Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2019. 08:42

Ja sam toliko kontradiktorna, da je to strašno znaci, zdravo se hranim, treniram, čistim organizam svako malo i onda to sve fino začinim cigarom, sramota me same sebe! A onda opet kad razmislim imam dvi prijateljice koje su u prvom postupku ostale trudne, cigaru nisu ugasila ni onda  a ni sada i onda mi nekako lakše razmišljati ma sve je to sudbina, inače sam jako nervozna i cigara mi dođe poput normabela, prebacila sam se sad na ovu električnu ali sad cu prije idućeg postupka i nju pokušati baciti! Marijaiva ja kao da sebe čitam kraj mene je žena dobila 1 JS srednje kvalitete, ja upala u hiper 17JS ona je ostala trudna ja nisam, tako da nema tu pravila

Nasty
    26. Travanj 2019. 08:48

Nada ja te razumijem skroz što se tiče cigareta. Međutim puno je teže prestati snagom volje jer to prati nervoza i živčanost. Više sam puta pokušavala prestati, smanjiti i isključivo su mi se kockice posložile kad sam pročitala ovu knjižicu. Shvatila sam neke stvari koje prije nisam shvaćala a mislila sam da znam. Nju preporučujem curama koje stvarno žele prestati. Ne treba te biti strah da ćeš biti još više nervozna, nećeš jer nisam bila ni ja.  

Nasty
    26. Travanj 2019. 08:50

Nemam namjeru nikoga nagovarati i soliti pamet i sama nisam vjerovala da ću se ikad riješiti cigareta. To je mala knjižica čitate i pušite i kad je pročitate same poželite prestati. 

• Medo2711
    26. Travanj 2019. 09:13

Moze pomoc sta ste nosile ili sta je najbolje ponjeti u bolnicu?Sta bi mi trebalo sve?😊

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

26. Travanj 2019. 09:14

Nasty hvala ti,  znas da bi mogla pročitat tu knjigu! Ja zapravo u svojoj glavi nikad nisam ni riješila da želim prestati posebno nakon neuspjelih pokušaja ICSI tek onda udarim na najjače ! A iza transfera smanjim skroz i kao ne pušim prave cigare vec ovaj IQOS, ali uzet cu si tu knjigu i pročitati! 

Grizli
    26. Travanj 2019. 09:35

Hrabrice cekam plus onaj pravi i navijam za urednu trudnocu! 🤞

• Medo2711
    26. Travanj 2019. 10:43

Nikitta

Medo2711 papuče, spavačica, ogrtač, čarape (meni uvijek bude hladno tamo), vlažne maramice i ulošci.

Hvala ti,meni uvijek zima za noge🤣

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Hrabrica
    26. Travanj 2019. 10:47

Grizli

Hrabrice cekam plus onaj pravi i navijam za urednu trudnocu! 🤞

Hvala ti mila, i ja tebi želim da što prije ugledaš plusić! Jutros mi se pojavila minijaturna tamnosmeđa žilica, cca 1mm velika..i to me sad malo stiltalo..Od punkcije sam dosta jake grčeve (kao menstrualne) i oni su se nastavili do jedno 4-5 dana nakon transfera. To se smirilo (hvala Bogu) i onda, mislim 5dnt cijeeeeli dan vrućina, preznojavanje, znači luuuuda..Ako tad nisam razlohala vrata balkona jer sam ih non stop otvarala-zatvarala, neću nikad! Preznojavala se cijeli dan ko praščić. E onda 6dnt predvečer meni frižider smrdi, al ono sto na sat i još sa mm mozgam šta je to unutra a on me uvjerava da ne osjeti niš! A meni smrdi užas! Iduće jutro otvorim frižider kad ono - niš. Nikakvog mirisa..I od onda je mir, malo jajnici zabockaju tu i tam, sise jedan tren bole za poludit, drugi tren jedva da ih osjetim..Jučer ta pozitivna lh trakica i danas smeđa žilica...nisam pametna...samo jako zabrinuta (a tako sam se dobro kulirala do sinoć )

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

26. Travanj 2019. 10:50

Nikita upravo takvim osobama uspjeva i zavidim im ljubomorna sam jer ja sebi nikako ne mogu posložiti kockice da budem takva, i oba puta sam si rekla e sad idem bez brige i pameti pa šta bude i opet nema šanse, opet proučavam izucavam analiziram i zapitkujem se, ma katastrofa to je osobina koju mrzim na sebi!!! Ima li kakva knjiga iz koje se to uči 😂😂😂

26. Travanj 2019. 10:51

Hrabric uvjerena sam da je ovaj pokušaj tvoj, nemoj nas razočarati !!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani