Za dr. Podobnika sam čula dosta lijepih stvari a odnedavno kod njega radi i dr. Alebić. On je dosada bio na Vuk Vrhovcu i meni je osobno super doktor, kod njega smo išli na ivf i evo nas sada još 3 mjeseca i stiže nam naša princeza....
drage moje curke
hvala vam na riječima podreške to mi sada najpotrebnije
martina
...teško mi je bilo odlučiti se za MPO...Bila sam upućena u Petrovu...i nisam bila sigurna baš u ništa...zašto baš u Petrovu, kojem doktoru...S osrednje lošom rezervom j st., lošim spermiogramom, visokim godinama i nekoliko različitih dijagnoza jedne dosadne i odvratne autoimune bolesti nisam gajila prevelike nade u uspjeh. Na prvom pregledu u Petrovoj bolnici kao da se sve promijenilo...taj ginekolog rekao je samo jednu stvar, a to je, da će on učiniti sve da mi pomogne, ali Gospodin je taj u čijim sam rukama...i ja sam znala da je to upravo tako. Muž i ja smo puno molili...rekla sam sebi da pristajem na sve... što god da bude...ako je Božja volja hvala Bogu, a ako ne uspije Bogu hvala...jedino sam tako mogla nastaviti. Ostala sam trudna iz tog prvog pokušaja. Obzirom da nisam smjela primati hormone ušli smo u postupak u prirodnom ciklusu u kojem smo dobili jednu jedinu vrijednu jajnu stanicu. Gin je odlučio da će je oploditi mikroinjekcijom samo jednim najzgodnijim spermijom...i to je bilo to. Da, to je bilo to, jedan na jedan kako ja volim reći. Evo me u 4 mj...ima još puno do kraja. Ležala sam u bolnici na čuvanju trudnoće obzirom na dijagnozu, a sada se bockam sama i mirujem kod kuće...Hvala dragom Bogu...Hvala Petrovoj....divnom ginekologu i super osoblju!!!!
Citajuci ove komentare pomalo se bojim svega sto slijedi a najvise negativnog ishoda...al ne zelim izgubiti nadu i vjeru da cemo i mi jednog dana zagrlit svog andela i cut one divne rijeci "mama i tata"!zivim za to!
Amy27🍀
Pozdrav, ljudi!! Svasta sam procitala ovdje.. Mi smo na pocetku, imamo sve nalaze, sljedeci tjedan imamo dogovoren pregled kod dr.Škvorca u Samoboru?! Jel ima tko iskustava s njihovom poliklinikom? Jos kad bi dobili produljenje ugovora s Hzzo-om..
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji