Ja s se sad definitivno uvjerila da test nece pogrijesiti..mono imala si pravo...od one sjene sjenice snimila sam nesto...
waithing
Curke moja beta 10dnt 163
Čestitam trudnice!!! Veća ti je beta nego meni 12.dan. Možda nam budeš i dupla mama 😊😊😊😊
Ufff...dao Bog...samo da se lijepo podupla..hvala draga
waithing
Vau,bravo !!!! 😍
Odlicne vijesti.! Konacno!!!
U srijedu opet vadis?
Da u srijedu..iako sam tek prvu betu u cetvrtak trebala vaditi...😅
waithing
Waithingdržim fige da sve bude dobro!
Moja beta danas 1249 ❤
Ajme koja betaaaa...to su dvojceki☺
waithing
Bravoo cure, čestitam od srca .. sve nas je više i više, ma preeedivno
Curke moja beta 10dnt 163
Lijepe vijesti… cestitke… kod tebe je 5ta sreca ☺☺
Ti je to prva trudnoca? Nisam popratila taj dio… 😯
Jooj da…peti transfer mila moja…ujutro krvarila pa sam ranije otisla izvadit betu
Ma super... bas lijepo...
Ja nekako imam osjecaj da svaka cura osim mene i Zoje ostane odmah na prvom trudna... i onda kad se prvi puta nije uhvatilo.. kao da nikad nece...tako mi se cini...
Pa evo znaci moze i tek od 5tog puta☺☺☺
Zoja… nadam se da ces i ti sada... ☺ ja cu odmah iza tebe☺
Joj S0102 jel mi vjerujes da bas tak i ja mislim. Pa po forumima gdje god citam svi trudni a ja nikako pa nikako. Kao da me Bog testira koliko jos mogu podnijeti. Iskreno se nadam da smo i mi sad na redu. Valjda cemo i mi napokon biti nagradene.
Joj S0102jel mi vjerujes da bas tak i ja mislim. Pa po forumima gdje god citam svi trudni a ja nikako pa nikako. Kao da me Bog testira koliko jos mogu podnijeti. Iskreno se nadam da smo i mi sad na redu. Valjda cemo i mi napokon biti nagradene.
Curke pa glete mene i tjesite se!!!!
waithing
Joj S0102jel mi vjerujes da bas tak i ja mislim. Pa po forumima gdje god citam svi trudni a ja nikako pa nikako. Kao da me Bog testira koliko jos mogu podnijeti. Iskreno se nadam da smo i mi sad na redu. Valjda cemo i mi napokon biti nagradene.
Ha ha... znala sam da ti je tako... samo citas ko ja i cudis se sama sebi...
Ma bit ce i nama 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji