Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Hrabrica

Broj poruka: 1359

Prijavi adminu

Kengurica

Kontrolna je slabija, ali ja sam 10tt, a sad su navodno hormoni na vrhuncu. Ja mislim da si ti trudna ko kuća. ❤️ Šaljem baby dust (to sam vidla po americkim forumima 😂)

Samo ti to šalji 😂😂😂😂 čega god se sjetiš 😂😂😂😂 😘😘💓💓

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Leptiric2019

Pozdrav cure…bila sam prvi puta na ivf,trenutno očekujem poziv iz laboratorija dali se jajna stanica oplodila.Inače imala sam samo dva folikula,jedan prazan i ostao je samo jedan. Primala sam max stimulaciju Ovaleap 300,Orgalutran(jednu dozu)i nešto se to sve brzo odvilo,7dc su folikuli bili 18 i 11..i 10dc su ih već izvadili. Nekako mi čudno to sve..cure su išle po par puta na uzv,postepeno su im rasli,a meni nekako brzo i na kraju je ostao samo jedan. Ne znam još što je sa njime…Dali je netko imao sličnu situaciju?Unaprijed zahvaljujem

Dobro dosla... Ako smijem pitati
    gdje si bila u postupku i koliko imas godina? 
    Koliki ti je amh.. Za tu dozu si stvarno dosta lose reagirala iskreno... 

Prijavi adminu

marijaiva

Leptiric2019

Pozdrav cure…bila sam prvi puta na ivf,trenutno očekujem poziv iz laboratorija dali se jajna stanica oplodila.Inače imala sam samo dva folikula,jedan prazan i ostao je samo jedan. Primala sam max stimulaciju Ovaleap 300,Orgalutran(jednu dozu)i nešto se to sve brzo odvilo,7dc su folikuli bili 18 i 11..i 10dc su ih već izvadili. Nekako mi čudno to sve..cure su išle po par puta na uzv,postepeno su im rasli,a meni nekako brzo i na kraju je ostao samo jedan. Ne znam još što je sa njime…Dali je netko imao sličnu situaciju?Unaprijed zahvaljujem

Dobro dosla… Ako smijem pitati
    gdje si bila u postupku i koliko imas godina?
    Koliki ti je amh.. Za tu dozu si stvarno dosta lose reagirala iskreno…

Inace i ja vecinom imam punkciju cca 10 ili 11dc, stopericu se daje tako na 18mm u prosjeku... 

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

I ja sam imala punkciju 11 dan, a do 6 su mi se svi folikulu vec stvorili, zbog toga sam i upala u hiper pre burno sam reagirala! Marijaiva koliko još  smrzlica imaš? 

Prijavi adminu

Nada88

I ja sam imala punkciju 11 dan, a do 6 su mi se svi folikulu vec stvorili, zbog toga sam i upala u hiper pre burno sam reagirala! Marijaiva koliko još smrzlica imaš?

Jos 2 blastice 🙄🙄
    Cekam mengu za nekih 2 tj. I idem na fet😁😁

• Blacky89

Broj poruka: 969

Prijavi adminu

Grizli moja, znam ja da se ja trujem, al jednostavno jos nisam dosla u mod prestajem. Znam da cu prestat, isto kao sto znam da cu jednom bit trudna 😂 
    A sto se tiče astme, mozda je to kod tebe posljedica pušenja tvoje majke, no moj brat ima astmu a mama nije u životu zapalila cigaretu. Tada ni otac nije pušio. Al eto ima ju i razno razne ostale alergije. Tako da... uvjerena sam da je za sve kriv nas današnji način života, ishrane i ostalog... ajd pojedi nesto zdravo? Sto je zdravo? Nista!!! Ko fol ekološka proizvodnja a susjedna parcela u konvencionalnoj 😂 to mi je najsmješnije.... jooook eto pesticidi, herbicidi i ostalo nece preko zemlje doc do te “ekološke” 😂😂😂

• Blacky89

Prijavi adminu

Kengurice draga... ja sam 99,9% uvjerena da ce sutra tvoj test bit pozitivan i plus ko kuca velik! 🤞💓

• Blacky89

Prijavi adminu

Ninna jesi ti izvadila betu danas? 

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

marijaiva

isabelagregorijan

Grizli

Isabelagregorijan dobrodosla i zao mi za tvoja losa iskustva. Pomalo dijelo sudbinu pa eto mogu samo rec sretno, jer ni sebi ne znam pomoc - spontani + 4 neuspjela transfera. Isto jako puno nalaza odradili al nista znacajno nadjeno. Heparin jos nisu mi nikad ukljucili pa ti to ne znam reci iskustvo. Dal si radila sve one imuno pretrage, histerpskopiju, isl.?
    Ninna aaaa jooj kako mi ja zao da je negativan. Jos nada postoji dok ne dobis nalaz bete. Ti imas jos smrzlica ili je ovo bio zadnji fet?

Hvala na dobrodoslici 😁 histeroskopiju nisam radila, al ne znaw koliko je to potrebno u móm slucaju? Imunoloske pretrage, kariogrami, trombofilije, nk tijela, ma sve je ok osim tog mthfr-a koji je heterozigot. Nalazi su mi tip top, a to me jos dodatno iritira. I sad opet u postupak a umirem od straha radi tih kiretaza, ne zelim opet pro5ziti isto.
    Histeroskopiju bih svakako predložila napraviti pogotovo nakon spontanih…
    Hiateroskopom se snima unutrašnjost maternice koja se ultrazvuk om ne tako detaljno ne vidi…

Vidis, a nitko mi to nije predlozio! Sad krecem opet puna nade pa cemo vidjet, imam 13 folikula od 13 mm do 16, stoperica nedjelja i utrorak punkcija, pa eto, vidjet cemo

[/url

Prijavi adminu

Nikitta

Cure Nada88 i Marijaivavi imate dosta rano aspiraciju, 10 ili 11 dc? To u protokolima kad krećete s Decapeptylom ciklus prije ili u normalnim kratkim protokolima?

Bas sam Isla gledat Buduci da ih je puno kod mene bilo🙄🤣🤣
    Bilo je tu svega.. Da od 10dc to kad sam Isla u prirodni ,a stimulirani vecinom 12 dan ciklusa.. No mislim da je to vrlo individualno., nekom rastu brze nekom sporije no u biti stopericu sam uvijek dobivala na folikule od 18 do 19mm...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.