Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sigmabh
    14. Listopad 2016. 09:32

Majo, ja sam imala prije godinu ipol pozitivnu betu, ali koja je blago rasla i ispostavila se biohemijska trudnoca, sada su bete nize ali pravilno su se duplale ..i ako Bog da ...danas da vidim svoju mrvicu...poslje 13 godina cekanja...

13-ta godina sretni u braku

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
    22.07.2013 - pocetak bockanja

04.11.2013 - Beta 1:(

2. ICSI Bahceci-Sarajevo

26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem

3. 17.11.2015 - Beta 0,1

4. 30.09.2016 Beta pozitivna
    07.11.2016 Spontani

• Maajaa32
    14. Listopad 2016. 10:33

Dat će Bog....:)..kad si danas naručena?

id20
    14. Listopad 2016. 10:46

Curke, ja Vas čitam, ali nešto mi se događa, ne mogu komentirati s mobitela, a nikako da sjednem na računalo..
    Sigma, čekamo tvoj uzv, vjerujem da će sve biti u redu..
    malenaa, smeđarenje može biti ostatak krvi od implantacije, i ne moa značiti ništa loše.. doktori kažu dok nema svježe krvi nema problema, iako bi ja jako voljela da ti odeš na uzv, predugo je to, ali ako ne možeš, probaj se što više smiriti, zbog svoje male mrvice koju moraš čuvati..
    Juje, super rezultat.. nadam se da će biti uspješno..
    dejzolina, dobrodošla!! kakav je AMH? i ja sam mršava, nemam pojačanu dlakavost, a imam jaki pcos, ali od nedavno, od prije par godina..na klomifen ni ja nisam reagirala, na gonal i puregon jesam, dobivala sam puno js, ne baš super kvalitete, ali bi uvijek izašli s 3 blastice, s tim da je kod nas i spermiogram loš.. ja sam primala 125 UI, ili 100.. mislim da je rano još za tu soluciju, ali u jednu ruku je dobro da ti je rekao pa da se možeš i na to pripremati..
    maja, rano je za otkucaje, budu na sljedećem uzv! :)
    i cure, mpo doktori nam tjedne i dane najčešće računaju po danu ovulacije, jer se kod nas to zna, osim kad je inseminacija, inače se računa po danu zadnje menstruacije.. ispričavam se ako sam nekoga izostavila, nije namjerno, svima želim svu sreću svijeta i što prije i bezbolnije dođete do svoga cilja.. :*

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• Maajaa32
    14. Listopad 2016. 17:20

Sigmabh jesi bila?

Suncokretica
    14. Listopad 2016. 20:24

Sigmabh, sretno i javi nam kako je prošlo!

Juje, sretno s transferom i držimo fige da se prime!! 

maalena88, razmišljaj pozitivno i opusti se. Mazi bušu i svoju mrvicu, bit će to se super! 

Evo na folikulometriji kod mene je stanje ajmo reći malo bolje. Folikuli napokon rastu kako treba ali samo 2 na desnom jajniku. Onaj treći na lijevom je premali pa se doktorica usredotočila na ta 2 postojeća i molimo se da će lijepo narasti i oploditi se. A možda nam se još koje čudo pojavi u međuvremenu . Bitno da ova 2 postojeća rastu! Kod mene sve ide polako i sporo jer sam dugo imala anovulatorne cikluse pa doktorica kaže da je normalno da ih nema puno za prvu stimulaciju. Ako sada ne upali, kaže da će ih idući puta biti puno više, jajnici se ulijenili pa ih je sad teško skroz pokrenuti... 
    Endometrij napokon počeo rasti kako treba, sad je oko 6 mm pa se nadam da će se još lijepo podebljati do punkcije i povratka. Ako ne budemo ga zadebljali estrofemom. Doktorica i ja zadovoljni u odnosu na početno stanje gdje nije bilo ni folikula ni endometrija...
    Još nastavljam sa menopurom, sad su mi uveli i cetrotide. I nadamo se lijepo rastu endometrija i folikula do UZV u nedjelju 

dn
    14. Listopad 2016. 20:48

Evo imamo 4 smrzilca 
    Cekamo 12 mjesec pa mozda djed bozicnjak nesto i ubaci kroz dimnjak 

Sigmabh
    15. Listopad 2016. 09:36

Juje mila sRETNO na ET...bili smo na UZ, hvala Bogu sve je ok, vidi se gestacijska drugi UZ za 15 dana...hvala mile moje sto ste uz mene...

13-ta godina sretni u braku

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
    22.07.2013 - pocetak bockanja

04.11.2013 - Beta 1:(

2. ICSI Bahceci-Sarajevo

26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem

3. 17.11.2015 - Beta 0,1

4. 30.09.2016 Beta pozitivna
    07.11.2016 Spontani

• Maajaa32
    15. Listopad 2016. 11:21

Sigmabh super baš mi je drago....
    Juje Jel transfer prosao?
    Dn super...:)

• tomy28
    15. Listopad 2016. 13:18

Cure znate li dali se na Svetom Duhu dobije puna anestezija kod punkcije?Te kakva su vaša iskustva od tamo i koliko se dugo ceka na inekcije.....mi smo bili u Os pa bi sad za Zg dok se malo oporavim...Hvala
    Sretno svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.