Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Studeni 2016. 11:19

Cure ja sam danas vadila progesteron.  Došao je nalaz 29.6 nmol/L.  

Sad sve imamo,  i čekam pregled 8.12.

Želimobebu i mi ćemo vrlo vjerojatno u 1 mjesecu na ivf.  Ne vjerujem da ćemo ići u 12.

Sretno svima!

mono1111
    21. Studeni 2016. 13:05

Zelimobebu,

I ja sam dns bila na uzv, vjerovatno smo bile u istom periodu na Humanoj :)

Meni se endo malo zadebljao, 7,7 mm je 17 dc, jucer mi je bila O.
    Deblji je zahvaljujuci soku od cikle kojeg pijem po litru svaki dan i ananasu valjda.
    Rekla je dr.da cemo probati prirodno dva tri ciklusa, pratili folikule i temp.odnos, a ako ne upali idemo na stimulaciju i neki od postupka.

Želim srecu svim curama ovdje :)

dn
    21. Studeni 2016. 15:13

kod nas se rade, i mislim da je to dobro jer sam ja sam imala mislim 11 embrija i 4 najbolja embrija su poslana na genetsko testiranje od ta 4 dobila sam  2 dobra, koja su zdrava, jedan je bio bez dna a drugi je bio s greskom na jednom kromosomu di bi bile posljedice smrtnosti bebe u visokoj trudnoci ili pri porodu.  Malo sam upoznata sad s tom genetikom i bilo bi dobro da se radi i kod nas u Hr, bilo bi vise beta+, zao mi je svih cura koje nisu uspjele ostvariti svoj +, nadam se da ce ga sto prije ugledati i sama znam koliki je to pshihicki pritisak.

s0102
    21. Studeni 2016. 19:39

JelenaZg… tebi je beta ovih dana?

• Dolores123
    21. Studeni 2016. 20:05

Pozdrav cure.Nova sam na forumu.Eto i ja sam sam krenula u borbu. Prve konzultacije obavljene, doktorica me šalje na IVF. Moj muž ima oligoasthenozooaspermiju.Sa mnom za sada sve ok (barem mislim, s obzirom da neznam kakvi moraju biti nalazi hormona,sve vrijednosti su u granicama, pa sam ja protumačila da su ok).Najviše od svega se bojim punkcije,s rezultatima se ne zamaram još uvijek. Da li netko hoda na sv duh? Svima želim punooo sreče.

Lunina_mama
    21. Studeni 2016. 20:43

Pozdrav cure...nadam se da ce mi neka moci pomoci s par pitanja o Sv.Duhu. Mi bi trebali ovaj tjedan krenuti s hormonima (extra brzo su nas primili i obradili). 2 dan ciklusa krecemo s gonalima, ja sam veceras dobila mengu i ne znam da li se na Sv. Duhu racuna prvi dan ciklusa od danas (iza 19.30 h) ili od sutra? i da li rade subotom preglede i od koliko sati (moram doci 5 ili 6 dan da odrede da li je doza dovoljna)?
    Sutra cu ih zvati ali ako dobijem koju informaciju danas mirnije cu spavati..😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.