Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogach
    10. Travanj 2015. 09:39

Pozdrav svima!
    Tema je potpomognuta trudnoća i IVF ali mi još nismo došli do toga i imam osjećaj da ćemo i to dočekati. 
    Evo ukratko o nama..
    U braku smo 10g., sada smo u 34 god. i od prošle godine smo u Rijeci na humanoj. Imala sam 3 neuspješne inseminacije sa 2 pokušaja sa clomifenom. I ovaj mjesec nam je 4ti pokušaj, također sa cc. Kod mene hormoni u normalni, hssg uredan, brisevi ok, štitnjača ok ali jedan mj.nije bilo ovulacije pa su mi, za sad samo tu dijagnozu ostavili, iako Dr kaže da ne vidi razlog. Kod mm slabiji spermiogram. U ovu subotu idemo na prvu fm i do sada sam dobro reagirala na cc ali nekako se ne nadam ni ovoj inseminaciji. Već očekujem prvi prirodni IVF.

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

id20
    10. Travanj 2015. 18:46

Cure, vjerojatno ima netko s policisticnim jajnicima a da je uzimao gonal f??! Ja sutra krecem s gonalima pa me zanima jel trebam na sto pripaziti?!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.