Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maajaa32
    03. Listopad 2016. 21:27

Suncokretica....ja sam isto krenula s 3 menopura pa su mi smanjili nakon par dana na 2...stimulacija je bila do 14 dana ...al nije svakom isto....od nuspojava sam imala samo napuhan trbuh..ništa drugo

Juje
    03. Listopad 2016. 21:34

Dali je neko bio na puregonu u penu  i decapeptilu ako je molim vas iskustva

s0102
    03. Listopad 2016. 21:47

Kookoo evo ja i MM smo u Ri..nekako mi se cini da sve to ide brzo.. ali evo i nama proletila godina dana od prvih razgovora u bolnici.... ja sam radila HSG na zalost nije mi ostao u lijepom sjecanju... ali mislim da sam se ja tamo bas prepala pa mi je slabo doslo 😆 😅 ali sve to prode...
    Kod nas je nalaz spermiograma gotov istog dana..

Slijedeci mjesec idemo u prvi stimulirani postupak... tako da sada pratim sto pisete.. i kako to sve ide...

dn
    04. Listopad 2016. 04:22

Hej curke,
    Trebam iskustvo poslije punkcije jajnih stanica, kako ste se osjecale?
    Ja bih trebala ici u cetvrtak ili petak, to cu danas saznati. stimulativni je ciklus i bit ce ih oko 10-ak za van, punkcija je pod anestezijom. Neznam sta me ocekuje kad anestezija popusti. Pa molim nekoga tko je imao iskustva ili nesto vise zna da mi kaze. 
    Sretno svima!!

• Mimi1010
    04. Listopad 2016. 08:40

Evo mene.Bila sam jucer na punkciji. Kaj se tice anestezije sve ok nista ne osjecas lijepo te uspavaju.Kad se probudis to ti je individualno kako koga boli.Nekog jace nekog slabije,a vjerujem da se sve izdrzi samo zbog zadanog cilja koji je pred nama.Mene bolilo kad sam sjela eto i onak znao kao grc uhvatit i sad malo al onako iza di zavrsava trtica skroz nisko, pri "guzi". Treba odmarat..

id20
    04. Listopad 2016. 09:32

Majaa, odlicna beta! Sad hrabro i strpljivo dalje do prvog uzv!
    MajaLena,da cujemo tvoju divnu betu..
    kokoolo, doktorima je svejedno, morate se izboriti za sebe, to su lijepe godine, moze biti samo da je malo losiji spermio i jednostavno se nije sve poklopilo.. uzmi uputnicu i put bolnice koju si odabrala.. o VV-u ne znam nista, evo vec si dobila savjet i za doktora, naruci se doktoru sto prije i odi na konzultacije kod njega i ponesi muzev spermiogram, on ce ga ocitati i reci vam kakvo je stanje..
    maleena, nemoj se sekirati, dogadaju ti se promjene u tijelu zbog trudnoce, i sve ce biti drukcije, no stres i panika su ti nesto najgore sto mozes napraviti sebi i bebi.. ako imas mogucnosti odi negdje privatno na uzv da se smiris, ako ne probaj se sto vise smiriti.. 
    Juje, ja sam koristila puregon pen, puregon mi je za razliku od gonala bila puno bolja stimulacija! A pen za koristiti je puno laksi!
    dn, ja uvijek idem na anesteziju kad imam punkciju jer imam puno folikula, dva sata poslije odlezim, i polako se ustanem, prvi i drugi puta mi je bilo super, samo se ustala i otisla, sad treci puta mi se malo vrtilo u glavi pa sam polako, uzela nalaze, suprug je uvijek sa mnom, i odmah otisla jesti i popiti kavu, odmah sam dosla k sebi! Ne brini bit ce super, sestre ce biti uz tebe i pitaj ih sto god ti nije jasno! I mene je boljelo jako malo, toliko da nisam nikada nijednu tabletu za bolove popila! Sretno i javi nam se..
    Mimi, i kako je proslo, koliko js, kako tece oplodnja?

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• maalena88
    04. Listopad 2016. 12:08

Napokon sam dobila vrijeme za ultrazvuk 21.10 jojjjj jedva cekam i nadam se da ce sve bit ok. Nadam se da je ova mrvica jaka na oca i da ce se borit da ostane 

• maalena88
    04. Listopad 2016. 12:12

id 20 vjeruj da bi rado otisla privatno da mogu al nemoze jer oni suradjuju sa bolnicom i nezele da rade tako rano pregled. A ove neke sto sam nasla su udaljeni po 2-3sata voznje u jednom pravcu pa nezelim da se mucim toliko

dn
    04. Listopad 2016. 15:34

hvala vam puno 
    koliko ste imale folikula i koje su bile velicine kad ste isle na punkciju??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.