Hani da prvi postupak🙄,sve mi je to novo i nepoznanica.Jer ima djete prirodnom trudnocom,eto sad vise nemogu imati prirodnim putem.🙄
Nasty naravno da javim,sutra sam tamo oko 7 pa cu znati vise.Nek bude sve uredu kak je i krenulo.😊🙏
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Marijaiva 😂😂😂 znaci ima nas jos. Ne moj vise ni ne pita za testove samo ga izvjestim nakon obavljenog kad postanem svjesna činjenice. Njemu je sve to suludno. Reko je da nece vjerovat da sam trudna dok ne rodim eventualno kad osjeti da se nesto mice u trbuhu. Al muski su prica za sebe.
Medo sretno!
LadyNatasja drzim fige da je tocan odgovor varijanta 2! 😉 A najbolje te sto je Vaki predlozila pa da provjeris prije bete jos koji put.
Pozdrav cure...bila sam prvi puta na ivf,trenutno očekujem poziv iz laboratorija dali se jajna stanica oplodila.Inače imala sam samo dva folikula,jedan prazan i ostao je samo jedan. Primala sam max stimulaciju Ovaleap 300,Orgalutran(jednu dozu)i nešto se to sve brzo odvilo,7dc su folikuli bili 18 i 11..i 10dc su ih već izvadili. Nekako mi čudno to sve..cure su išle po par puta na uzv,postepeno su im rasli,a meni nekako brzo i na kraju je ostao samo jedan. Ne znam još što je sa njime...Dali je netko imao sličnu situaciju?Unaprijed zahvaljujem
Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
Petrova
Hrabrice ja zbog tebe pisala LH da vidim jel reagira na trudnocu i regira. Zalijepim sliku.
Kako si me raznjezila saaaaaad 😍😍😍😘😘😘 cek koja ti je kontrolna? Ja opet pisnula na lh maloprije i evo rezultaza.. (sutra cu pisnut pravi 😂😂)
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji