I ja sam nova ovdje.. Tina probat cu danas pronaci privatne poruke,pa ti javim ,ako sam nasla gdje su :D Imam jos neka pitanja :D
Mare9999
I ja sam nova ovdje.. Tina probat cu danas pronaci privatne poruke,pa ti javim ,ako sam nasla gdje su :D Imam jos neka pitanja :D
Moze,slobodno se javi🙂
Moze,slobodno se javi🙂
Moze,slobodno se javi🙂
Tina ja ne mogu pronaci privatne poruke.jesi se ti snasla ovdje?
Mare9999
Pozdrav svima! Imam zakazanu (prvu) inseminaciju za ponedjeljak u poliklinici Ivf. Šanse su male, nada je tu! Ima netko da je friško u tome? Ili netko tko ima iskustva sa navedenom poliklinikom? Vodi me dr. Maričić koji se čini jako profesionalan i drag. Inače nemamo dijagnozu, imam samo godine, točnije ja 37. a mm 33.
Moze,slobodno se javi🙂
Tina ja ne mogu pronaci privatne poruke.jesi se ti snasla ovdje?
Nisam se ni ja snasla🙁. Ne mogu nac
Pisite na temu potpomognuta vol 3..ovo je stari poat svi smo tamo aktivni...
Cure ćao pogubila sam sve od sinoć temu nemogu ju naći i osobu koja me pitala za neki savjet ivf.
Azospermia
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji