Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rundy
    05. Siječanj 2015. 19:37

drage moje....evo danas bila ko svog ginekologa sa svim nalazima,i od supruga...i svi nalazi su uredni...sad samo još da obavim idući tjedan vađenje krvi 3.dan pod menstruacijom i mamo sve nalaze i krećemo kod doktorice u zg.  e meni bi sad samo trebala informacija,ako mi taj 3.dan m. bude sbuota-nedjelja??????  propalo mi vađenje krvi ili????  hvala!! 

Rundy

rundy
    05. Siječanj 2015. 21:22

u petrovu

Rundy

Majaa32
    07. Siječanj 2015. 20:42

pozz cure.da se javim i ja..mi cekamo postupak ivf sad krajem mjeseca..u Splitu smo kod dr.Budimira...

martina16
    08. Siječanj 2015. 12:30

Bok curke!
    Povijest moje borbe sa neplodnošću traje već više od 3 godine.
    Već smo 3 puta bili na mpo u Vuk Vrhovcu,ali neuspješno,
    loši su mi hormoni,imam malu rezervu jajnih stanica i to me psihički ubija.
    Ja bi sada napravila malu pauzu,zadnji put sam bila u 10.mjesecu prošle godine,
    suprug nije za to.
    On bi išao u Austriju privatno,pa ne znam jel ima koja
    iskustva sa Austrijom ili mi možete preporučiti neku Hrvatsku privatnu kliniku.

očajana 

martina

Majaa32
    08. Siječanj 2015. 16:18

Ja ti znam ovde u nas samo za dr.Poljaka.on radi privatno i super je.Mozes uguglat poliklinika Cito

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.