pozdrav..imam pitanje..na zadnjem pregledu kod dr. sam dobila Siofor 850 mg tablete..navodno smanjuju inzulin i lakse se mrsavi...pila sam ih 5 dana i vise nisam mogla..neizdrziva mucnina,umor i proljev...nemogu takva funkcionirati kod kuce a kamoli na poslu gdje sam 7 sati na nogama i medu ljudima...jel tko koristio te tablete i kako ste se osjecali?puno srece svima..;
Amy27🍀
Bok cure,
Nova sam u grupi, i opcenito u IVF-u. Suprug i ja pokusavamo zatrudniti vec 3 god i nikako. Nakon godinu dana razmisljanja smo se odlucili uci u postupak.
Imali smo stimulaciji sa Gonal f-om i cetrotidom.
16.03 su mi na punkciji izvadili 8 js i 5 ih se oplodilo. Transfer je bio 21.03 i nazalost do tada je ostala jedna morula (naravno to nam nitko nije objasnio sta znaci).
Dns je 5 dan od transfera, i ja se osjecam poprilicno dobro. punkcija je bila bolna, pa smo se bojali transfera, ali on je stvarno bezbolan. Zanima me da li je itko od vas imao slican slucaj kao i mi, tr kada ste raidile prvi test, osjetile prve simptome... Meni su grudi jako osjetljive, ali ne vjerujem bas tome jer od kada su me nafilali sa svim hormonima one su osjetljive... Hvala vam :-))
Amy,odi do lijecnika opce prakse i savjetuj se s njim..nemoj nist na svoju ruku..visak kg nije preporucljiv kod ivf,ali bome nije dobro ni da sad tjelu radis neki preveliki stres pred ivf..mislim na izgladnjivanje i sl.tiolina,ja sam prije vadenja bete 10 i 11 dan probala test pa odpao negativan,a decko sad ima 8 mjeseci..i meni vratili jednu morulu.zelim vam svu srecu
Sortiraj odgovore
Najstariji