Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luca30
    10. Siječanj 2017. 13:57

cure...meni danas 6 dan od transfera i nista ne osjecam...jucer sam primila injekciju (5 dana iza transefera).

• Marija0801
    10. Siječanj 2017. 19:46

Drage curke.
    Doslo je vrijeme da i mi krenemo na mpo. 
    Za pocetak sam narucena kod dr. Martine Bracun u Betaplus samo na konzultacije. Imate kakva iskustva s njom i klinikom?
    Hvala
  • Marija0801
    10. Siječanj 2017. 19:46

Drage curke.
    Doslo je vrijeme da i mi krenemo na mpo. 
    Za pocetak sam narucena kod dr. Martine Bracun u Betaplus samo na konzultacije. Imate kakva iskustva s njom i klinikom?
    Hvala
    Mina0709
    11. Siječanj 2017. 16:22

Cure sutra idem na uzv..pikala sam se od 2-6dc..sutra mi 7dc..sad me zanima sta ako imam malo folikula ili ako su mali jel onda doktor jos produzuje tu terapiju(dobila sam ovaleap) ili?malo sam znatizeljna i nestrpljiva..😊

Mina0709

• zelimobebu123
    12. Siječanj 2017. 17:13

Zvonka 1910 
    Koja vam je dijagnoza? 
    Ja imam policisticne jajnika, pa sam na Eutiroxu 25 jer mi je bio malo TSH povišen. Imala jednu trudnoću prirodnu koja je nakon nekoliko tjedana završila spontanim.  
    Hvala, sretno i vama u Samoboru!

Liliputanac 
    Hvala!

• zelimobebu123
    12. Siječanj 2017. 17:13

Zvonka 1910 
    Koja vam je dijagnoza? 
    Ja imam policisticne jajnika, pa sam na Eutiroxu 25 jer mi je bio malo TSH povišen. Imala jednu trudnoću prirodnu koja je nakon nekoliko tjedana završila spontanim.  
    Hvala, sretno i vama u Samoboru!

Liliputanac 
    Hvala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.