Cure.... sretno svima... pratim vas.. ja krecem sa prvim stimuliranim u 11 mj.. tako da cu sigurno onda imati puuuno pitanja....
Sigmabh uzivaj u trudnoci😊
Suncokretice ne znam što će biti s tim nalazima, čini mi se kao da ih neću niti trebati, ne znam da li je to normalno. Idemo na ivf zbog muzevog spermiograma, ali i ja imam blago povisen tsh i neredovite ovulacije...
Na koliko si pregleda bila kod svoje doktorice prije početka postupka?
DoraAR, bila sam oko 2 puta prije postupka, prvi put i kad sam donijela nalaze. Zadnji put sam samo išla na dogovor i da mi objasne sve za lijekove. Vjerujem da će te pregledati prije postupka. A probaj drugi put pitati dal treba pregled i još koji nalaz...
Danas sam bila na UZV-u i doktor koji je bio dežuran mi nije ništa rekao meni, gledao je u ekran i pričao nešto kratko sa sestrom koja mi je na kraju rekla samo da nastavljamo s terapijom od 3 menopura pa da se javim na UZV u pon kod svoje doktorice. Jel moguće da 6-ti dan ciklusa još ništa ne vidi ili je on jednostavno bio nerazgovorljiv? Pretpostavljam da bi mi on pojačao terapiju da nešto ne reagira, iako nije moj doktor?
Ja sam se u tom trenu zapričala s sestrom oko dokumentacije i jednostavno mi je nekako promaklo to sve pitati. Još mi traje menga i rekao je da se još ljušti. Čini mi se da je endometrij pretanak. Sad me muči da možda ne reagiram na stimulaciju i koma sam trenutno i krivim se što nisam ništa ispitala
Ajme cure nemogu spavati....danas su mi nestali svi simptomi trudnoće i propadanja i osjetljivost grudi....
Molim vas utjestite me i recite da je to normalno. Cili dan čitam po forumima i svasta piše ..poludit cuuuuu
Ja sam jucer imala tako neka probadanja u stomaku i proliv..UZ je u petak...Majo koja si sedmica ti?
13-ta godina sretni u braku
1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013 - pocetak bockanja
04.11.2013 - Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem
3. 17.11.2015 - Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
07.11.2016 Spontani
Danas 5+4....pripala sam se skroz jer su mi se sise ispuhale totalno odjednom.....poludit cu
Ja i dalje imam neki cudan osjecaj u stomaku...na poslu sam sjedim..posetam..kad ce taj petak ...kako ti racunas sedmice..jesi bila na UZ..?
13-ta godina sretni u braku
1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013 - pocetak bockanja
04.11.2013 - Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem
3. 17.11.2015 - Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
07.11.2016 Spontani
Uzv mi je u srijedu...nadam se da će sve bit ok..moja ginekologica mi je izračunala da sam u 5 tjednu sad nemam pojma kako..
Sortiraj odgovore
Najstariji