drage moje....evo danas bila ko svog ginekologa sa svim nalazima,i od supruga...i svi nalazi su uredni...sad samo još da obavim idući tjedan vađenje krvi 3.dan pod menstruacijom i mamo sve nalaze i krećemo kod doktorice u zg. e meni bi sad samo trebala informacija,ako mi taj 3.dan m. bude sbuota-nedjelja?????? propalo mi vađenje krvi ili???? hvala!!
Rundy,mislim da mozes izmedu 3-5 dana menstr. Ici vaditi krv..barem su meni tako rekli na klinici a i pisalo mi na papiru…na VV rade i subotom tako da se i onda moze to rjesit….
Amy27🍀
Rundy
pozz cure.da se javim i ja..mi cekamo postupak ivf sad krajem mjeseca..u Splitu smo kod dr.Budimira...
Bok curke!
Povijest moje borbe sa neplodnošću traje već više od 3 godine.
Već smo 3 puta bili na mpo u Vuk Vrhovcu,ali neuspješno,
loši su mi hormoni,imam malu rezervu jajnih stanica i to me psihički ubija.
Ja bi sada napravila malu pauzu,zadnji put sam bila u 10.mjesecu prošle godine,
suprug nije za to.
On bi išao u Austriju privatno,pa ne znam jel ima koja
iskustva sa Austrijom ili mi možete preporučiti neku Hrvatsku privatnu kliniku.
očajana
Bok curke!
suprug nije za to.
očajana
Ej..vele za dr.lucingera da je jedan od najboljih,dr.simunic isto ima privatnu polikliniku..za njega ne znam kakav je osim sto sam cula da zna biti ostar na jeziku..mi uspjeli u poliklinici skvorc u samoboru...i mi dok smo kretali sam gledala poliklinike vani,ali nisam nasla nist specijalno bolje.cure cesto idu na ivf u prag kod kojih je potrebna donacija.nemoj odmah tako.odi po drugo pa ako je potrebno i trece misljenje i onda odluci.mozda postoji jos neki razlog zasto ivf ne uspijeva..nedaj se...sretno
@martina i ja sam ti bila na 3 ivf-a ali u petrovoj...i moja rezerva jajnih stanica je lošija, i hormoni isto uz to imam trombofiliju(poremećaj zgrušavanja krvi) ali unatoč svemu ne odustajem nikad....sad sam na pauzi od ljeta do proljeća, tako da ću za koji mjesec u nove pobjede nema druge...biće sve ok kad tad! samo pozitivno i puno strpljenja skupi!
Bok curke!
suprug nije za to.
očajana
Draga Martina
ja sam isla kod Dr. Lucingera i preporucam ga u svakom pogledu, ja sam ostala trudna već u prvom postupku moji prijatelji također su se 3 godine mučili po raznim bolnicama i nisu uspijevali onda su se odlučili za dr Lucingera i nakon 3 mjeseca su ostali trudni sada imaju sinčića od 4 godine

martina
Ja ti znam ovde u nas samo za dr.Poljaka.on radi privatno i super je.Mozes uguglat poliklinika Cito
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji