Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana232
    25. Listopad 2016. 11:14

juje kako si? Kakva je situacija kod tebe?

• ana232
    25. Listopad 2016. 11:16

ja sam konačno dobila lijekove, sad čekam iduči tjedan i počinjem s bockanjem, ako me vještica ne zezne pa bude kasnila. Rekli su mi da mi je tsh od 0.33 malo prenizak , ali da neće odgađati postupak, samo nek mi smanje terapiju

Zoja31
    25. Listopad 2016. 11:18

Suncokretica jako mi je zao. Ja sam danas bila na prvom uzv 6-ti dc i dr vidi samo 3 folikula 😞😞. Obzirom da su mi ciklusi 37 dana dali je moguce da naraste jos koji??

s0102
    25. Listopad 2016. 11:20

Evo i ja danas krecem s prvim bockanjem...

Cure sta si vi same to radite? 
    Ja mislim da ja to necu moc

Suncokretica
    25. Listopad 2016. 11:51

Hvala vam na riječima podrške, isplakala se, tužna jesam ali idemo dalje. Još ovaj tjedan ću doma malo odmoriti, doći sebi fizički i psihički pa na posao... Nadam se da ćemo imati više sreće drugi put. Definitivno ću predložiti ICSI idući puta kada ću ići na dogovor krajem 11 mj. Ne znam kak ću izdržati do tada jer će me mučiti njezino objašnjenje zašto se nije ništa oplodilo i što ćemo dalje poduzeti i promjeniti...
    Kod mene nikad neće biti puno folikula ni jajnih stanica jer jako sporo reagiram pa se nadam da će pristat na ICSI ili ćemo razmisliti o privatnom. Iako je doktorica rekla da će idući put sigurno bit više jer smo tek pokrenuli jajnike, ali ne želim da mi pola toga (ili ne daj bože opet sve) propadne jer se ne oplodi. Nadam se boljoj reakciji i oplodnji! 

malagarava, kak je prošla punkcija?

tomy28, kako si pila utrogestan ako nije bilo transfera? Ja sam stavljala vaginalno a sad uzimam oralno 3x1 jer su mi tak rekli nakon punkcije. 3x2 bi bile poslije tranfera ali pošto ga nije bilo, ne znam što sada??? 

ana232, sretno s postupkom!!

Zoja31, vjerojatno će ti još koji izrast u međuvremenu. Ako te tješi, meni se na prvom UZV-u uopće nisu vidjeli koliko su bili sitni i meni je duže trebalo da se pojave, ali mi je doktorica i pojačala dozu pa ti možda i pojačaju... Možda samo malo sporije reagiraš.

s0102, ja sam išla na pikanje u Petrovu jer sam primala intramuskularno pa si nisam mogla sama, ali drugi put bi htjela sama ako će ići u trbuh, ne bojim se igle i stvarno mi to nije problem, a natrčim se svaki dan na to i na UZV, po 2 puta dnevno simo tamo... Još kad sam radila pa popodne trčala u Petrovu, umorilo me to sve skupa. Ne znam gdje si u postupku ali uvijek možeš u bolnicu otići sestrama ili tražit nekog drugog da te pikne. Mislim da su neki iz drugih gradova uzimali lijekove pa išli kod sestre svoje doktorice opće prakse na pikanje. Sretno s postupkom!! 

malagarava13
    25. Listopad 2016. 12:24

Suncokretica sutra mi punkcija 
    S0102 prvi put nisam mogla sama MM je to odradio. Sad za 2. put sam dobila Puregon Pen (to koriste dijabeticari) pa sam s tim bez problema sama.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Suncokretica
    25. Listopad 2016. 13:57

malagarava, sori, meni se pomiješali dani otkako sam na bolovanju . Sretno i javi nam rezultat!

Ja i dalje ne znam što s progesteronom? Inače reguliram ciklus sa estrogenom i progesteronom. Moja ginekologica mi ne želi reći što sad nego kaže da mi u Petrovoj moraju dat terapiju. A do svoje doktorice u Petrovoj ne mogu jer nemam njezin kontakt. Samo sam dobila sestre koje kažu da prekinem s Utrogestanom...
    Ok, trebala bi valjda sama prokrvarit nakon nekog vremena?? 

Zoja31
    25. Listopad 2016. 14:04

Suncokretice vjerujem da bi menga trebala stići nakon prekida terapije...  Vidjet ćeš što će ti reći tvoja doktorica ali vjerojatno će drugi puta biti icsi.

25. Listopad 2016. 14:37

Suncokretica jedna cura koja je bila sa mnom na AIH-u isto je isla na ivf i nije se desila oplodnja i onda sljedeci put su rekli isci. Ti inzistiraj na tome. Malo jesu šturi s informacijama u PEtrovoj, a do doktora doći je nemoguće, osim ako se privatno znate. 

Svim curama koje su u postupku sretno!!!!!

Juje
    25. Listopad 2016. 15:37

Jel neko ostao trudan a da nije imao ama baš nikakvih simptoma. Danas mi je 10.dan nakon et i osjećam se zbunjeno.  Nemam ni pms a u petak bi trebala dobit, a i betu vadim u petak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.