Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana232
    27. Listopad 2016. 09:59

juje ima li novosti? jel si radila betu?

Suncokretica
    27. Listopad 2016. 10:21

s0102, sretno ti s postupkom i neboj se igli, to je sve u svrhu bebe, samo o tome razmišljaj! 

malagarava, žao mi je da ti je bilo bolno, meni je to zaista brzo prošlo i nije bolilo. Tek kasnije me počelo ali ja inače imam viši prag boli pa možda nisam mjerodavna. Odmaraj i sretno da se sve oplode! Javi nam rezultat!

Mina0709, sretno s postupkom i da bude uspješan! Ja sam dobila 3 tjedna bolovanja od svoje ginekologice, od prvog UZV-a do bete. Pogotovo ako radiš takav posao, moj savjet je da tražiš što više bolovanja! Kod kojeg si dr. u Vinogradskoj i koliko se čeka na IVF?

LBB, sretno s postupkom IVF-a, nadam se da će ti prvi biti uspješan!

Juje, javi nam kakva je beta, sretno!! 

Ja svoje bolovanje nisam još zatvarala iako nije bilo transfera, ali mi treba malo odmora da dođem sebi fizički i psihički. Kad se vratim na posao kreće turbo faza tako da se sad pokušavam što više opustiti i odmoriti i uopće mi nije krivo!  Dobila sam termin za dogovor krajem 11mj. pa se nadam da ćemo uspjeti dogovoriti idući IVF za 4 mjeseca. Taman dok mi prođe rođendan, Božić, Nova godina... Pomirila sam se sa svime i sad tražim nešto u čemu mogu uživati dok još nisam trudna. Idem opet na aerobik, isplanirat ćemo puno druženja i neko adventsko putovanje. Zaboraviti ćemo na ovu godinu koja nam je zaista bila loša, nismo ništa ni očekivali u ovako lošoj godini! Veselimo se novoj i boljoj godini sa više uspjeha 

Juje
    27. Listopad 2016. 11:38

Ništa beta je 1,2

DoraAR
    27. Listopad 2016. 12:44

Žao mi je Juje...nista što ti kažemo ti neće sada olakšati, ali dignitet glavu i samo hrabro dalje!

malagarava13
    27. Listopad 2016. 14:58

Juje zao mi je draga..

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• tomy28
    27. Listopad 2016. 17:18

Juje stvarno mi je žao....

Sigmabh
    27. Listopad 2016. 17:38

Juje mila...znam kako ti je..i neizmjerno mi je zao..isplaci se mila..i aBd u nove pobjede..

13-ta godina sretni u braku

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
    22.07.2013 - pocetak bockanja

04.11.2013 - Beta 1:(

2. ICSI Bahceci-Sarajevo

26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem

3. 17.11.2015 - Beta 0,1

4. 30.09.2016 Beta pozitivna
    07.11.2016 Spontani

Mina0709
    27. Listopad 2016. 19:45

Suncokretice budu dr.Tomic,Bolanca i Kuna...kad koji dospije heh...probat cu trazit sto vise bolovanja...
    Juje budi jaka😟

Mina0709

• Maajaa32
    27. Listopad 2016. 20:07

Juje,bas mi je žao..:(((((

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.