Ja sam mogla i kući ( mi smo sami kupovali ljekove) kad sam išla na posao išla sam kod dr a vikendom smo to doma obavili to su inekcije koje idu pod kozu pa to nije problem davati kući
Želim ti puno sreće i držim fige da sve bude ok
A kad te uhvati nervoza ima nas s kojima uvijek možeš popričati o tome
Amy,vidim da si jako napeta..nemoj!lprobaj se skontrololirati,osmijeh na lice i hrabro naprijed.nervoza ti samo skodi.i u svakodnevnom funkcioniranju,a i tijelu koje mora biti spremno nositi novi zivot..sad cu malo mozda pretjerati,ali ni spolni odnos neces imati u grcu,napeta...nekako si probaj posloziti u glavi da je to samo korak k cilju,a to je beba.ti to mozes,hoces i budes
Znam kroz sto prolazis jer sam ja kroz to prosla i nisam osim muza mogla drugdje naci podrsku.doduse ja sam svima direktno u glavu.kad su me pitali rekla sam da cemo na umjetnu oplodnju..vecina ih je zasutjela ko zalivena.makni od sebe ljude koji te trenutno sputavaju da se opustis i hrabro naprijed..druge godine ces razmisljat kako naci vremena da se istusiras,kakvu kasicu sloziti bebi,molit boga da odspavas 2 sata u komadu...i bit ces sretna ko nikad u zivotu
Bok cure, nakon dulje vremena sam ponovo na forumu... Molim vas za iskustva kakve ste simptome imale nakon transfera. Danas mi je 5 dan nakon transfera koji je napravljen 2d nakon aspiracije, a nemam nikakvih simptoma. Jedino nemam potrebu za kavom zadnjih par dana, a inače ne funkcioniram bez kave. Betu vadim tek 29.12....još 7 dana isčekivanja što će biti..
Sortiraj odgovore
Najstariji