Evo cure.. prezivila ja svoje prvo pikanje... isla sam kod svoje dr😊 jedino sto sam sada dva dana sluzbeno na Pagu tako da cu tu morat neke doktore traziti.. ha ha ha.. nema sanse da si to mogu sama piknuti... i inace se uzasavam igala...
Ja sam inace u Rijeci... i rekli su mi da da si cure to same rade.. ali snaci cu se ja vec nekako... 😊
Ne znam tko je tocno pitao za blovanje, uglavnom ja sam prosli mj bila na prirodnom ivf u i dr mi je dala bolovanje do bete odmah nakon stoperice... inace imam ok posao i objasnila sam im situaciju pa me pustaju bez previse pitanja... samo kazem da cu kasniti.. 😊
A ne znam ni zasto morate same traziti isci.. meni su na tom prirodnom rekli da su tako oplodili st jer su procjenili da ne vjeruju bas spermicima.. upravo tim rijecima... ali se nije prikacila 😕
Sta ne bi oni to oni trebali procjeniti bez trazenja? 😡
SRETNO CURE
Miumau ja sam odabrala Petrovu jer sam već skupila dosta nalaza pa mi se nije dalo sve ih ponavljati na vv budući da tamo traže samo njihove...Bila sam na prvom pregledu u 10.mj i odmah sam dobila termin u 11mj, doktor je bio susretljiv, međutim još nisam pregledana pa se nadam da taj dio dolazi na red sad kad dođem u 11mj ponovno tamo :)
dora kod kojeg si doktora u petrovoj? mene pati bolovanje, pitala sam doktora, on je rekao da nakon transfera obavezno i strogo mirovanje, pitao je gdje radim, kad sam rekla u trgovini na to je rekao pogotovo zbog takvog posla moram na bolovanje. Budući da nismo iz ZG , a morat ću dolaziti svaki drugi dan rekao je da si i za to uzmem bolovanje. Problem je u tome što imam jako čudnu doktoricu i jako je teška za bolovanje, pa se bojim da mi neće izaći u susret. Da li zna netko da li imamo pravo i koliko dugo biti na bolovanju zbog postupka?
Evo curke mene, zavrsila punkcija. Imamo 3js. Jako mi je bolno bilo.. ali najgore proslo. U petak idemo ponovno.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Ana232 meni je moja ginekologica dala bolovanje 21 dan na neku sifu n98 tako nešto možda sam krivo napisala broj...al rekla mi je da mi najviše može 21 dan a za dalje da koristim godišnji il kod svoje Dr opće prakse pa da na leđa otvorim...hvala Bogu uspila sam sredit godišnji pa sam iskombinirala tako. .al mi smo iz Splita išli u postupak u Zg....tu smo bili na 5 postupaka u St pa ništa..evo prvi u Vinogradskoj i uspili smo. Sad sam u 8 tj ....nadam se da će bit sve dobro....
Probaj se dog s ginekologom...
Hej cure..evo prvi put sam na forumu..imam sina 5g.kojeg sam uspjela zanjet prirodno nakon 3 godine cekanja..i evo sad opet cekanje vec 2,5g..😟prosla sam 4 inseminacije koje su bile bezuspjesne..zadnja je bila u 5.mj..idem u Vinogradsku i narucena sam u 12mj za ivf…sad molim Boga da mi menstruacija dode pocetkom 12mj pa da uspije tad bit ivf..jer izmedu Bozica i N.godine ne rade pa mi se ne ceka 1mj..imam nadu da ce uspijet jer mi je biologica rekla na zadnjoj inseminaciji da ce ivf bit sigurno uspijesan posto je muzu spermiogram odlican..eto druzit cemo se..sretno svima😙
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji