Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Ožujak 2017. 12:12

Ja s se sad definitivno uvjerila da test nece pogrijesiti..mono imala si pravo...od one sjene sjenice snimila sam nesto...

waithing

27. Ožujak 2017. 12:13

zelimobebu2701

waithing

Curke moja beta 10dnt 163

Čestitam trudnice!!! Veća ti je beta nego meni 12.dan. Možda nam budeš i dupla mama 😊😊😊😊

Ufff...dao Bog...samo da se lijepo podupla..hvala draga

waithing

27. Ožujak 2017. 12:14

Tencii

Vau,bravo !!!! 😍
    Odlicne vijesti.! Konacno!!!
    U srijedu opet vadis?

Da u srijedu..iako sam tek prvu betu u cetvrtak trebala vaditi...😅

waithing

27. Ožujak 2017. 12:14

Sophie

Waithingdržim fige da sve bude dobro!

Moja beta danas 1249 ❤

Ajme koja betaaaa...to su dvojceki☺

waithing

27. Ožujak 2017. 12:15

Beba

Vidiš

Hvaala draga😙

waithing

Nina2512
    27. Ožujak 2017. 12:29

Bravoo cure, čestitam od srca .. sve nas je više i više, ma preeedivno

s0102
    27. Ožujak 2017. 12:59

waithing

s0102

s0102

waithing

Curke moja beta 10dnt 163

Lijepe vijesti… cestitke… kod tebe je 5ta sreca ☺☺

Ti je to prva trudnoca? Nisam popratila taj dio… 😯

Jooj da…peti transfer mila moja…ujutro krvarila pa sam ranije otisla izvadit betu

Ma super... bas lijepo...
    Ja nekako imam osjecaj da svaka cura osim mene i Zoje ostane odmah na prvom trudna... i onda kad se prvi puta nije uhvatilo.. kao da nikad nece...tako mi se cini...
    Pa evo znaci moze i tek od 5tog puta☺☺☺
    Zoja… nadam se da ces i ti sada... ☺ ja cu odmah iza tebe☺

Zoja31
    27. Ožujak 2017. 13:10

Joj S0102 jel mi vjerujes da bas tak i ja mislim. Pa po forumima gdje god citam svi trudni a ja nikako pa nikako. Kao da me Bog testira koliko jos mogu podnijeti. Iskreno se nadam da smo i mi sad na redu. Valjda cemo i mi napokon biti nagradene.

27. Ožujak 2017. 13:18

Zoja31

Joj S0102jel mi vjerujes da bas tak i ja mislim. Pa po forumima gdje god citam svi trudni a ja nikako pa nikako. Kao da me Bog testira koliko jos mogu podnijeti. Iskreno se nadam da smo i mi sad na redu. Valjda cemo i mi napokon biti nagradene.

Curke pa glete mene i tjesite se!!!!

waithing

s0102
    27. Ožujak 2017. 14:04

Zoja31

Joj S0102jel mi vjerujes da bas tak i ja mislim. Pa po forumima gdje god citam svi trudni a ja nikako pa nikako. Kao da me Bog testira koliko jos mogu podnijeti. Iskreno se nadam da smo i mi sad na redu. Valjda cemo i mi napokon biti nagradene.

Ha ha... znala sam da ti je tako... samo citas ko ja i cudis se sama sebi...
    Ma bit ce i nama 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.