Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rundy
    05. Siječanj 2015. 19:37

drage moje....evo danas bila ko svog ginekologa sa svim nalazima,i od supruga...i svi nalazi su uredni...sad samo još da obavim idući tjedan vađenje krvi 3.dan pod menstruacijom i mamo sve nalaze i krećemo kod doktorice u zg.  e meni bi sad samo trebala informacija,ako mi taj 3.dan m. bude sbuota-nedjelja??????  propalo mi vađenje krvi ili????  hvala!! 

Amy25
    05. Siječanj 2015. 21:19

Rundy,mislim da mozes izmedu 3-5 dana menstr. Ici vaditi krv..barem su meni tako rekli na klinici a i pisalo mi na papiru…na VV rade i subotom tako da se i onda moze to rjesit…. 

Amy27🍀

Rundy

rundy
    05. Siječanj 2015. 21:22

u petrovu

Rundy

Majaa32
    07. Siječanj 2015. 20:42

pozz cure.da se javim i ja..mi cekamo postupak ivf sad krajem mjeseca..u Splitu smo kod dr.Budimira...

martina16
    08. Siječanj 2015. 12:30

Bok curke!
    Povijest moje borbe sa neplodnošću traje već više od 3 godine.
    Već smo 3 puta bili na mpo u Vuk Vrhovcu,ali neuspješno,
    loši su mi hormoni,imam malu rezervu jajnih stanica i to me psihički ubija.
    Ja bi sada napravila malu pauzu,zadnji put sam bila u 10.mjesecu prošle godine,
    suprug nije za to.
    On bi išao u Austriju privatno,pa ne znam jel ima koja
    iskustva sa Austrijom ili mi možete preporučiti neku Hrvatsku privatnu kliniku.

očajana 

medsr
    08. Siječanj 2015. 21:59

martina

Bok curke!
    suprug nije za to.

očajana 

Ej..vele za dr.lucingera da je jedan od najboljih,dr.simunic isto ima privatnu polikliniku..za njega ne znam kakav je osim sto sam cula da zna biti ostar na jeziku..mi uspjeli u poliklinici skvorc u samoboru...i mi dok smo kretali sam gledala poliklinike vani,ali nisam nasla nist specijalno bolje.cure cesto idu na ivf u prag kod kojih je potrebna donacija.nemoj odmah tako.odi po drugo pa ako je potrebno i trece misljenje i onda odluci.mozda postoji jos neki razlog zasto ivf ne uspijeva..nedaj se...sretno

emiro
    09. Siječanj 2015. 09:58

@martina i ja sam ti bila na 3 ivf-a ali u petrovoj...i moja rezerva jajnih stanica je lošija, i hormoni isto uz to imam trombofiliju(poremećaj zgrušavanja krvi) ali unatoč svemu ne odustajem nikad....sad sam na pauzi od ljeta do proljeća, tako da ću za koji mjesec u nove pobjede nema druge...biće sve ok kad tad! samo pozitivno i puno strpljenja skupi!

MalaMia
    15. Siječanj 2015. 19:21

martina

Bok curke!
    suprug nije za to.

očajana 

Draga Martina

ja sam isla kod Dr. Lucingera i preporucam ga u svakom pogledu, ja sam ostala trudna već u prvom postupku moji prijatelji također su se 3 godine mučili po raznim bolnicama i nisu uspijevali onda su se odlučili za dr Lucingera i nakon 3 mjeseca su ostali trudni  sada imaju sinčića od 4 godine 

ifv-Nora
    22. Siječanj 2015. 17:04

Klinika ifv,profesor Šimunić

martina

Majaa32
    08. Siječanj 2015. 16:18

Ja ti znam ovde u nas samo za dr.Poljaka.on radi privatno i super je.Mozes uguglat poliklinika Cito

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI