Hrabrica cestitkeeee!!!!Neka sve prode 9 mj skolski i uzivaj. Nasty nemoj se nervirati,misli na sebe.Drugi ce se snaci i bez tebe.Super,samo ti idi redovno na preglede i vadi sve sta trebas.Odmaraj,jel ides na porodiljni? Bila sam,jako je dr zadovoljna na moj nalaz.Na jednom ima jedan a na drugom dva.Nastavljam sa terapijom Menopur i pon ultrazvuk kod svoje dr.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Hvala vam. Nadam se da bu sve ok jer sam u uzasnom strahu ovaj put.Vjeruj i ja sam, Takodjer imam 3 spontana, 3 kiretaze… Sve kao ok a nejde i nejde.. Prvo nikako zatrudnit a onda se za redali spontani…
No… Moramo vjerovati da ce biti sve ok.. Jednom..
Ja sam inace nakon drugog spontanogisla na histeroskopiju . I bilo je i s te strane sve uredno.. Nakon tog opet spontani🙄😪
A u kojoj si ti fazi sad? Oprosti kaj ne znam al ima puno postova pa nemrem popratit? Bas mi je zao jer znam kroz kaj si prosla
[/url
Cure, pomozite jer se malo brinem. Znaci na terapiji sam ovaleap i orgalutran jos danas, sutra stoperica a u uto punkcija. Imam dosta folikula od kojih su najveci 16.6 i 16.4, ostali su 14,15 mm. Ja imam hrpu plodne sluzi i brixem se da je sutrj kasno za stopericu, kaj mi mozete rec na koliko ste vi primale stopericu? Jer dok sam u prirodnom bila kad mi je folikul bio 16.8 iduci je dan bila stoperica, ovo mi je prvi stimulirani pa se bojim da mi ne pobjegnu. Hvala vam!
[/url
Hrabrice - čestitam. Zadavit će te doktorica ako danas napraviš betu. 😂 No, ti ju šokiraj visokom pa će zaboraviti da si ju napravila ranije.
Da znas da mi je to proslo kroz glavu zato sam otisla privatno vadit, da meni srce bude na mjestu 😂😂😂😂😂
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Cure stigao nalaz 9dnt beta 180!!!!! 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓
JA: 33 g, endometrioza