Juje sretnoooo
Malagarava drži se... u petak ponovo punkcija ili? Koliko inače prođe između punkcije i transfera? Jesi dobila kakvu anesteziju ili?
Mina dobrodošla, držim fige da M dođe početkom mjeseca i da dobiješ dugo očekivanu bebicu kao poklon za Božić
Pozdrav cure,
povijest moje borbe traje 1 godinu i 6 mj.
U 6 mj. 2015 smo otkrili da su nam spori spermici.
Prošla sam tri inseminacije, i sad cekam da dobijem menstroaciju i krecem sa IVF.
Inace sve tri inseminacije i pretrage sam radila u poliklici Šparac ( dr. Šparac ), i IVF radim kod njega. Za njega i osoblje imam samo rijeci pohvale.
Inace ja imam 33 godine, suprug 38 godina.
Miumau u petak idem vidjeti da li se sto oplodilo. Ako je onda vjerojatni petak i sub tranfer. A negdje od 3-5 dana je tranfer ovisi o broju oplodjenih.
Nazalost bez anestezije na VV ju ne daju, samo injekcija protiv bolova i za opustanje..
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
E cure koliko onda se na kraju ima pravo na bolovanje za ivf..?
Mina0709
Ahaaa, držim onda fige da je uspjelo... i još da i tebe do Božića dočeka beta do plafona...
Mina ja sam baš danas provela u njuškanju po internetu, i koliko sam skužila postoji nekoliko šifri za naše poteškoće...
N97 ženska neplodnost do 14 dana
N98 komplikacije povezane s umjetnom oplodnjom do 21 dan
Z31 postupci u vezi s oplodnjom do 7 dana
E sad šta koji ginekolog hoće dati to je pitanje, vidjela sam po forumima da je dosta cura pričalo kako im nisu htjeli dati bolovanje... moj je mene malo prepao sad kad sam ga pitala za bolovanje u vezi mpo postupka, rekao mi je da on daje samo nekoliko dana nakon punkcije... Ali nema mi smisla da ja prođem kroz tolike muke da bi dobila bebu, pa da onda idem u sred postupka na posao na kojem moram dizati djecu xy puta, trčati, saginjati se, čučati... a o bolestima koje konstantno kruže da ne pričam... On je prokomentirao da ne zna za niš, da pitam na hzzo, ja ću mu odnijet ove šifre pa nek si bira na šta će me staviti, do bete sam doma i čuvam svoju mrvicu...
Mina dobro nam dosla...nadam se da ce ti sve po planu krenuti i da ce prvi ivf biti uspjesan ☺
Ja sam na proslom ivf u dobila 2 i pol tjedna a doktorica mi je rekla da budem do bete doma...ali sam sama prekinula bolovanje jer sam napravila betu tjedan dana prije nego je dr iz bolnice rekao..
Izgleda da je moja gin super pa dijeli bolovanje.. mislim da cu slj tj imat punkciju pa javim koja je sifra...
Inace.. ja i moje bockanje smo si bas super... danas sam na hitnu u Pagu isla😅😅 ja kad dodem s tim ampulicama i iglama zaboravim kako se zovem... 😅😅😅
Mina dobro nam dosla...nadam se da ce ti sve po planu krenuti i da ce prvi ivf biti uspjesan ☺
Ja sam na proslom ivf u dobila 2 i pol tjedna a doktorica mi je rekla da budem do bete doma...ali sam sama prekinula bolovanje jer sam napravila betu tjedan dana prije nego je dr iz bolnice rekao..
Izgleda da je moja gin super pa dijeli bolovanje.. mislim da cu slj tj imat punkciju pa javim koja je sifra...
Inace.. ja i moje bockanje smo si bas super... danas sam na hitnu u Pagu isla😅😅 ja kad dodem s tim ampulicama i iglama zaboravim kako se zovem... 😅😅😅
Hm..znaci sve ovisi od doktora do doktora😏..nadam se da nece bit problema s mojom doktoricom jer sam i za inseminaciju dobila bolovanje kad sam isla na folikulometriju i bar dan-dva poslije bi ostala poslije postupka..doduse mjenjao je doktoricu jedan stari doktor pa nije bilo problema..
Ma ni meni nema smisla da idem radit poslije jos u privatnom domu radim di ima i nepokretnih i stresa i svasta😯 ..
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji