Vesna i mm ima istu dijagnozu ali za sada su uvijek nasli toliko spermica za oplodnju. Mm je pio profertil ali nije mu nista pomogao.
Vesna i mm ima istu dijagnozu ali za sada su uvijek nasli toliko spermica za oplodnju. Mm je pio profertil ali nije mu nista pomogao.
Hvala na potpori! Tesko je biti pametan, nekome kao pomaze, nekome ne...sve cemo vidjeti sutra, pa cemo si onda nadam se poslozit u glavi sto i kako dalje.
cue evo i mene :)..prezivjela sam punkciju :D
super je to sve prošlo, nisu me uspavali, dobila sam neki lijek u kanilu od kojeg mi se jako vrtilo, ali nikakve bolove nisam osjetila, samo neki pritisak..kasnije me još bolilo nekih 10 min i sad jakoo malo, skoro pa ništa..nisu ni jednu curu uspavali danas koje su bile tamo..
ugl izvadili su 4 js od kojih su 2 bile nikakve, jedna je bila nezrela i samo je jedna ostala..sutra zovem da vidim što je s njom nakraju..tak sam i mislila da bude, nisam se ničemu nadala i iskreno ne očekujem da i ova ostane :(..

Bravo Ana bila si jako hrabra. Nadam se da ce se barem ta jedna oploditi i da ces doci do transfera. Drzimo fige za sutra. Koliki ti je amh?
hvala ti
joj ma bilo me užasno strah ovih dana prije, ali danas kad sam se ujutro probudila bila sam nekako smirena i sretna kaj to ide prema kraju tak da je vjerojatno i to pridonjelo tome..
za amh ne znam, mislim da to nisam ni vadila..vadila sam krv skoro svaki dan ovaj tjedan, ali ne znam za što, ništa mi nisu rekli :)

Nebi ti bilo lose izvaditi i amh jer on pokazuje koja je rezerva jajnih stanica. Jer ocito i uz stimulaciju reagiras slabije na lijekove.
da, budem svakako :)
ako je amh mali, jel se to da popraviti? za sto on zapravo sluzi? da ti znaju složiti lijekove?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji