Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klokanica37
    04. Veljača 2017. 17:47

Aneri85 gdje ideš na ivf?

Nina2512
    04. Veljača 2017. 19:03

cue evo i mene :)..prezivjela sam punkciju :D
    super je to sve prošlo, nisu me uspavali, dobila sam neki lijek u kanilu od kojeg mi se jako vrtilo, ali nikakve bolove nisam osjetila, samo neki pritisak..kasnije me još bolilo nekih 10 min i sad jakoo malo, skoro pa ništa..nisu ni jednu curu uspavali danas koje su bile tamo..
    ugl izvadili su 4 js od kojih su 2 bile nikakve, jedna je bila nezrela i samo je jedna ostala..sutra zovem da vidim što je s njom nakraju..tak sam i mislila da bude, nisam se ničemu nadala i iskreno ne očekujem da i ova ostane :(..

Zoja31
    04. Veljača 2017. 19:18

Bravo Ana bila si jako hrabra. Nadam se da ce se barem ta jedna oploditi i da ces doci do transfera. Drzimo fige za sutra. Koliki ti je amh?

Zoja31
    04. Veljača 2017. 19:34

Zar nisi morala vaditi amh vec u onoj obradi za mpo? Vecinom to svi vadimo prije nego sto uopce krenemo u postupke.

Zoja31
    04. Veljača 2017. 19:44

Nebi ti bilo lose izvaditi i amh jer on pokazuje koja je rezerva jajnih stanica. Jer ocito i uz stimulaciju reagiras slabije na lijekove.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.