Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inika1
    22. Ožujak 2017. 07:40

Koliko dugo ste pile antibiotik cefaleksin nakon punkcije? 

zelimobebu2701
    22. Ožujak 2017. 07:59

mono1111

zelimobebu2701

mono1111

Zelimobebu,
    Cestitam !!! Nisam znala da si T !!!!
    Koliko tjedana??

Hvala ti!!! 😊
    Daa, 9tj+2dana

Bas mi je drago !
    Znam da smo se bile cule jos onda !
    Da li ti je uveden heparin??

Jesmo, jesmo kad sam se pridružila ekipi ovdje 😉
    Nije. Andol 100

• Dolores123
    22. Ožujak 2017. 08:03

inika1

Koliko dugo ste pile antibiotikcefaleksin nakon punkcije?

Ja sam imala neki drugi antibiotik i pila sam ga 5 dana.Zasto ga ti pijes?

• inika1
    22. Ožujak 2017. 08:05

Na vv izgleda svima nakon punkcije daju preventivno 

• Dolores123
    22. Ožujak 2017. 08:12

inika1

Na vv izgleda svima nakon punkcije daju preventivno

Ja sam ga dobila zbog ciste koju imam i koju mi je dr malo ispunktirala zajedno sa folikulima.

Nina2512
    22. Ožujak 2017. 08:31

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Danas nam je naša mrvica mahala!!! Predivan pogled!!!😊😊😍😍😍👣💞

Ajoooj,predivnoo❤❤

Ti ćeš još više vidjeti idući put. 😍😍Kako si mi ti? 😊😊😊

joj jedva čekam.. hehe..ja imam idući pregled tek u 12. tj, a sad sam 8tj+3d..
    dobro sam, samo što me mučnine još muče, i imam neki metalni okus u ustima već drugi tj od kojeg mi se stalno povraća-- užas..a još ipak radim do kraja mj jer me direktor zamolio da ostanem još malo..ah..kako si ti?imaš još mučnine ili ti je bolje sad već?

22. Ožujak 2017. 09:02

inika1

Koliko dugo ste pile antibiotikcefaleksin nakon punkcije?

Ako si na vv nakon punkcije cefalaksin se pije dva dana..i da svima ga preventivno svaki put nakon puncije daju...

waithing

22. Ožujak 2017. 09:06

Dolores123

Ej Vesnic, pa kako si? A da nisi mozda ostala prirodno trudna? 😀 Ja danas cijeli dan imam osjecaj da cu procuriti, 4 dnt. Koje dane mogu ocekivati m ako mi postupak nije uspio?

Ja mengu dobivam kao i obicno...28-29i dan...
    Jedino nekome utrogestani znaju smetati pa  ne procure dok ih koriste vec dva tri dana nakon prestanka terapije...

waithing

Zoja31
    22. Ožujak 2017. 09:38

Drugi dan od ET-a a ja vec ludim....tko ce izdrzati jos 12 dana do bete.
    S0102 draga rijeci ti se pozlatile da mi je ovo zadnji put... I tebi zelim da ti dr.L ispuni snove.
    Dolores definitivno svatko zna svoje i ima pravo donijeti odluku koju u tom trenu smatra ispravnom. vjerujem da smo sve mi nakon neuspjeha blizu toga da odustanemo no eto uvijek skupis snage i krenes jos jednom. 

• Dolores123
    22. Ožujak 2017. 10:20

Da Zoja mozda i bude tako, ali za sada ne mijenjam misljenje.Ja se samo nadam da necu dobiti m prije bete pa makar ona bila 0.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.