Izvađeno 16 jajnih stanica, od toga danas saznala da je 12 kvalitetnih i svih 12 se oplodilo. Sutra opet zvati da vidimo stanje embrija i dog.za transfer.
Eto danas odmaram, družim se s macama, tv, kamin, čaj ...
Oj izvinite znam da sam dosadna al sta cu sve sam procitala al opet nista neznam. Oko 3 sata danas mi se na wc papiru pojavila blijeda krv a na dnevnom malo smedjkasto sa utricima,krsta me uzasno bole a cice ispuhale.
Samo ako dobijem pravo krvarenje i jake bolove mogu ic u hitnu a ja ludim. Jel neko slicno prolazio a da je sve na kraju bilo ok. Usput zaboravila sam rec da imam i cistu na jajniku, neznam kakva je samo su mi rekli da je imam
Evo ja sam se vratila s prvog pikanja Menopurom i sve prošlo začas . Sad tek počinjem osjećati jajnike kako rade i lagano bole. Inače sam napuhana za vrijeme menge, čini mi se da ću sada biti još više... Al sve za cilj
Je li koja od vas dobivala intramuskularne injekcije?
Mimi svaka čast Sad se opusti i pripremi za transfer, nadam se da će ti se što prije primiti
Hvala vam curke. I ja svima držim fige i sebi naravno. Eto zvala malo prije. Imamo 9 embrijića, za sad sve super (tako rekao embriolog). Nazvat u petak pa dogovor za transfer. Znači ići će blastociste. Kaj onda u subotu svakako transfer, jel da? Ili postoji šansa da bi i u petak mogli vraćat?
Mimi1010..mislim da će ti bit 5 dan od punkcije ako su blastice...
Cure moja beta danas 2697...,naručena na Uzv u Zg 12.10..uh jedva cekam
Sortiraj odgovore
Najstariji