Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninna3
    16. Studeni 2014. 08:06

Mi smo po drugi put išli na inseminaciju i nažalost opet nije uspjelo. 
    Ne znam da li da još koji put idemo na inseminaciju ili da odmah odemo na umjetnu. Ima li tko kakvih informacija koliko puta se preporuča inseminacija prije nego se odluči na umjetnu? Imam neki osjećaj da je inseminacija gubljenje vremena... 

Amy25
    09. Prosinac 2014. 16:32

Pozdrav draga Rundy! Evo mi krecemo opet za zg...ovaj put ja na vadenje krvi za hormone na treci dan ciklusa a suprug spermiogram..brisevi si mi ok,dok papa pokazuje neku upalu.no moj ginek.mi odmah prepisao terapiju Medazolom i nadam se da ce ta bestija nestat.. :) ajde javljajte novosti...bar da imamo s nekim djelit svoja iskustva i osjecaje... pozdrav ;)

Amy27🍀

Mare121
    10. Prosinac 2014. 18:37

Pozdrav svima.... Čitam vaša iskustva i želim Vam svima dati veliku podršku jer sam i sama prošla kroz sve to. Ukratko, išla sam na VV kod dr. Alebića (žao mi je što je otišao za njega samo riječi hvale).
    Nakon 3 neuspješne inseminacije i jednog IVF-a, iz drugog pokušaja napokon pozitivan rezultat i evo nas sada očekujemo malenu srečicu koja nam stiže u četvrtom mjesecu Znam da vam je teško i da je to velika igra živaca, nije lako ali jedan je cilj...... Cure sretno i želim Vam svima što prije ovakvo veselje kada osjetite da maleno biće raste u vama.

rundy
    10. Prosinac 2014. 20:02

evo mi u Petrovu bolnicu,sutra ide suprug za spermiogram ja u 1.mj.na vađenje krvi pod menstruacijom,i onda sa tim svim nalazima idemo k doktorici,pa ćemo vidjeti šta će nam reči.....sad moram biti samo hladne glave do 1.mj.ubija me to čekanje!!!  Mare,jaoooooooo,baš krasno,znači vi ljepo već rastete!!!?   :)  :)  da baš kak kažete VELIKA IGRA ŽIVACA!!  ali sve ćemo mi to izdržati,jake smo,i sve za to maleno prekrasno biće!!!!   :*  :*  :* 

Rundy

Mare121
    10. Prosinac 2014. 20:17

Nadam se da ćete i vi uskoro uživati u čarima trudnoće jer stvarno je predivan osjećaj
    Držim fige da bude čim prije, držite se.....

rundy
    10. Prosinac 2014. 20:41

mare a koliko dugo vremenski vam je trebalo da ostanete trudna?

Rundy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.