Pozdrav cure! Zanima me vaše mišljenje.
Mislite li da je 3 - 4 ciklusa premalo vremena između HSG-a i AIH-a? Tako nam je dr. rekao, ako se ne ostanem trudna u 3 - 4 ciklusa nakon HSG-a, da slijedi AIH.
Naša situacija je sljedeća; njegovi nalazi odlični, ja 2008. operirala endometriozu (laparatomija), nakon toga terapija pilulama, pa malo čajevima. Prije godinu dana mi se vratila cista (25 mm), napravila HSG, iz drugog pokušaja kontrast prošao, dijagnosticiran polip na ušću desnog jajovoda. Iza nas godina dana pokušavanja prirodnim putem.
Sad kad ovo sve pročitam, jučer bi se poslala na AIH, ali nekako samim tim rokovima stvorio nam je pritisak, a i nakon HSG-a bi htjeli malo više vremena da pokušamo prirodno. Ne znam više što da mislim.
pozzzz.......curke drage,samo informativno.....sutra idem vaditi krv 3.dan pod m.pa me zanima kad mi izvade dal moram čekat 2 sata pa opet vade ili kak to ide...vade jedamputa i to je to???? hvala vam!!! :* :* :*
Rundy
Mislim ak se ne varam.....hormoni jajnika...doduše nikad čula...ispravite me ako sam pogriješila...onda je valjda to to..hvala puno medsr!! 😘
Rundy
Sortiraj odgovore
Najstariji