Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Nikita upravo takvim osobama uspjeva i zavidim im ljubomorna sam jer ja sebi nikako ne mogu posložiti kockice da budem takva, i oba puta sam si rekla e sad idem bez brige i pameti pa šta bude i opet nema šanse, opet proučavam izucavam analiziram i zapitkujem se, ma katastrofa to je osobina koju mrzim na sebi!!! Ima li kakva knjiga iz koje se to uči 😂😂😂

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Hrabric uvjerena sam da je ovaj pokušaj tvoj, nemoj nas razočarati !!!!!!

• youandme

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: (  a g b a z a r a @ g m a i l . c o m  ) ili putem Whatsapp na (  + 2 3 4 8 1 0 4 1 0 2 6 6 2  ) onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

• Blacky89

Broj poruka: 969

Prijavi adminu

Hrabrice i ja sam isto uvjerena... simptomi su ti bas žešći... 🤞🤞🤞🤞
    Nasty hvala ti... skinula sam knjigu odmah... E saaad, ja imam problem sama sa sobom zelim li prestat pusit il ne... 😂 jedan dio mene zvonca PRESTANIIIII, a drugi vice ma ne budi luda 😂 

• youandme

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: (  a g b a z a r a @ g m a i l . c o m  ) ili putem Whatsapp na (  + 2 3 4 8 1 0 4 1 0 2 6 6 2  ) onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Hrabrice - izgleda da smo uzbuđene gotovo kao i ti, glede tvog testa.
    Zapravo je tako sa svakom ženicom ovdje. Po sto puta dnevno otvaram temu kad znam da netko treba javiti rezultate. 
    Hrabrice - zaboravila sam te pitati, prije nego što su pustili embrije do 5. dana jesu li ih ocjenjivali od 1 do 5 ili su ti samo rekli koliko je stanica? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Hrabrica

Broj poruka: 1359

Prijavi adminu

Vaki

Hrabrice - izgleda da smo uzbuđene gotovo kao i ti, glede tvog testa.
    Zapravo je tako sa svakom ženicom ovdje. Po sto puta dnevno otvaram temu kad znam da netko treba javiti rezultate.
    Hrabrice - zaboravila sam te pitati, prije nego što su pustili embrije do 5. dana jesu li ih ocjenjivali od 1 do 5 ili su ti samo rekli koliko je stanica?

Rekli su mi samo da je jedna blastica odlicna i jedna morula da je mrvu slabija.. Ma mene sad brine ta jedna zilica 😂😂😂  ne znam jel to normalno 🤔

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

Boa35

Broj poruka: 1537

Prijavi adminu

Curke koje ulazite u postupak ili čekate betu - sreeetno!!!
    Ja se dogovorila s dr, idemo u lipnju na IVF
    Rekla mi je da su kvotu za svibanj popunili..tako da sad malo pauza i onda idemo dalje u nove pobjede

• Medo2711

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

Karla89

Curke koje ulazite u postupak ili čekate betu - sreeetno!!!
    Ja se dogovorila s dr, idemo u lipnju na IVF
    Rekla mi je da su kvotu za svibanj popunili..tako da sad malo pauza i onda idemo dalje u nove pobjede

Super,sretno i uzivaj u pauzi pa u nove pobjede🙏😎

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Nasty

Broj poruka: 1791

Prijavi adminu

Nada i Blacky.. samo krenete čitati laganini bez nekih očekivanja pomalo bez žurbe. Bit će to super sigurna sam.. Sretno cure! 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.