Bok cure…
Nova sam ovdje pa cu ukratko. Pokusavamo vec godinu i pol, dok nisam obavila snimanje hsg - propuhivanje jajovoda i ustanovilo se da su mi zacepljeni skroz. 19.1. Narucena sam na sveti duh na dogovor. Sad jel budem isla na inseminaciju ili ivf? S obzirom na moje stanje.usto imam i trombofiliju.od nalaza imam briseve,papa,hormone i spermiogram od m. Zanima me da li se dugo ceka na sami postupak te lijekove?
Cure,sretna vam nova i svima zelim da iduce godine u narucju drzite svoje male andele..sretno
Beta 14d nakon punkcije 26, 16d pala na 20.. od toga je prošlo 3 dana, a mengu još nisam dobila. Nemam niti uobičajenih simptoma kao pred mengu. Dr kaže da ako ne dođe do srijede ponovim betu pa ćemo vidjeti što dalje. Ima neko slično iskustvo, koliko nakon što je beta počela padati mogu očekivat mengu?
imaš na stranici Poliklinike Škvorc popis svih potrebnih pretraga. Moj muž je osim spermiograma morao sa mnom u Petrovu 3 vaditi krv zbog odr.krvne grupe i testiranja na hiv, hepatitis i sl.
Pozdrav curke..suprug treba ponovit spermiogram i mora vadit krv za hepatitis i tome slicno..krvnu grupu te rh faktor..to isto moram i ja...al to vadimo tu kod nas na transfuziji i onda nosimo te nalaze u zg kod dr.a ja sam vec vadila krv 3.dan ciklusa za hormone..nalaze cu znati kad dodem u 2.mj.opet u zg....
Amy27🍀
Pozdrav!!Evo cure da vam se pridružim ovdje...nakon 4 g pokusavanja da ostvarim trudnocu krenuli smo potraziti pomoc...trenutno iza mene su dva postupka,obadva ICSI...danas mi je 11d od transfera i test+...sutra vadim betu..obadva postupka smo radili u Polikliniki Škvorc...
Sortiraj odgovore
Najstariji