Cure ja sam danas vadila progesteron. Došao je nalaz 29.6 nmol/L.
Sad sve imamo, i čekam pregled 8.12.
Želimobebu i mi ćemo vrlo vjerojatno u 1 mjesecu na ivf. Ne vjerujem da ćemo ići u 12.
Sretno svima!
Zelimobebu,
I ja sam dns bila na uzv, vjerovatno smo bile u istom periodu na Humanoj :)
Meni se endo malo zadebljao, 7,7 mm je 17 dc, jucer mi je bila O.
Deblji je zahvaljujuci soku od cikle kojeg pijem po litru svaki dan i ananasu valjda.
Rekla je dr.da cemo probati prirodno dva tri ciklusa, pratili folikule i temp.odnos, a ako ne upali idemo na stimulaciju i neki od postupka.
Želim srecu svim curama ovdje :)
kod nas se rade, i mislim da je to dobro jer sam ja sam imala mislim 11 embrija i 4 najbolja embrija su poslana na genetsko testiranje od ta 4 dobila sam 2 dobra, koja su zdrava, jedan je bio bez dna a drugi je bio s greskom na jednom kromosomu di bi bile posljedice smrtnosti bebe u visokoj trudnoci ili pri porodu. Malo sam upoznata sad s tom genetikom i bilo bi dobro da se radi i kod nas u Hr, bilo bi vise beta+, zao mi je svih cura koje nisu uspjele ostvariti svoj +, nadam se da ce ga sto prije ugledati i sama znam koliki je to pshihicki pritisak.
Pozdrav cure.Nova sam na forumu.Eto i ja sam sam krenula u borbu. Prve konzultacije obavljene, doktorica me šalje na IVF. Moj muž ima oligoasthenozooaspermiju.Sa mnom za sada sve ok (barem mislim, s obzirom da neznam kakvi moraju biti nalazi hormona,sve vrijednosti su u granicama, pa sam ja protumačila da su ok).Najviše od svega se bojim punkcije,s rezultatima se ne zamaram još uvijek. Da li netko hoda na sv duh? Svima želim punooo sreče.
Pozdrav cure...nadam se da ce mi neka moci pomoci s par pitanja o Sv.Duhu. Mi bi trebali ovaj tjedan krenuti s hormonima (extra brzo su nas primili i obradili). 2 dan ciklusa krecemo s gonalima, ja sam veceras dobila mengu i ne znam da li se na Sv. Duhu racuna prvi dan ciklusa od danas (iza 19.30 h) ili od sutra? i da li rade subotom preglede i od koliko sati (moram doci 5 ili 6 dan da odrede da li je doza dovoljna)?
Sutra cu ih zvati ali ako dobijem koju informaciju danas mirnije cu spavati..😊
Sortiraj odgovore
Najstariji