Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 1207

Prijavi adminu

Zoja31

Drugi dan od ET-a a ja vec ludim….tko ce izdrzati jos 12 dana do bete.
    S0102draga rijeci ti se pozlatile da mi je ovo zadnji put… I tebi zelim da ti dr.L ispuni snove.
    Dolores definitivno svatko zna svoje i ima pravo donijeti odluku koju u tom trenu smatra ispravnom. vjerujem da smo sve mi nakon neuspjeha blizu toga da odustanemo no eto uvijek skupis snage i krenes jos jednom.

Ja vec smisljam sta cu ako sad ne uspije kad cu po ostalog smrzlica😅😅😅
    Svatko zna svoje da...i radi onako kako se osjeca...ja nikad nemam nikakvih uspojava od lijekova i jajnici mi se brzo oporave..i mislim da cu ici dok god mi zdravlje bude dopustalo...muz se vec pomirio da cemo zivjeti bez djece..no ja to nikako ne mogu...citam cak i za posvojenje no ta procedura mi se cini jos kompliciranija od mpo...

waithing

Zoja31

Broj poruka: 483

Prijavi adminu

Dolores ja sam prosli transfer otisla u lab izvadit krv, dodem kuci i menga stigla. I prije nalaza sam znala da je gotovo. 
    Waithing trenutno razmisljam isto tako, nemam nuspojava od lijekova, brzo se oporavim i vec sam pitala kad mogu ponovno. Nazalost kad prodes vise puta postupak vec si glavom u iducem. Daj boze da nas beta iznenadi i da nam ne treba. Ja cu isto tako ici dok god cu imati snage. Sad sam 33 godine i ne zelim za par godina lupat glavom u zid. O pisvojenju isto pricamo ali za sad mi to nije opcija jer mislim da je taj put jos tezi nego mpo zahvaljujuci nasoj drzavi i papirologiji.

zelimobebu2701

Broj poruka: 379

Prijavi adminu

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Danas nam je naša mrvica mahala!!! Predivan pogled!!!😊😊😍😍😍👣💞
    Ajoooj,predivnoo❤❤
    Ti ćeš još više vidjeti idući put. 😍😍Kako si mi ti? 😊😊😊
    joj jedva čekam.. hehe..ja imam idući pregled tek u 12. tj, a sad sam 8tj+3d..
    dobro sam, samo što me mučnine još muče, i imam neki metalni okus u ustima već drugi tj od kojeg mi se stalno povraća– užas..a još ipak radim do kraja mj jer me direktor zamolio da ostanem još malo..ah..kako si ti?imaš još mučnine ili ti je bolje sad već?

Ja idem opet za 4tjedna. 😊😊 a gle ako se ti dobro osjećaš onda polako radi. Ja ti više ne znam šta jesti. Najbolje mi pašu kisele mandarine, a o piću da ne govorim jedino mineralna je ok, al sam se i nje zasitila. Da i sladoled mi paše jako. 

Prijavi adminu

Zoja31

Dolores ja sam prosli transfer otisla u lab izvadit krv, dodem kuci i menga stigla. I prije nalaza sam znala da je gotovo.
    Waithing trenutno razmisljam isto tako, nemam nuspojava od lijekova, brzo se oporavim i vec sam pitala kad mogu ponovno. Nazalost kad prodes vise puta postupak vec si glavom u iducem. Daj boze da nas beta iznenadi i da nam ne treba. Ja cu isto tako ici dok god cu imati snage. Sad sam 33 godine i ne zelim za par godina lupat glavom u zid. O pisvojenju isto pricamo ali za sad mi to nije opcija jer mislim da je taj put jos tezi nego mpo zahvaljujuci nasoj drzavi i papirologiji.

Isto tako...sad cu 33 i kad cu ici ako ne sad..ne zelim si nesto tamo s 40predbacivati..ovako cu ako ne daj boze ne bude nista znati da sam ja dala sve od sebe...

waithing

Zoja31

Prijavi adminu

Upravo tako waithing. Nalazi nam ni sada nisu idealni, a sto smo stariji to su gori i zelim kroz koju godinu znati da sam ja dala sve od sebe.

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

Dolores, najbolje poznaješ samu sebe i ne opterećuj se šta će tko misliti. Ako ti ne želiš nastaviti, ne želiš. A eto držimo fige da ni ne moraš :), ali iz nekih sretnijih razloga.

Nina2512

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Danas nam je naša mrvica mahala!!! Predivan pogled!!!😊😊😍😍😍👣💞
    Ajoooj,predivnoo❤❤
    Ti ćeš još više vidjeti idući put. 😍😍Kako si mi ti? 😊😊😊
    joj jedva čekam.. hehe..ja imam idući pregled tek u 12. tj, a sad sam 8tj+3d..
    dobro sam, samo što me mučnine još muče, i imam neki metalni okus u ustima već drugi tj od kojeg mi se stalno povraća– užas..a još ipak radim do kraja mj jer me direktor zamolio da ostanem još malo..ah..kako si ti?imaš još mučnine ili ti je bolje sad već?
    Ja idem opet za 4tjedna. 😊😊 a gle ako se ti dobro osjećaš onda polako radi. Ja ti više ne znam šta jesti. Najbolje mi pašu kisele mandarine, a o piću da ne govorim jedino mineralna je ok, al sam se i nje zasitila. Da i sladoled mi paše jako.

pa dobro se osjećam, osim tih mučnina ali sam primijetila da kad sam na poslu mi nije toliko loše, valjda jer sam zaokupljena drugim mislima pa ne mislim na to, ali čim dođem doma odmah mi je zlo.. sva sreća da nije obrnuto.. hehe..
    joj sladoled, sanjam ga već par dana, danas si idem kupiti cijelu kutiju :D :D

• Dolores123

Broj poruka: 788

Prijavi adminu

Kengurica

Dolores, najbolje poznaješ samu sebe i ne opterećuj se šta će tko misliti. Ako ti ne želiš nastaviti, ne želiš. A eto držimo fige da ni ne moraš :), ali iz nekih sretnijih razloga.

Hvala ti.Ne opterecujem se ja ko ce sto reci.Ali najgori su mi oni koji nikad nisu to prosli i vele joj pa zasto nebi,pa nemozes odustati, ma ajde molim vas..Da znate nebi komentirali.

Prijavi adminu

Ne mogu to nikako razumjeti oni koji to nisu prosli...Ja vise nikome ni ne pricam nista..prvi postupak jesam i pozalila sam, naslusala sam se svakakvih pitanja , ne razumiju naravno nista o mpo a najgore mi bilo slusati savjete nakon sto sam svima morala reci da nije uspjelo..svi su imali neki 'pametan'savjet i razlog zasto i 'sigurno' ce drugi uspjeti..to mi je tad strasan pritisak bio...sad kad me netko nesto pita vezano za dijete samo kazem kad se budem imala cime pohvaliti da ce znati..i tu je kraj price..i bar s te strane mi je lakse...

waithing

Zoja31

Prijavi adminu

Tu se skroz slazemo, nazalost onaj tko to nije prosao ili ne prolazi nikako ne moze razumjeti. A najbolji su mi kad mi kazu a pa mi smo se sek..ali pa smo imali dijete. E na to mi odmah para ide na usi. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.