Ma katastrofa jbg ali znas i sama da jednostavno te nakon vise neuspjeha tjera da kopas i trazis problem jer ne mozes prihvatiti da je kao sve ok a nikako da uspije. Kako si ti? Dali je krvarenje prestalo?
Ma katastrofa jbg ali znas i sama da jednostavno te nakon vise neuspjeha tjera da kopas i trazis problem jer ne mozes prihvatiti da je kao sve ok a nikako da uspije. Kako si ti? Dali je krvarenje prestalo?
Ma nije...onako ide pa stane..mislim da samo utrogestan sprjecava pravu krv....ma znam da ne valja samo da sad samo ode...
Inace se vec vidim na merkuru za Uskrs😮😮😤😤😤
waithing
Ma nije…onako ide pa stane..mislim da samo utrogestan sprjecava pravu krv….ma znam da ne valja samo da sad samo ode…
Inace se vec vidim na merkuru za Uskrs😮😮😤😤😤
Sutra idem na ultrazvuk
waithing
Joj drzim fige da ipak bude sve ok i da je mrva kod tebe 💜
Ja mislim da jednog dana kada nam se desi trudnoca i da bude sve ok do kraja vise od ovog svega necemo biti psihicki zdrave 😂😂
Joj drzim fige da ipak bude sve ok i da je mrva kod tebe 💜
Ja mislim da jednog dana kada nam se desi trudnoca i da bude sve ok do kraja vise od ovog svega necemo biti psihicki zdrave 😂😂
I ja mislim...jucer mi je muz rekao da me vise ne moze trpit😅😅😅
waithing
Joj vjerujem ti. Mi se tek sad nakon svega vracamo u normalu, jucer cijeli dan proveli u prirodi i bas pustili mozak od svih gluposti na miru.
Curke..ako vas kaj tjesi,ja sam svoje odbolovala uz brdo alkohola s frendicom..ko neka tinejdzerica...vec sam i zaboravila kaj je mamurluk
Curke..ako vas kaj tjesi,ja sam svoje odbolovala uz brdo alkohola s frendicom..ko neka tinejdzerica…vec sam i zaboravila kaj je mamurluk
Bravoooo... tako cu i ja...😁🍸🍸🍺🍷🍷🍷😥😥
waithing
Hahaha ja sam jucer ganjala bicikl a danas kosilicu 😂😂😂. Lijecimo zivce 😝😝
Sortiraj odgovore
Najstariji