Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Vaki

Najvjerojatnije
    I onda nemoj misliti na to, a puna kuća testova…

Ja sam jednom imala 'samo' dva.. Popiskila sjenu u jutro pa kao imam i za drugo jutro🙄
    Ali me onda kopko i taj drugi test u ormaru pa sam MORALA navečer Isla provjerit Jel sjena postojanja ili Mozda cak tamnija😂😂😂
    A Sta tek da sam imala hrpu kineza OMG🤔😂🤣🤣🤣

Prijavi adminu

isabelagregorijan

Hvala vam. Nadam se da bu sve ok jer sam u uzasnom strahu ovaj put.

Vjeruj i ja sam, Takodjer imam 3 spontana, 3 kiretaze... Sve kao ok a nejde i nejde.. Prvo nikako zatrudnit a onda se za redali spontani... 
    No... Moramo vjerovati da ce biti sve ok.. Jednom.. 
    Ja sam inace nakon drugog spontanogisla na histeroskopiju . I bilo je i s te strane sve uredno.. Nakon tog opet spontani🙄😪

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Marijaiva koliko si uzmeš pauze između postupka? Ja sam se sad odlučila za 3 mj pauze, želim se dobro dobro očistiti , PRESTAT PUŠITI 😂😂, malo poraditi na psihofizičkom stanju i onda ponovno ! 
    Nikita da ti budem iskrena ne znam kako se zove protokol u kojem sam bila, uglavnom isto sam bila prvo 4 dana na terapiji Primolut tabletama, da se smire jajnici , odu ciste ako ih ima onda sam započela stimulaciju sa pergoverisom i od 6 dana mi je uvela orgalutran, ne znam zašto tako rano punkcija možda jer sam ja vec 6 dan stimulacije bila puna i ona kad me pogledala na ultrazvuk šokirala se kako tako rano, a dala mi dosta jaku terapiju i bilo je za očekivati da cu burno reagirati. 3 mjeseca je prošlo od stimulacije i dalje imam pikanje u predjelu jajnika, šta misliš jel to normalno?! Malo me to brine

Kika22

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Potpisujem preporuku za knjigu koju Nasty predlaze. I kod mene je djelovala, a u više navrata sam prestajala pušit i nakon par dana/ tjedana sve opet ispocetka. Sad sam evo vec 7mj bez cigareta. I da mi je neko rekao da cu biti manje živčana sad nego kad sam pušila rekla bi mu da prošeta. 
    Nado, Blacky možete vi to!

• Leptiric2019

Broj poruka: 33

Prijavi adminu

marijaiva

Leptiric2019

Pozdrav cure…bila sam prvi puta na ivf,trenutno očekujem poziv iz laboratorija dali se jajna stanica oplodila.Inače imala sam samo dva folikula,jedan prazan i ostao je samo jedan. Primala sam max stimulaciju Ovaleap 300,Orgalutran(jednu dozu)i nešto se to sve brzo odvilo,7dc su folikuli bili 18 i 11..i 10dc su ih već izvadili. Nekako mi čudno to sve..cure su išle po par puta na uzv,postepeno su im rasli,a meni nekako brzo i na kraju je ostao samo jedan. Ne znam još što je sa njime…Dali je netko imao sličnu situaciju?Unaprijed zahvaljujem

Dobro dosla… Ako smijem pitati
    gdje si bila u postupku i koliko imas godina?
    Koliki ti je amh.. Za tu dozu si stvarno dosta lose reagirala iskreno…

Na Petrovoj..za par dana cu 30godina...AMH 6,8..ne znam kako tako slabo 

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

Leptiric jel ti to prvi postupak? Ja vjerujem da ce kod tebe ubiduce ici sa blazom stimulacijom, ali ipak nek ne bude drugog puta neka sad uspije.

Prijavi adminu

Nada88

Marijaiva koliko si uzmeš pauze između postupka? Ja sam se sad odlučila za 3 mj pauze, želim se dobro dobro očistiti , PRESTAT PUŠITI 😂😂, malo poraditi na psihofizičkom stanju i onda ponovno !
    Nikitada ti budem iskrena ne znam kako se zove protokol u kojem sam bila, uglavnom isto sam bila prvo 4 dana na terapiji Primolut tabletama, da se smire jajnici , odu ciste ako ih ima onda sam započela stimulaciju sa pergoverisom i od 6 dana mi je uvela orgalutran, ne znam zašto tako rano punkcija možda jer sam ja vec 6 dan stimulacije bila puna i ona kad me pogledala na ultrazvuk šokirala se kako tako rano, a dala mi dosta jaku terapiju i bilo je za očekivati da cu burno reagirati. 3 mjeseca je prošlo od stimulacije i dalje imam pikanje u predjelu jajnika, šta misliš jel to normalno?! Malo me to brine

Sad ce mi u 5 mj. Biti 6mj pauze.. Ovaj put sam uzela malo duzu pauzu inace sam Isla cesce🙄🙄🙄... 

Prijavi adminu

Leptiric2019

marijaiva

Leptiric2019

Pozdrav cure…bila sam prvi puta na ivf,trenutno očekujem poziv iz laboratorija dali se jajna stanica oplodila.Inače imala sam samo dva folikula,jedan prazan i ostao je samo jedan. Primala sam max stimulaciju Ovaleap 300,Orgalutran(jednu dozu)i nešto se to sve brzo odvilo,7dc su folikuli bili 18 i 11..i 10dc su ih već izvadili. Nekako mi čudno to sve..cure su išle po par puta na uzv,postepeno su im rasli,a meni nekako brzo i na kraju je ostao samo jedan. Ne znam još što je sa njime…Dali je netko imao sličnu situaciju?Unaprijed zahvaljujem

Dobro dosla… Ako smijem pitati
    gdje si bila u postupku i koliko imas godina?
    Koliki ti je amh.. Za tu dozu si stvarno dosta lose reagirala iskreno…
    Na Petrovoj..za par dana cu 30godina…AMH 6,8..ne znam kako tako slabo

Amh ti je  nizi s obzirom na godine no ipak mislim da si trebala bolje reagirati (lose tajmiran dan punkcije) ili ti ta terapija opcenito nije odgovarala... Svega ima nazalost... 
    Nadajmo se da ce se ta jedna oplodit pa da ti uspije i ne trebala nova stimulacija..
    Kad ce ti javiti dal se oplodila? 

• Leptiric2019

Broj poruka: 33

Prijavi adminu

Trebam zvati danas oko 8 ujutro..evo ustala sam u pola 7,ne mogu dočekati...

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Leptiric koliki subti fsh i lh?po mome ti nisu pogodili stimulaciju i to nije nista cudno ako ti je 1 tek bila dogadja se. Po lijekovima si dobivala samo fsh a mozda bi ti bolji rez bio sa nekom kombinacijom, al to oni nazalost ne mogu znat unaprijed. Drzim fige za 8h i da imas dobitan embrij! Sretno 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.