Cure pozdrav…imam pitanje…dragi i ja idemo na MPO - ginekolog me prvo stavio 21 dan na kontracepcijske pilule i onda kad dođe menga idem na injekciju Elonve i ostale hormone…da li znate zašto me stavio prije na kontracepcijske pilule? Svi hormonski nalazi su imače uredni, štitnjača uredna, sve u redu…hvala unaprijed na odgovorima. pozz
Cure pozdrav…imam pitanje…dragi i ja idemo na MPO - ginekolog me prvo stavio 21 dan na kontracepcijske pilule i onda kad dođe menga idem na injekciju Elonve i ostale hormone…da li znate zašto me stavio prije na kontracepcijske pilule? Svi hormonski nalazi su imače uredni, štitnjača uredna, sve u redu…hvala unaprijed na odgovorima. pozz
I kod mene je sve uredno i Takodjer sam jednom Isla na kontracepciju prije postupka.. Kad sam pitala za sto odgovor je bio da se 'smire' jajnici i dobivaju samo zadane hormone🙄🙄🤣
A1ANA mojoj kolegici gin dala kontracepcije da pije 3 mj.,rekla je da ce poslje toga ostati trudna .3 god pokusavaju,i ostala je trudna poslje kao joj je ginekologinja rekla.Da cure koje piju god imaju drugacije razvijene jajnike,nisam bas shvatila 🙃🙃🙃
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
'smire jajnici' - da ne bi došlo do hiperstimulacije?
Ne nego u smislu da ne proizvode hormone svoje vec zadane, da ne dodje Npr. Do ciste prije postupka.. Da mnoge zatrudne tako kad se jajnici stave prvo u fazu mirovanja pa se onda filaju hormonima.. Eto tako je meni objasnila doktorica jer sam i ja ostala zbunjena, no meni je to probala jer vise nisu znali Sta bi ha sam prije tog imala dosta stimuliranih...
'smire jajnici' - da ne bi došlo do hiperstimulacije?Ne nego u smislu da ne proizvode hormone svoje vec zadane, da ne dodje Npr. Do ciste prije postupka.. Da mnoge zatrudne tako kad se jajnici stave prvo u fazu mirovanja pa se onda filaju hormonima.. Eto tako je meni objasnila doktorica jer sam i ja ostala zbunjena, no meni je to probala jer vise nisu znali Sta bi ha sam prije tog imala dosta stimuliranih…
U hiperstimulaciju se ulazi od hormona koje dobivamo nakon menge...
Dakle.. Prvo ih smirimo pa ih bombardiramo🙄😂
Isabelagregorijan dobrodosla i zao mi za tvoja losa iskustva. Pomalo dijelo sudbinu pa eto mogu samo rec sretno, jer ni sebi ne znam pomoc - spontani + 4 neuspjela transfera. Isto jako puno nalaza odradili al nista znacajno nadjeno. Heparin jos nisu mi nikad ukljucili pa ti to ne znam reci iskustvo. Dal si radila sve one imuno pretrage, histerpskopiju, isl.?
Ninna aaaa jooj kako mi ja zao da je negativan. Jos nada postoji dok ne dobis nalaz bete. Ti imas jos smrzlica ili je ovo bio zadnji fet?
Hvala na dobrodoslici 😁 histeroskopiju nisam radila, al ne znaw koliko je to potrebno u móm slucaju? Imunoloske pretrage, kariogrami, trombofilije, nk tijela, ma sve je ok osim tog mthfr-a koji je heterozigot. Nalazi su mi tip top, a to me jos dodatno iritira. I sad opet u postupak a umirem od straha radi tih kiretaza, ne zelim opet pro5ziti isto.Histeroskopiju bih svakako predložila napraviti pogotovo nakon spontanih…
Hiateroskopom se snima unutrašnjost maternice koja se ultrazvuk om ne tako detaljno ne vidi…Vidis, a nitko mi to nije predlozio! Sad krecem opet puna nade pa cemo vidjet, imam 13 folikula od 13 mm do 16, stoperica nedjelja i utrorak punkcija, pa eto, vidjet cemo
Sretno.. Imas dosta folikulu vjerojatno ce bit i smrzlica.. Histeroskopiju stignes obaviti i izmedju transfera ako ti ne daj Boze bude zatrebalo...
Sortiraj odgovore
Najstariji