Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    04. Veljača 2017. 16:42

Vesna i mm ima istu dijagnozu ali za sada su uvijek nasli toliko spermica za oplodnju. Mm je pio profertil ali nije mu nista pomogao.

Panda123
    04. Veljača 2017. 17:21

Zoja31

Vesna i mm ima istu dijagnozu ali za sada su uvijek nasli toliko spermica za oplodnju. Mm je pio profertil ali nije mu nista pomogao.

Hvala na potpori! Tesko je biti pametan, nekome kao pomaze, nekome ne...sve cemo vidjeti sutra, pa cemo si onda nadam se poslozit u glavi sto i kako dalje.

• Klokanica37
    04. Veljača 2017. 17:47

Aneri85 gdje ideš na ivf?

Nina2512
    04. Veljača 2017. 19:03

cue evo i mene :)..prezivjela sam punkciju :D
    super je to sve prošlo, nisu me uspavali, dobila sam neki lijek u kanilu od kojeg mi se jako vrtilo, ali nikakve bolove nisam osjetila, samo neki pritisak..kasnije me još bolilo nekih 10 min i sad jakoo malo, skoro pa ništa..nisu ni jednu curu uspavali danas koje su bile tamo..
    ugl izvadili su 4 js od kojih su 2 bile nikakve, jedna je bila nezrela i samo je jedna ostala..sutra zovem da vidim što je s njom nakraju..tak sam i mislila da bude, nisam se ničemu nadala i iskreno ne očekujem da i ova ostane :(..

Zoja31
    04. Veljača 2017. 19:18

Bravo Ana bila si jako hrabra. Nadam se da ce se barem ta jedna oploditi i da ces doci do transfera. Drzimo fige za sutra. Koliki ti je amh?

Nina2512
    04. Veljača 2017. 19:32

hvala ti
    joj ma bilo me užasno strah ovih dana prije, ali danas kad sam se ujutro probudila bila sam nekako smirena i sretna kaj to ide prema kraju tak da je vjerojatno i to pridonjelo tome..
     za amh ne znam, mislim da to nisam ni vadila..vadila sam krv skoro svaki dan ovaj tjedan, ali ne znam za što, ništa mi nisu rekli :)

Zoja31
    04. Veljača 2017. 19:34

Zar nisi morala vaditi amh vec u onoj obradi za mpo? Vecinom to svi vadimo prije nego sto uopce krenemo u postupke.

Nina2512
    04. Veljača 2017. 19:41

ne, vadila sam samo LH, FSH i prolaktin..

Zoja31
    04. Veljača 2017. 19:44

Nebi ti bilo lose izvaditi i amh jer on pokazuje koja je rezerva jajnih stanica. Jer ocito i uz stimulaciju reagiras slabije na lijekove.

Nina2512
    04. Veljača 2017. 20:01

da, budem svakako :)
    ako je amh mali, jel se to da popraviti? za sto on zapravo sluzi? da ti znaju složiti lijekove?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI