    Ne struzu ti endo i puno je brzi oporavak.
    Ja sam zadnji put radila takvu kiretazu i, vec drugi dan sam bila potpuno normalno.
    M bi trebala dobiti kroz 4 do 6 tjedana, posto si prokrvarila.i tijelo je dobilo signal da nema vise T, vjerovatno ces dobiti za ravno mjesec dana.
    I vec nakon prve M mozes ponovno planirati, u tvom slucaju na transfer.
    Vjerujem da ti je grozno, i meni je bilo prvi put, sad onak sam se vec navikla na sve to..
    Nadam se i drzim ti fige da iduci put uspije, da se uhvati i da to bude to !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI