S0102, žao mi je :( Nadajmo se plusu u iducem postupku :)
Cure,
Jos jedno pitanje. Jako sam tuzna danas, bila sam na uzv, endo mi je samo 3 mm. Mislim znala sam da ce biti tako tanak radi kiretaža, ali dr.mi je rekla da se on vjerovatno nece podebljati...:( pa je spomenula neku stimulaciju, možete li mi molim vas reci nesto o tome??
Što se daje za zadebljanje endometrija i kakva stimulacija za prirodno zacece postoji??
Sve je ovo krenulo u potpuno drugom smjeru, nisam mislila da ce sve tako grozno ici.
Nisam napomenula da mi je dns 12 dc, folikul 15 mm, i endo 3 mm !!!
Prije nisam imala problema s tim sigurno, to mi je nakon ove dvije kiretaže sada.
I jos da kažem da pijem sok od cikle, jedem ananas i opet nista..
s0102 žao mi je,
mono nemogu ti puno reći što će ti dati da ti se podeblja endometrij, vjerovatno neke lijekove na bazi hormona.
Evo ja se vratila s aspiracije. Prošlo je super, ništa nisam osjetila, dali su mi anesteziju jer sam bila u stimuliranom ciklusu. Izvadili su 15 folikula, a 12 će oploditi. Sutra poslije 10 ću znati kakvo je stanje. Malo boli poslije kad popusti anestezija, ali ništa strašno.
s0102 mila zao mi je zbog negativne bete…razumijem te jako dobro…i aBd nadam se da ce i nas Bog obradovat sto prije s jednim zamotuljkom …
Sretno curama koje cekaju betu..bockalicama koje su u stimulaciji…i trudnicama koje cekaju porod…
ljubim vas
13-ta godina sretni u braku
1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013 - pocetak bockanja
04.11.2013 - Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem
3. 17.11.2015 - Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
07.11.2016 Spontani
evo zvala sam bolnicu, od onih 12, 9 je bilo zrelo i svih 9 se oplodilo . Biolog kaže da je to super. U utorak mi je transfer
Sortiraj odgovore
Najstariji