Ja danas na drugom uzv imamo 4 velika folikula večeras u 9 štoperica i u srijedu punkcija
Juje, sretno s postupkom i prijenosom, primit će se sigurno barem 1!
Trudnice naše, uživajte, mazite trbuščiće i ne nervirajte se previše
Ja sam slabo reagirala na stimulaciju. Folikuli su još premaleni a danas je 8dc, a endometrij pretanak. Povećala mi je dozu na 4 menopura dnevno. Zasad kaže da nam endometrij nije frka, lako se podeblja, embriji zamrznu pa se vrate kad se podeblja. A folikuli rastu očito jako sporo... Očekivala je brži odgovor s obzirom na dozu od 3 menopura. Al eto kod mene treba očito dosta jaka stimulacija jer su mi svi hormoni prenisko. Bitno da ja to sve dobro podnosim... Vidjet ćemo za 2 dana kakva će biti reakcija na veću dozu menopura. Držite fige da počnu rasti i da ih ima više
Suncokretice bit će to ok, samo da ti pogode pravu dozu za tebe! Super da dobro to podnosis! Držim fige da uspije iz prve!
Juje sretno s postupkom!
Trudnice želim vam uspješan uzv i što manje stresa!
sretno trudilicama i bockalicama da dobiju sto vec broj embrija,..i onda pozitivnu betu..
Majo..sretno mila danas...
13-ta godina sretni u braku
1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013 - pocetak bockanja
04.11.2013 - Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem
3. 17.11.2015 - Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
07.11.2016 Spontani
Pozdrav drage moje!
Čitam vas već neko vrijeme, a sad sam odlučila podijeliti s vama našu priču..
Saznala sam da imam PCO sa 15 godina kad sam laparaskopski skidala cistu na jajniku, godinama nakon toga sam uzimala kontracepcijske pilule, kako bi izbjegla ponovo stvaranje cisti i kako bi se regulirali hormoni i ciklusi.
Doktor je uvijek napominjao da nisam "teži" slučaj, jer fizički ne odgovaram ženama koje se bore s PCO, mršava sam, nisam pojačano dlakava itd.. Kad smo prije godinu dana krenuli u borbu za bebicu, rekao mi je da mi treba blaga stimulacija, idemo na TO i da sam trudna do kraja godine.
Međutim, na blagu stimulaciju nisam reagirala, probali smo nekoliko ciklusa sa klomifenima, letrilan, kombinaciju i ništa ( osim koje ciste). Cijelo vrijeme uzimam Siofor zbog IR. Nakon toga doktor predlaže manje doze Gonala da vidi kako ću reagirati, boji se hiperstimulacije.
Krenuli smo sa 37,5 UI, završili smo sa 75 UI, ništa se nije pomaknulo. Jedan folikul je narastao na 8 mm i ne mrda milimetra .. Jučer mi je doktor rekao da on odavno nije imao ovakav slučaj i da nam ostaje probati idući ciklus sa jakom stimulacijom Gonalima. Ako to ne upali da bi trebala razmišljati o doniranoj jajnoj stanici jer su mi očito "receptori hipofize rezistentni na FSH". ŠOK!
Po svemu što sam dosad pročitala, ja ne bi trebala biti low responder, jer mi je FSH nizak, a LH visok. Upravo iz ovog razloga doktor smatra da mi ne bi pomogla stimulacija menopurima..
Nemojte zamjeriti ako sam nešto krivo napisala, u neke stvari se dobro ne razumijem, a ne mogu još ni sabrati misli.
Ima li netko tko je prošao nešto slično? Ne znam uopće odakle da krenem
juje držim fige da sve prođe dobro. drži nam se.
Suncokretica vjerujem da si zabrinuta i nervozna, ali bit će sve ok. Koliko čitam rijetke su sretnice kojima postupak uspije iz prve. Doktori vjerovatno imaju nekoliko kombinacija lijekova koje propisuju a oni ne odgovaraju svima. Sad samo moraju naći koji je najbolji za tebe. Znam da zvuči kao igranje i isprobavanje, ali to je nažalost tako. Kod koje doktorice si ti u Petrovoj? Ja sam kod prof. Kasuma i za sada mi se čini uredu..
Dejzolina dobro došla. ja nemam iskustva sa stanjem kao što je tvoje. Ako koja cura ima,vjerujem da će ti odgovoriti. A koliki ti je FSH?
Sortiraj odgovore
Najstariji